Svenskarna tillbaka i UFC

I en artikel i sherdog kan man läsa om statusen för de europeiska fighters som finns i UFC. För oss svenskar är stycket som avhandlar David Bielkheden och Per Eklund självklart mest intressant. Där säger man att Bielkheden har bestämt sig för att gå ner i lättvikt precis som han gjorde när han mötte Ishida. Jag hoppas verkligen det går bättre den här gången. Ibland kan man fundera om det verkligen är bra att banta till förbannelse. Enligt sherdog är det planerat att han ska medverka på UC 88 eller 89. Vill man läsa mer om Bielkheden finns det en intervju på mmanews där han svarar på en del intressanta frågor.

sdFör Eklund är det också lättvikt som gäller och han kommer gå match 6 september på UFC 88. Man skriver också att båda har sagt att de skulle kunna tänka sig att möta varandra. Det enda positiva med det jag kan se är att vi då är säkra på att vi får en svensk vinst i UFC. Men mer om kommande motståndare kommer nog, men nu har vi i alla fall något att se fram emot i höstmörkret.

One Response to “Svenskarna tillbaka i UFC”

 1. skurtbert skrev:

  Ja, en svensk seger, det vore nåt (speciellt efter gårdagens nederlag i EM) ;) Men jag hoppas verkligen inte de kommer möta varandra. Det skulle bara kännas dumt!

  Det där med viktklasser är ju rätt intressant i sig. Som medlem i SBGi kollar läser jag Matt Thorntons blogg då och då. Jag har själv träffat Matt några gånger så jag vet att han är stor… men kolla hur liten Randy ser ut i jämförelse: http://bp2.blogger.com/_-qHUEL1YczU/SD0RQlvhSSI/AAAAAAAAAOQ/f6pHuI_cPLo/s400/matt%26randy.jpg

  De gånger jag sett Bielkheden har han sett nästan lika stor ut som Randy, och nu ska han köra i lättvikt =)

  Med tanke på hur hysteriskt de bantar i UFC är det skönt att se killar som Anderson Silva som utan vidare ställer upp i en tyngre vitklass än vanligt i sommar!

  Jag börjar hur som helst redan nu känna ett sug efter att se UFC88/89 WAR SWEDEN!!!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235