Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Silva mot Bisping på gång

Silva mot Bisping på gång

Enligt fightersonlymagazine är Wanderlei Silva och Michael Bisping muntligen överens om att mötas i februari. Matchen väntas bli huvudmatch för UFC 110 i Sydney den 21 februari.

De båda ryktades möta på UFC 105 i Manchester men det blev aldrig av då Silva genomgick operationer för att ta bort ärrvävnad i ansiktet. Istället pratades det om att Pride-veteranen Silva skulle möta Yoshihiro Akiyama i Australien men nu verkar det alltså istället bli Bisping istället. Om matchen blir av blir det den första matchen för Silva i mellanvikt, senast mötte han Rich Franklin på UFC 99 catchweight. Efter två raka förluster är en seger välkommen för Silva men Bisping blir inte en lätt motståndare då han såg bättre ut än någonsin på UFC 105. Dessutom har han också ett förflutet som lätt tungviktare.

34 Responses to “Silva mot Bisping på gång”

 1. Tom skrev:

  Tror Bisping tar wandy, älskar båda killarna, men wandy är inte lika mycket säkert berseker som för i tiden, och bisping kan nog stå med honom, och han lär nog ta ner wandy och Gnp honom lite men en silva knä och engelsmanen lär sova:D

 2. Kemal skrev:

  WANDERLEI!
  Jag har saknat dig så jävla mycket :D

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Jag är mest fundersam över Akiyama, hoppas inte dragit på sig någons skada eller så, frakturen vid ögat borde vara läkt nu sen UFC 100. Förhoppningsvis får vi svar snart på det också.

 4. Johan skrev:

  Det vore en ren fröjd att se denna fight. Wanderlei är så jävla grym. Personligen kommer jag eventuellt att hålla på både Bisping och Wandy.

 5. Benke skrev:

  Tror att UFC anser att Silva-Bisping är en bättre headliner. Kan bli en kul match även om jag tror Silva-Akiyama hade varit mer underhållande.

 6. Reellron skrev:

  Låter som en utmärkt matchup tycker jag, så länge inte Bisping lyckas hålla den gameplan som har borde ha för den här matchen allt för bra.

 7. Akira skrev:

  Tror också att Silva- Bisping säljer bättre, trots att Sexyama är ja, sexy..:wink:
  Har på känn att Bisping kommer köra lite samma taktik som han gjorde mot Henderson, dvs undvika att hamna i brawling. För där vinner nog Silva ännu.

 8. Denno skrev:

  Tycker inte Bisping imponerade stort senast.
  Tror Bisping blir knockad igen, va ju nära senast mot Kang också.

 9. Ludde skrev:

  Vadå att han va som bäst på 105? han blev fan downad och ägd på stand upen. Det ända han gjorde va gnp mot en kille med sämsta ground defensen ngnsin

 10. Ludde skrev:

  Hoppas wandy sliter ansiktet av honom

 11. Skurtbert skrev:

  Ludde, tycker du tar i lite väl… Bisping har väl bevisat att han är grym. Tycker du ska ta och kolla lite äldre matcher med Kang om du tror han är så dålig…

 12. Skurtbert skrev:

  Wandy om någon har väl visat upp en endimensionell stil de senaste
  åren… Tror han kan få problem med Bisping faktiskt.

 13. Tom skrev:

  @Ludde
  vet inte riktigt vilken match du såg?
  men Ja bisping åkte ner, men han han ägde från ryggen och visade en grym ground defence, sen i andra rond ägde han stående på nedtagningar,ground control och gnp han körde över Kang och visade sitt livs form.

 14. roxe skrev:

  Fan vad jag kommer gråta om Bisping vinner..

 15. ludde skrev:

  @ Skurtbert
  Kang var bra, dock är han inte bra längre. Jo klart bisping är bra, men han va inte som bäst på 105.

  @ Tom
  Jo men jag tycker kang var riktigt usel på marken överhuvudtaget, och att bisping ens blev droppad? Han har lixom blivit droppad typ 1 gång i hela sin karriär innan. Sen klarar jag inte av hans kaxiga stil.

 16. Farujah skrev:

  Ludde, Kang är svartbälte i BJJ, så dålig är han väl inte? Dock tror jag att Wandy kommer att krossa i 185 mot dom allra flesta =). Vem vet, kanske en rubbermatch med henderson om denne nu kommer överens om en ny deal =).

 17. Joakim Borgudd skrev:

  Jag tycker i alla fall att Bisping gjorde sin kanske bästa match mot Kang, då Kang som ni säger är ett legitimt namn och betydligt mkt bättre än de flesta Bisping tidigare vunnit mot.

