Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Trigg kan ha gått sin sista match

Trigg kan ha gått sin sista match

Efter fyra års frånvaro återvände den gamle titelutmanaren Frank Trigg till UFC för att möta Josh Koscheck på UFC 103 i helgen. Nu verkar det som att hans återkomst blev mycket kortvarig. Dana White har nämligen pratat med MMAjunkie och sagt att han funderar på att bryta kontraktet med den 37 år gamle Trigg.

White säger att matchen mot Koscheck helt enkelt visade att Trigg inte kan matcha de unga och explosiva killarna i organisationen längre. Triggs kommentar till det hela är att om han inte får fler matcher i UFC är karriären över då han inte vill gå tillbaka till mindre galor ännu en gång.

“Jag kom inte tillbaka för en match för att kunna säga att jag slutade som UFC-fighter. Jag kom tillbaka för att sikta mot titeln. Jag vill fightas, men om de är klara med mig är det så.”

Jag håller med om att Trigg inte visade mycket i matchen mot Koscheck, han blev i princip nerslagen av den första serien. Men det är trots allt något som kan hända alla och Trigg har ändå vunnit en hel del även på senare år. Av sina 10 senaste matcher har han vunnit 7 mot bland annat Jason Miller och Kazuo Misaki. Förlusterna kom dessutom mot inga mindre än Carlos Condit, Robbie Lawler och nu senast Koscheck. Men med tanke på hur många duktiga killar det finns i weltervikten har man väl inte plats för en veteran med bara ett fåtal matcher kvar i karriären. Skulle helgens match ha varit hans sista slutar han karriären med ett record på 19-7 sen debuten 1997.

Josh Koscheck vs Frank Trigg

21 Responses to “Trigg kan ha gått sin sista match”

 1. Ballen skrev:

  Vore synd, vill se mer av honom. Kan han inte få lite lättare motstånd, några halvdanna tuf-snubbar!?!

 2. Pulvertomte skrev:

  asså hans vänster öra, är så jävla fult

 3. dp skrev:

  good riddance

 4. Simon skrev:

  Varför skulle han få lättare motståndare, det är ju inte så att det är hans första gång i buren.

 5. Erik skrev:

  Vore tråkigt om matchen mot Kos var det sista vi får se av Trigg. Jag är dock rädd att den gode Dana inte är helt fel ute med sitt påstående.

 6. Mathias skrev:

  Jag var helt säker på att han togs tillbaka för en sista match mot Matt Hughes, men nu snackade Koscheck om att han ville möta Hughes. När de står och snackar så där i ringen brukar det betyda att det i princip är klart, vilket i sin tur lär innebära hejdå Trigg. Jag kommer inte att sakna honom. Ungefär lika intressant som Coleman, som jag också tycker det är slöseri att köra på main card i UFC.

 7. nature skrev:

  När får vi se Dana Oskuld gå en match, egentligen? Varför inte emot Triggs förslagvis? Triggs skulle spöa skiten ur honom på nolltid. Tänk vilka tittarsiffror!!!

 8. niclas 1 skrev:

  Var det verkligen någon som på allvar trodde Trigg skulle vinna? Förstår inte att han fick chansen (jo, det gör jag, det inbringade väl ppv..) mot Josh.

  Nature: Varför skall Dana gå match? Ja, det får man väl verkligen anta att Trigg skulle vinna lätt, och? Kanske skämtar du, och då kan min kommentar neglilgeras.

 9. jöz skrev:

  Var det inte snack om att Dana och Tito skulle gå amatörmatch i boxning?
  DET kunde faktiskt ha hänt
  http://mmajunkie.com/news/2114/report-tito-ortiz-vs-dana-white-boxing-match-apparently-cancelled.mma

 10. nature skrev:

  @ niclas 1
  Är det bara jag som blir en aningen trött på Danas ständiga omdöme om andra fighters förmåga eller oförmåga? Hur bra är han själv egentligen?
  @jöz
  Jo jag har också läst om det! Det vore något att se. Titos standup suger i och för sig om vi mäter efter boxningsregler - inga armbågar här!

