Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Tankar efter UFC 80 - Undercard (Spoilers!)

Tankar efter UFC 80 - Undercard (Spoilers!)

Eklund vs Stout

Vet inte vad jag ska säga om denna match…vet inte ens om jag behöver kommentera den, ni delar förmodligen samma känsla jag har. En känsla som kan beskrivas med många ord…men det ska bli intressant att höra vad Per har att säga, för vad hände? Det tråkigaste är väl att sannolikheten är liten att Eklund får fler chanser i UFC. Om man ska försöka hitta något positivt så hamnade matchen inte på PPV:n (även om TV4 Sport visade den först, bra jobbat!), vilket innebär att den stora massan missade Eklunds insats. Stout gjorde inte en särskillt bra insats heller med sin skuggboxning, men honom får vi säkerligen se igen…

Sakara vs Lee

Har sett Lee i PRIDE tidigare och av någon anledning så ogillade jag honom skarpt redan då…utan att egentlig ha en anledning. Så jag reagerade inte så kraftigt på att alla Sakaras slutgiltiga slag var mot bakhuvudet. Ono var däremot mera upprörd när jag pratade med honom i telefon. De brukar ju vara väldigt känsliga med det…

För övrigt stärkte Paolo Roberto den negativa stereotypa bilden av italienare med sina kommentarer…trisst. Han sitter ju inte hemma i sitt kök och snackar skit…det är TV!

Kelly vs Taylor

Välkommen till de brittiska öarna! Den hårdaste inledningen på en match sen…kanske sedan Griffin vs Bonnar första gången. Ett otroligt tempo som visserligen mattades av efter hand. Vi kommer utan tvekan få se dem båda igen trots att ingen av dem briljerade med teknik. Det är inte så förvånande att denna match blev utnämnd till “Fight of the night”…vad som förbryllar mig är varför bonusen för denna gala var sänkt till $35.000. Att Eddie Sanchez tog hem $50.000 förra galan blir bara ännu mer irriterande.

Hardonk vs Robinson

Det var visserligen fina sparkar Hardonk levererade innan jabben sänkte nordirländaren…men jag förstår inte förtjusningen. Hardonk är bra stående…men på mattan är han som en sköldpadda på rohypnol. Under denna match uppstod det meningsskiljaktigheter bröderna emellan. Paolo hävdade (felaktigt) att det det var benet på Big C som var anledningen till att han föll. Detta var samma åsikt som Joe Rogan hade i intervjun som Hardonk rättade till. Kan det vara så att Paolo bara sitter och förmedlar vad Rogan och Goldberg säger? Om så är fallet så vill jag trycka för att Paolo bör läsa på mer så att han kan forma sin egen åsikt!

9 Responses to “Tankar efter UFC 80 - Undercard (Spoilers!)”

 1. din_far skrev:

  Jo, men du vill ju oxå som många andra få en chans att dissa Paulo vilket är mer tragiskt än hans “felanden”
  Han hade mer rätt än fel vad jag kan minnas och erkände att han såg fel. Inget man bör haka upp sig på.

  Jag tycker dom är helt ok som kommentatorer och Ian är rena motpolen och väger upp Paulo bra annars skulle det bli för mycket ;-)

  Att Per Eklund blev helt slut hade man på känn. UFC är ju mer kondition och vilja än teknik även om de bästa i UFC behärskar tekniken.
  Per Eklund, det är dags att kontakta Gunde Svan för bättre kondtionsträning.

 2. J skrev:

  Eklund skrev kontrakt med UFC för 4 matcher. Så antagligen kommer vi få se honom 3 ggr till detta året.

  http://www.sherdog.com/news/news.asp?n_id=9819

 3. Brocowich skrev:

  Även fast han skrivit på för 4 matcher så är det inte säkert han får alla matcherna. Å efter gårdagens prestation så är det väl tveksamt..
  Kan dock vara så att han blir lite av en reserv om någon drar på sig en skada eller dyligt..

 4. Ono skrev:

  din_far: Visst kan man säga att vi vill hacka på honom men seriöst. Detta är tv inte hemma i soffan hos bröderna Roberto. Jag som älskar MMA skiter i boxning. Samma som en som kollar på Bandy troligtvis inte vill höra någon snubbe snacka om vad han gjorde när han spelade hockey som om det vore samma sak bara för det är på is. Sen att man hör Rogan i bakgrunden och 5 sek får en översättning av Paolo gör inte saken bättre. Låt Rogan och dem vara på istället isåfall. Dessutom är jag väldigt trött på höra lås hela tiden.

  Eller korkade saker som att långa killar med långa armar är dåliga och har dålig haka. Att hur bra man är beror på hur vältränad man är. Sen att han inte vet något om BJ Penn och så vidare är uselt. Tom Goldberg som skulle kunna säga vara motsvarigheten till Paolo i USA kan lite iaf.

 5. jeNk skrev:

  Kan inte göra annat än att hålla med Ono, bra liknelse också. Paolo är ett namn som säkerligen drar folk till tv-sofforna…men för oss riktiga fantaster är han inte i den klass jag tycker att jag kan förvänta mig av en kommentator. Jag gnäller ju titt som tätt på Goldberg också…att vara påläst och kunnig är nyckeln! Ian är helt ok men skulle behöva någon annan att bolla med…

 6. Anders skrev:

  Oavsett hur många matcher Per Eklund än skrivit på för ufc så kommer han aldrig att komma i närheten av en ufc-oktagon igen. Dana har redan rivit och bränt kontraktet. Jag fick svår migrän av att behöva genomlida detta. Hoppas att han inte förstört för alla andra svenska fighters för all framtid. Om ändå Bielkheden hade fått chansen istället. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka ut ett värre matchscenario.
  Måste säga att James Lee skämde ut sig ganska duktigt han ocKså.
  I övrigt var det en underhållande gala detta. Skönt att Werdum tog hem segern också.

 7. johan skrev:

  Jag klarade inte av de svenska kommentatorerna och sket i att se matchen tills jag fick tag på en med Rogan/Goldberg. :sad:

 8. din_far skrev:

  Jag föredrar oxå jänkarna som kommentatorer men stör mig inte på att Paulo inte är så kunnig i sporten. Visst kanske han pratar på för mycket ibland och han är som han är oxå men det är bra att ha en som vet mindre och en som vet mer. På så vis ställs frågor som e bra för nya tittare. Vet ingen annan som kan bjuda lite på sig själv. Lyssna på våra svenska kommentatorer på Eurosport tex.. så att man somnar.

 9. alan skrev:

  Är det så svårt att bara låta joe rogan och mike goldberg göra sitt jobb och att man får se intervjuerna efter fighten!
  Finns säkert tusentals som kan göra ett bättre jobb än Paolo Roberto och låt mig inte ens börja tala om hans bror Ian…..vad fan gör han där?! :evil:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235