 18. Rebel-Ape skrev:

  Alla som hävdar att bisping är duktig kan ta och hänga sig :) lite för grovt uttalande? ok, lå min narcissistiska sida komma fram nu, Bisping är UFCs mest överskattade fighter, att hälften av kommentarerna stod i bispings favör senast mod Henderson var juh rätt absurt. UFC verkar kunna missleda fansen med att tro att vissa av deras fighter är bättre än vad de verkligen är. Bisping har juh alltid varit favoriserad sens han startade i TUF anledningen till detta var att UFC hade planer om att expandera sin verksamhet till Europa och först på kartan var juh England. Då var Bisping det klara valet och man matchade honom lätt. För er som inte har följt Bispings karriär sen dag 1 kanske itne vet.

  1. han var underdog när han skulle möta Matt Hamill i slutskedet av TUF, men Hamill vart skadad ochtilläts inte att delta mer i UFC, i mitt tycke tyckte jag att han borde ha fått chasnen då han skada var inte så allvarlig. Fansen förväntade sig att Hamill skulle få sin chans mot Bisping direkt efter att han tog TUF kontraktet, men det uteblev för det vore en dålig matching för den dåtida Bisping, det är värt att notera att de möttes senare och just den matchen är en av UFC kontroversiella domarbslut någonsin, ngn som minns matchen? Ohwell…. it is what it is!

  2. Bispings matchningar, vinsterna mot Josh Haynes , Eric Schafer, Elvis Sinosic eller jason day var aldrig några ögonbryns höjare precis. UFC valde att matcha honom lätt redan i början så att han kunde utvecklas i rätt takt, men matcherna mot de större namnen har alltid uteblivt. Jag räknar då alltså itne vinsten mot Hamill som en vinst för det domarbeslutet är under all kritik! En annan sak som kanske är värt att notera är väl att Forrest kort efter sin TUF vinst så mötte han Tito och gjorde sig ett namn redan, där har vi klass skillnad mellan dessa två killar, Forrest har varit tuff matchad för han har aldrig tackat ner till en fight, vilket Bisping har gjort ett flertal gr.

  3. Vinsten mot Kang var inte imponerande för mig, Han var totalt utanför matchen första ronden och i den andra fick han Kang skakat och utnyttjade läget, han vann fair and square men han imponerade aldrig.

  Att hypen kring Bisping fortfarande lever är för mig ett mysterium, men jag antar att det finns massa nya MMA fans som inte har följt hela UFCs eller fighternas utveckling, hur som helst så tror jag Wandy vinner mot Bisping med KO/TKO, vinner Wandy så hoppas jag att jag inte behöver dra upp saker från faktaboken, för någonstans så får ni fan ge er :) ni som har orkat läsa allt jag har skrivit kan gärna starta en disskution, i am up for grabs ;)

 19. Rebel-Ape skrev:

  Värt att notera kanske är att Bisping idag är en mkt bättre fighter än vad hanv ar tidigare under hans karriär, men han har en bra bit till top nivå, en nivå UFC och folk väljer att placera honom i…. Wandy kommer bevisa mig rätt!

 20. Tom skrev:

  Kan hålla med om att Bispings matchning genom åren avrit svag men kul att du väljer att inte ta upp hans tuffaste motståndare. Rashad Evans matchen som han förlora på split decision. Tycker dock att du har helt fel att inte bisping imponerade och vissade form. många trodde nog att efter Hendo knocken att ahn aldrig skull bli nåt mer. men han kom mer väl tränade än någonsin, han visade upp ett mycket fint ground defenc mot ändå en BJJ black belt dock inte demian maia men ändå black belt. Sen kom han tillbaka från en dålig första rond ägde Kang stående tog ner honom bra och visade sin fina gnp. Wandy är dock en fighter man aldrig kan räkna bort och han är galen, men han börjar nog tyvärr få lida lite för sin Pride tid när han var ung och galen, men ska Bisping vinna matchen ska han inte ta knän och inte stå att brawla med wandy. Tycker matchen är väldigt öppen vem som helst kan vinna och båda klättra i division på de.

 21. julle skrev:

  Jag tycker aldrig Bisping har bevisat något, han är kass helt enkelt.

  Wanderlei kommer förmodligen knocka honom

 22. Ludde skrev:

  @ Farujah
  Att ha svart bälte säger mej inte så mkt. Det är att du kan grunderna och så, men behöver inte vara att du är bra på att använda dem. Tyckte inte kang såg ut som en “svartbältare” mot bisping

 23. mrK skrev:

  Ett svart bälte i bjj tar många många många år att förtjäna.. sedan kanske det inte är helt enkelt att anpassa sin bjj till mma där man knappast får jobba med svep och lås helt ostört pga slag och armbågar.

  tyckte Bisping överlevde första ronden med stort plus. för att klara sig på marken så som han gjorde, tog typ inte något stryk alls, säger mer om bispings försvar än om kangs anfall.