 11. Per Söze skrev:

  är med nature lite vad gäller Dana White… Dana borde verkligen gå e match i ufc..
  tex han brukar ju ha förmågan att tala om att en del av hans egna fighters är sopor innan han sparkar dem. Han har ju ingen anledning att gå match som nämns ovan, tror inte heller det kommer hända..Men jag kan inte sluta tänka på att en bra PPV match skulle vara FEDOR VS DANA… ta en funderare på det… och njut….

 12. Akira skrev:

  Äsch, Dana gör sitt jobb, och han verkar vara rätt bra på det. Ingen idé att bli upprörda över allt som han slänger ur sig.

  Men synd om Trigg skulle vara slut efter att ha fått spö av Kos. Det är ju ingen sopa han blev knockad av direkt. Ge honom fler mindre matcher mot up-and-comers eller ett par “nostalgi” matcher mot Hughes eller dylika.

 13. kalle skrev:

  snälla ni Dana är ingen fighter och han måste få ha åsikter om sina fighters och vilka han ska signa eller inte med den logiken några av er resonerar så få presidenten på ufc bara uttala sig om fighters han kan slå (vilket måste betyda en hel del matcher varje år för att bevisa att så är fallet). UFC är en sport som vilken annan där ägare, journalister, fans och tränare har åsikter om olika fighters utan att för den delen själva kunna spöa alla som de tycker något om. Om vi skulle applicera samma tankesätt på fotboll så skulle vi inte kunna ha några sport journalister eller scouter eftersom de alltid måste vara bättre än dem de skriver/scoutar om vilket vidare innebär att de isåfall istället borde syssla med sporten själva.

 14. eric skrev:

  http://www.bloodyelbow.com/2009/9/22/1049114/would-a-grand-prix-revive-the-ufcs

  en GP för att få ordning i weltervikt. kanske kan vara något skulle bli sjukt spännande!

 15. Dykarn skrev:

  Jag kommer inte sörja om han lägger handskarna på hyllan, det enda jag sörjer är att man inte får se honom bli spöad ännu en gång. :twisted:

 16. Per skrev:

  Dana skulle nog kunna spöa lite folk..han e visst en fighter…han e ju en gammal boxnings räv

 17. jöz skrev:

  Per och resten.

  Japp han är ju gammal boxare. Därför han ville möta Tito.

  Men varför ska VDn gå matcher. Han kan tycka vad han vill och har rätt att ställa krav. Visst, han är ju lite Bert Karlsson. Tycker en jävla massa, men det är ju det som gör honom.

 18. jöz skrev:

  ville bara säga att Trigg verkar bli kvar en match till

  http://mmajunkie.com/

 19. greg skrev:

  Haha nu får ni skärpa er. varför skulle dana white gå match i UFC? han är ingen proffs-mma fighter han är företagsledare. Och precis som i hockey så uttalar man sig om spelarna och deras prestationer. Eller tycker ni kanske att jihde måste spela i en VM-final innan han har rätt att uttala sig om hockey/fotbollsspelare?

  Hoppas att dom släpper Trigg och att han blir så ledsen att han aldrig mer vill ha med fighting att göra, framförallt inte i kommentatorbåset!!

 20. MMABloggen » Blog Archive » Två som vill fortsätta skrev:

  [...] tidigare rapport föreslog att UFC inte ville fortsätta att använda sig av Frank “Twinkle Toes” Triggs [...]

 21. Per skrev:

  Nja Jöz jag menar inte att jag tror att Dana fucking white kommer gå en match… som jag även nämner i mitt första inlägg så är det troligen ingen chans att han gör det.. jag bara menar att jag skulle vilja se honom i en match..fast nu när du nämner bert karlsson..så får jag bara mer drömmar..bert säger till rampage att han suger som skådespelare, och att då Rampage stryper ut Bert.. Drömma måste man ju få göra…

  Bert karlsson vs rampage Jackson UFC 109

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235