Rothwell och Gormley till UFC

Ben Rothwell och Chase Gormley skulle ha mötts på Affliction “Trilogy”. Men nu kommer deras match istället bli av på UFC 104 den 24 oktober. Matchen blir för båda den första i UFC och de kan bli intressanta tillskott i tungvikten.

Främst är det Rothwell som har meriterna, han har ett record på 30-6 och var den mest framgångsrike tungviktaren i IFL. Hans senaste förlust var mot Andrei Arlovski i Affliction förra året och innan dess hade han vunnit 13 raka matcher. Bland vinsterna hittar man namn som Ricco Rodriguez, Krzysztof Soszynski och Roy Nelson. Och då han är nästan två meter lång och väger närmare 120kg kilo blir han ett bra tillskott bland de stora killarna i tungvikten.

Gormley är långt ifrån lika erfaren med sitt record på 6-0 men har ändå fått en del uppmärksamhet. Och hans bakgrund som All-american i brottning kan komma väl till pass i en division fylld av just bra brottare. Huvudmatch för UFC 104 väntas bli titelmatchen mellan Lyoto Machida och Mauricio “Shogun” Rua. Dessutom väntas Shane Carwin möta Cain Velasquez i en match som kan ge en titelchans.

11 Responses to “Rothwell och Gormley till UFC”

 1. Burre skrev:

  Jag vill se Buentello - Yvel matchen också. Fast det bästa skulle vara Yvel mot Rothwell!

 2. Dykarn skrev:

  Rothwell kommer bli mosad av ufc´s tungviktare.

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Kanske av de bästa, men en del matcher kommer han absolut kunna vinna. En veteran med hans storlek är aldrig lätt att slå.

 4. danne skrev:

  bitchtiiitS!

 5. Samuraj skrev:

  Hoppas Carwin knockar mr brown pride

 6. Calle skrev:

  Instämmer med föregående talare.
  Och sen hoppas jag han mosar in ansiktet på Brock…

 7. Benke skrev:

  UFC har verkligen biffat till tungviktsdivisionen på sistone och TUF10 lär ju innebära att en handfull till får chansen i den stora showen. Trevligt. Kanske är det just för att få in lite motståndare till tänkta TUF10-deltagare som man tar in dessa herrar. De känns ju inte som titelutmanare riktigt även om Rothwell är ytterst kompetent.

 8. Lasha skrev:

  E inte Rothwell signad av Ea sports???
  Å de lär väl Fedor oxå vara… va hände me de nu då. Dana har ju sagt att han inte tänker låta nån me kontrakt me EA fajtas för UFC.
  Btw Rothwell kommer defenetivt va ett tillskott i en profifattig HW. Me en Minotauro å Couture som sett sina bättre dagar lär han bli ett tillskott.

 9. Vinnysimmo skrev:

  Bra att UFC utökar sin tungvikt! Behövs!

 10. MMABloggen » Blog Archive » Rothwell och Gormley till UFC skrev:

  [...] UFC. Btw Rothwell kommer defenetivt va ett tillskott i en profifattig … Continue here: MMABloggen » Blog Archive » Rothwell och Gormley till UFC Post a [...]

 11. MMABloggen » Blog Archive » Rothwell och Gormley till UFC skrev:

  [...] fajtas för UFC. Btw Rothwell kommer defenetivt va ett tillskott i en profifattig … More: MMABloggen » Blog Archive » Rothwell och Gormley till UFC Post a [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235