  “Tyckte inte kang såg ut som en “svartbältare” mot bisping” - ludde

  det är väl ändå bispings förtjänst..

 24. Dean of Mean skrev:

  Fan! Såg verkligen fram imot Wanderlei mot ”Sexyama”. Tror att det skulle bli en mycket bättre match än Wanderlei mot Bisping.

 25. Rebel-Ape skrev:

  Tom, jag vet inte vart du rankar Kang nuförtiden, men i PRIDE så körde han mkt mot japaner som för övrigt inte är de bäsa stående fighterna… visst var han duktig back in the day, men sporten har utvecklas nu är dagens MMA mer taktisk, och just därför så har Wandy också lidit, han kör samma gammla stil men folk har hittat sätt at lösa han pussel. Angående hans split decision förslut mot Rashad, så ja du…innan Rashad vann sin match mot Liddel var han itn ens rankad top 10 om ens top 15 i världen i LHW divisionen… och innan liddel matchen hade han inte så bra boxning, snabbhet och punching power som han vissade upp mot Liddell… ska jag behöva gå in i Rashad fallet också? nej vi tar det han han kommer upp på kartan… den enda TUF fightern som jag kan stolt säg är en top fighter är nog Forrest, han är den som har varit tuffast matchad av alla TUFare och han backar aldrig på en match. Den enda matchen som han har varit dålig mot Eliten är Anderson…förutom det har han alltid presterat.. Bisping imponerade itne på mig…jag vet itne…om du dömmer Bispings värde i hans senaste match är det din sak…för historisk sätt så har han inte mkt att bjuda på..check the records!

 26. Shane skrev:

  Anledningen forest fick tito snabbt var ju troligen pga att de ville tjäna pengar på en match mellan en tito på nergång och forest som inte långt innan hade gjort en av UFC’s bästa matcher,

 27. juelz skrev:

  Bisping har ingen power i händerna, Det ser ut som att han jabbar när han slår sina slag. Hans haka är ju inte den bästa heller, Träffar Wanderlei med en av sina svingar så sänker han Bisping. Jag hoppas också att det blir så.

  Jag kan hålla med Rebell Apan till en viss del, Bisping är överskattad. Jason Day och Mcartney eller vad han hette var ju rena skämten till motståndare, Killen hade det fan svårt mot Leben som knappast hör till toppen. Visst tycker jag han såg lite bättre ut mot Kang senast men Kang har verkligen inte sett bra ut i sina senaste fighter, Jag vet inte riktigt vad som har hänt med honom.

  Wanderlei har däremot bara mött toppen i hans senaste matcher, Det är inga dåliga killar han har förlorat mot precis. Och kan han ta slag från Franklin och Liddell så lär han ju skratta åt Bispings smekningar.

 28. Vinnysimmo skrev:

  Juelz: Svårt mot Leben hade väl ändå inte Bisping?

 29. Bare skrev:

  Bisping kommer bli tokknockad. Vilket är bra!

 30. tojo skrev:

  Två sköna snubbar som är bra för sporten - grejt!

 31. Timmy skrev:

  Yxmördaren från Brasilien kommer slakta den stackars hjälplösa Brittiska greven :) Can’t wait for this fight! Har verkligen saknat Wanderlei.

 32. Andreas skrev:

  Att säga att Bisping har dålig haka, bara baserat på ubermonsterdödsknocken han åkter på av Henderson är jävligt off tycker jag.
  För han hade aldrig blivit knockad innan han mötte Henderson, och träffen han åkte på i den fighten hade ju fan knockat tecknade stålmannen, och stålmannens haka är fan inte dålig kan jag ju säga dig…

 33. Farujah skrev:

  Ludde, hahahahah, det var nog den dummaste kommentaren jag någonsin skådat, grattis! Du menar att man ska kunna grunderna, men att man inte behöver vara bra på att använda dom, är du seriös med sånt uttalande? Att erhålla ett svartbälte i BJJ tar i regel 8-10 år av hård träning, menar du att man då bara kan grunderna.

  Tro mig, jag är blå bälte bara än så länge (tränat submission wrestling i 3 år, bjj i drygt 2 månader), och dom svarbälten jag har sett kan mer än bara grunderna =).

 34. ebenezer skrev:

  Blir nog en rätt skoj match ändå:) Så länge inte bisping blir träffad hårt kommer han nog vinna. Men det gäller nog alla som möter wanderlei^^
  Och dom som säger att Bisping har dålig haka, hur kortsiktigt tänker ni??? Snacka om att inte komma ihåg mer än ett tidspann på 1 månad:P Bisping har vällan alldrig blivit knockade tidigare och ALLA skulle somnat efter Hendos sving..
  Snacka om att överdriva…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235