Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Shoguns revanschdatum spikat

Shoguns revanschdatum spikat

På Lyoto Machidas twitter sida kan man läsa att returmatchen mellan just Machida och Mauricio “Shogun” Rua om det lätta tungviktsbältet kommer att äga rum den första maj nästa år.

Många ansåg att Shogun vann den första matchen vilket han inte gjorde enligt domarna. Därav gick Dana White med på att låta de båda herrarna att få gå en match till. Anledningen till att det är så lång tid kvar till matchen är för att Machidas hand behöver läka. Evenemanget kommer att marknadsföras inom en snar framtid och väntas äga rum i Montreal, Kanada.

16 Responses to “Shoguns revanschdatum spikat”

 1. Daniel (filmtips m.m) skrev:

  Hoppas Shogun kan vinna lite mer överlägset denna gång. Chansen för det känns dock slim, om han inte kommer på en annan game plan som Machida redan inte känner till.

 2. skurtbert skrev:

  @filmtips m.m

  ELLER så kanske han är ännu bättre förberedd på Machidas stil? Machida kör väl nästan alltid samma game plan och har inte behövt göra några returmöten än så länge… VARFÖR är alla så övertygade om att det är till Machidas fördel och inte Ruas?

 3. herr_tomte skrev:

  För hans karate-sensei är gud :D

 4. El Matador! skrev:

  6 JÄVLA FUCKIN MÅNADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. CocaCola skrev:

  Bara att halsa piss, leka med aporna och finna den tomma handen inom sig så kommer det gå bra för dig Machida. Hör du det!!??

 6. Vic skrev:

  Skurtbert har en poäng.

  Om Shogun inte skadar sig under någon träning så kommer han ha haft den längsta “hälso-streaken” på mycket länge och han kommer nog komma in i en hiskeligt bra form. Nu vet han vad som behöver göras för att vinna och han har betydligt mer i sin arsenal än vad han visa mot Machida. Det finns inte många med Shoguns potential, hoppas kroppen håller.

  Oj vad man ser fram emot den fighten :mrgreen:

 7. Axel skrev:

  Oooh, är det bara jag som hoppas att även GSP går match då? Menar, Montreal är ju hans område… Kanske svårt med två titelfighter på samma gala, men man måste ju få drömma…

 8. jb skrev:

  jag tycker shogun verkar vara en fighter som behöver matchas tätt, tror den långa väntetiden är till fördel för machida

 9. niclas 1 skrev:

  Jag tycker mma är en av världens absolut bästa sporter och den överlägset mest spännande och intressanta. Men en sak ogillar jag, och det är långa matchuppehåll av bra fighters. En orsak till infrekventa matchandet tror jag är bantningarna, vilket kräver lång förberedelse och återhämtning. Det finns såklart andra anledningar också. Målet borde vara 4-5 matcher per år, inte 2 som en del går! Ja, jag vet, skador kan förhindra. Men träna som en galning och gå så få matcher?

 10. Jesper Gunnarson skrev:

  Fast det är rätt hälsosamt med få matcher per ett åt. Sett ut den lokala svenska MMA debatten så är få matcher per bra för det ger lite smällar i huvudet.

  Lite off topic men ändå

 11. Daniel (filmtips m.m) skrev:

  @skurtbert : Machida är svårfångad o bra på kontra, så är det bara. Gör inte Shogun mer än senast så vinner Machida på decision igen förmodligen.

  Och det vore avskyvärt tråkigt.

  WAR SHOGUN!

 12. Gulo skrev:

  fifan, palla vanta 6 months fan, men glad att de hender, shogun kommer vara battre och ko lyoto.

 13. NS skrev:

  Off topic men jag vill ändå fråga: finns det något konkret angående när UFC återvänder till Europa? Jag var på UFC 105 och är grymt sugen på att åka igen nästa gång det är i Europa…

  Jag tyckte mig höra Dana White säga något om att de skulle återvända till Irland nästa år i ett videoblogginslag, har jag drömt det, hörde jag fel eller kan någon bekräfta?

 14. dinho skrev:

  kan säckert vara så men så länga UFC är amerikanskt tror jag inte dom åker ut till europa mer en max 1/gång per år:(

 15. Farujah skrev:

  Niclas1, det är inte bantningarna som är det största problemet, utan det att de allra flesta fighters vill gärna ha ett 2 månaders training camp inför varje match. Inför varje match så vill man kunna prestera så bra som möjligt, vara så nära 100% som det bara går, och det är du inte vid alla dagar på året, då man under intensiva träningsformer som dessa atleter går igenom dras med en massa skador.
  Detta gör att de allra flesta, inte kan gå mer än 3-4 matcher per år.

 16. JG skrev:

  dinho: UFC satsar på den europeiska marknaden, det har vart ett mål i flera år för dem. Mer än en gång om året kör dem väll redan nu? och det lär inte bli färre.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235