Spring! *uppdaterad*

Det vi alla väntat på har nu hänt, Kalib “Springpojken” Starnes har släppts från sitt kontrakt med UFC. Själv påstår han att han själv bad om att få bli släppt, kanske lättare att ta kommando över det oundvikliga. Det verkar inte komma någon förklaring till hans beteende heller…så spekulera fritt!

*Uppdaterad - 080422*
Starnes berättar att han bröt sin fort i matchen och att han trampade bakåt hela tiden för att han inte får tillräckligt betalt för att bli knockad…är det inte läge att kasta in handuken istället om så var fallet? Läs hela intervjun med Starnes på Fight Network.

8 Responses to “Spring! *uppdaterad*”

 1. Morgall skrev:

  If you can change, if i can change, anybody can change!
  klockrent=)

  Fan Nate Quarry är ju cool=p

 2. Pedro the Lion skrev:

  Enligt diskussionerna på sherdog skulle Starnes ha sagt att matchen va en protest mot UFCs dåliga löner, samt att dom inte betalat räkningarna efter diverse sjukhusvistelser. Säga vad man vill om beteendet men det är iallafall en förklaring till varför han sög hästapick mot den OTROLIGT stele och endemensionelle Quarry.

 3. jeNk skrev:

  Om han tyckte lönen var kass och att han inte ville fightas hade en inkastad handduk varit bättre…mycket bättre.

 4. rasmus skrev:

  Tror inte ett skit på att det skulle varit en protest mot lönerna.I så fall kunde han väl gått ut med att det var anledningen..? Starnes hör inte hemma om han ska bete sig sådär.

 5. rasmus skrev:

  p.s. han var duktig som sprang baklänges så länge med en bruten fot..

 6. Emil skrev:

  Komplett skitsnack att han skulle gjort detta “frivilligt” för att demonstrera. Så upprörd som han var efter matchen “why didnt you fight faggot?” tyder på något helt annat.

  Nej nej, jag tror helt enkelt herr Starnes inte har rätt psyke för denna sport. Hoppas verkligen jag slipper se honom igen.

 7. Martin skrev:

  någon som vet hur mycket han fick för matchen?

 8. Martin skrev:

  Jag tycker det är tråkigt att han inte ska köra mer ufc.
  en sådan sak som han gjorde retar skiten ur folk det tycker jag är roligt :twisted:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235