Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Semester…typ

Semester…typ

Skolan har precis börjat och det första som händer denna termin är en vecka i den norska fjällen, underbart? Absolut (”questionwriter” skriftens motsvarighet till “questiontalker”, ställer en fråga och svarar på den själv), men det är alltid retligt att missa en stor mma gala, speciellt när det känns som det var evigheter sen sist. När jag har dratt i mig ett par öl på bussen ikväll (som förhoppningsvis har en påskyndande effekt på de tolv buss timmarna) så vet jag att mina tankar stundtals kommer att lämna mina säteskamrater till förmån för UFC 88. Jag kommer än en gång börja känna ett hat för Matt Hamill och hoppas att Rich Franklin gör honom till sin första 205 highlight real. Hat är ett egentligen alldelles för starkt ord för att beskriva sina känslor för en relativt obetydlig fighter om han inte heter Keith Jardine. Men en hel säsong störde jag mig på Hamills dumhet samt hans tjoande i tuf-huset. När jag sedan försökte ventilera och få utlopp för denna avsky till en polare visade det sig att min vän hade stirrat sig blind på att snubben är döv vilket på något sätt skulle legitimera Matt Hamills groteska beteende.

Det finns en man i Malmö som kör en elekrisk rullstol med en massa playboy klistermärke, stammis på de flesta malmöbors favorit fyllehak Stippes. Varje gång jag trillade in på Stippes de sena natt timmarna satt han i ett hörn och gjorde “fuck you” till mig…jag diskriminerar ingen utifrån olika former av funktionsnedsättningar -En idiot är en idiot. Playboy snubben är en idiot precis som Matt “The Hammer” Hamill en idiot. Vad som får mig att skriva att jag “än en gång” kommer känna hat var att den dramatiska rösten på countdown lyckades plötsligt få en klump i halsen på mig som bestod av större del gråt än avsmak…ibland hatar jag även mig själv!

När jag ligger och vrider och vänder i en trång sovsäck min första natt i bergen och försöker somna om till tonerna av mina för tillfället favorit hiphop kids -The Cool Kids har galan precis satt igång. Klockan är lite över fyra och Robertona har redan fått den svenska mmapubliken att vrida sig i plågor och vända sig till polaren i soffan eller gud i himlen -Varför kan vi inte få Joe Rogan?

Hur är det nu med hoppet…är det de första eller det sista som släcks? På kvällens gala är det nog det första. För hur jag än hoppas på Kampman vår danske broder så tror jag att The Great faktiskt blir just lite för stor. Om inte så borde Kampman vara väldigt nära att få sig en lektion av Anderson Silva. Inte för att han egentligen har gått tillräckligt med matcher utan snarare för att Silva har plockat bort de flesta andra och en vinst mot Nate borde kunna väga tungt så som divisionen ser ut för tillfället.

När jag äntligen har somnat om så bryter Henderson sin negativa UFC trend. Därefter kommer Parisyan upp i buren, inte ens i mina drömmar kan jag bestämma mig för om jag gillar honom eller inte men vinner det gör han. Antar att man vaknar runt main event tid när man tältar så medans jag för första gången ska äta havregrynsgröt är ni som mest spända där hemma. Evans är en bra fighter men efter att sett honom mot Tito så känns denna matchen faktiskt långt mycket lättare att förutspå än vad UFC vill få oss att tro. Chuck Lidell visade mot Wandy att han har mycket kvar att ge och innehar Forrest bältet när Rashad har blivet knockad så är det stor chans att det får spännas ut igen till världens mest rippade ölmage…

Tidig fredag om en vecka är jag åter i Malmö och då får jag änligen se vad jag egentligen redan har skrivet…

Ha en underbar lördags natt!

18 Responses to “Semester…typ”

 1. Kalle12 skrev:

  Bra skrivet som vanligt!

  Hendo kommer få det svårt mot palhares…

 2. LittleBrother skrev:

  Bra skrivet hahhaha jag dör så roligt det var med Playboy snubben…haha han har valt ut dig…jag ser han hela tiden också när jag går ut….

  Roligast är dock han som står och sjunger som Carola mitt på Gustav.

 3. Sebastian H skrev:

  Rolig läsning som alltid!

 4. jeNk skrev:

  Stippes…vilka minnen man har därifrån.

 5. LittleBrother skrev:

  jeNk….haha eller hur

  Körde ni vitlöks eller de ordinarie burgaren

 6. Anders skrev:

  Matt Hamills tjoande tycker jag är vansinnigt roligt. :mrgreen:
  Dessutom kommer han att vinna mot Franklin.
  Och Rashad kommer att vinna mot Ölmagen.
  Och Palhares kommer att äga Hendo.
  Och Parisyan fortsätter falla i rankingen.

 7. Mattias ett fd geni.. skrev:

  Om det är vad jag har att komma hem till så kan jag lika bra stanna i Norge…

 8. Alexander skrev:

  Jag kan inte annat än att hålla med Mattias, killen i rullstolen är en idiot, min mamma jobbade med honom ett tag, och det värsta med han är att han förväntar sig komma undan med det bara för att han är cp skadad. Har ingen aning om hur Hamill är då jag inte ser på tuf, hoppas dock på ACE då jag gillar honom, Rashad kan endast vinna på poäng, och att han gör det är verkligen osannolikt. Hoppas Karo snubblar i trappan på väg in i buren och bryter Nacken.

 9. Alexander skrev:

  Håller med dig MAttias, killen i rullstolen är en idiot. Min mamma jobbade med honom och det värsta var att han förväntade sig att komma undan med sina svinaktigheter bara för att han var cp-skadad. Har ingen aning om Hamill, för jag kollar inte på tuf, men jag gillar ACE. Hoppas Karo snubblar på trappan på väg in i ringen och bryter nacken.

 10. jb skrev:

  öl på buss är ju rena självmordet

 11. jb skrev:

  ur urineringsperspektiv alltså :)

 12. herr_tome skrev:

  hehae, grymt bra skrivet som vanligt :D

 13. Torsten skrev:

  värst vad ni var anti mot Karo, hursomhelst så blir det ingen fight för hans del..tyvärr..

 14. Magnus skrev:

  Fattar inte varför alla är så negativa mot Paulo och Ian, dom är ju grymma!

 15. Niklas skrev:

  Kan du utveckla på vilket sätt de är “grymma”?

 16. Enrique skrev:

  Paulo och Ian är inge bra MMA kommentatorer, not by a long shoot

  dagens middag mmakaroner med shootobullar

 17. Morgall skrev:

  Ska se på på pitch black, och sedan lira lite chronicles of Riddick “The escape from Butcher bay”. Lite uppladdning inför den härliga natten man har framför sig”"

 18. MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 88 - Mina tips skrev:

  [...] Franklin vs Matt Hamill Jag hade nästan glömt hur irriterande Hamills tjoande var till Persson påminde mig. Men han har också irriterande bra nedtagningar och en haka som tål en hel del. Så det stora [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235