TUF 6:12

Har precis skrivet klart en hemtenta. Klockan har sprungit ifrån mig och mina ögon blöder lite lätt. Hemtentan har till viss del genomsyrats av idrottens ibland halvruttna genusperspektiv och ändå är det enda jag tänker på den gamla N.W.A låten -A Bitch is a bitch. Återkommer snart till varför.

Under en kortare paus i dagens skrivande tog jag mig friheten att titta på dagens TUF del. Till min stora glädje var det inte Tommy Speer som fick lämna tävlingen utan Matt Arrayo som fick lämna tävlingen. Han hade tydligen fått en spricka i revbenet och hade svårt att andas, för min del känns det som en legitim anledning att inte slåss då jag personligen upplevt denna smärta. Den är inte överväldigande men den är absolut ett hinder för att ge allt i match situation. dana däremot fattade inte vad fan Arrayo pratade om och gav honom sitt vanliga tal om hur mycket han skulle gå miste om… Arrayo stod dock på sig och jakten bland team Serra´s fighters på en värdig ersättare startade. Här visade de tre berusade upperdecker fjantarna vad de gick för genom att ducka fighten så gott de kunde eller som N.W.A hade uttryckt det -A bitch is a bitch… Tillsist kom Kolosci in och räddade en del av den lila ära som fanns kvar av Team Serra´s heder. För att göra det hela kort, Kolosci blev dominerad i första matchen och det blev han även i den andra. Han letade efter en homerun och hittade istället sin väg till samma slut som föregående match…Danzig tog ner honom, tog hans rygg och ströp ut honom.

Dagens andra semifinal var mellan Tommy Speer mot George Sotiropoulos. Som jag tidigare har nämnt har jag inte varit lika imponerad av George som TUF produktionen med Serra i spetsen har varit. Jag var rätt övertygad om att detta skulle bli Tommy Speers match. När matchen är igån blir jag ändå förvånad över att Speer även får ett övertag på fötterna. Tycker dock fortfarande att han borde satsat på en riktig takedown istället för de fumliga försöken att få till en clinch. Det enda han lyckas uppnå med detta är att peta George i ögat. Matchen avbryts och när den startar igen ser George öga märkbart irriterat ut. Även om jag tycker Speer redan från början ligger steget före ökar detta gapet mellan de två. Speer får in ett par rena träffar och Georgie faller till mattan där Speer avslutar det hela med en ground and pound knock. George såg blek ut (redan innan han somnade)!

Då var det final på Lördag och Matt Hughes fick två fighters i finalen. Vem vann då den interna coach kampen?

Imorgon går jag igenom resterande matcher inför finalen med undantag för de två huvudmatcherna som redovisas på lördag…god natt!

2 Responses to “TUF 6:12”

  1. jeNk skrev:

    Alla inlägg med NWA-referenser ligger på plus hos mig… :razz:

  2. danne h skrev:

    jag är mkt besviken på george, trodde han skule kunna ta sig till final och ge danzig en rejäl match…
    och vilka fega stackare pojkarna visade sig vara efter upperdecker-incidenten…vad gör de där om de inte vill gå match och skapa sig en bra framtid…:roll:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235