TUF 8:3

Ny vecka nytt avsnitt, förra veckan tog jeNk semester och jag gjorde väl något liknande då jag iskallt struntade i förra veckans episod. Om det var av lathet eller ointresse kan vi låta vara oskrivet men ärligt var det något att skriva om? Massa hopklipp av mediokra fighter i väntan att allt ska börja. Hade jag varit en av de äldre männen på lagret jag arbetade på när jag var tjugo så kunde jag dragit någon parallell till förspel. Nu är jag inte en gammal lagerkarl. Samtidigt som min kära och mycket älskvärda flickvän läser mina inlägg då och då, så alltså är förspel helt okej.

När jag var liten och hade gjort något idiotiskt kände jag alltid en viss rädsla för att se besvikelsen i mina föräldrars ögon vilket gjorde att jag istället undvek dem. Samma rädsla känner jag för att gå in på MMABloggen när jag inte gjort vad jag borde gjort, därför har jag istället hoppat över adressen i favoritfältet istället för möta dess besvikna uppsyn. Jo! MMABloggen har en blick och den ser rakt igenom mig och får mig att känna mig som när jag var 8 år och krossade Thörnbloms fönster med en kotte.

Medan jag otåligt väntar på att min nedlåning ska bli klar läser jag lite nyhetsrubriker på favorit trackern. Ser att en av mina värsta farhågor har blivet sann i och med att Evans får chans på bältet. Tror Evans har en riktigt bra chans mot Forrest och bara tanken av att ha Rashad som UFC mästare får mig att fundera på hur hård gatan är på Dalaplan om jag hoppar från min balkong på andra våningen. Men med en så pass nervpirrande och outhärdlig match så kommer det bli en underbar gala och när detta kryddas med Rampage mot Wandy så kommer den förhoppningsvis även bli oförglömlig.

Nu är det dags för att ta mig an del 3 och jag hoppas att den väcker lite fortsatt skrivlust…

Inledningen av dagens del börjar föga förvånande med att Junie berättar att han är uppväxt i en husvagn, afan! Eftersom två jag inte har hunnit lära mig namnet på har frakturer (typ?) på näsbenen så blir de hemskickade, dessa ersätts med två som jag förhoppningsvis lär mig namnet på tids nog.

Dags att välja lag och det gör dem i klassisk mobbing maner ala mellanstadiet med 1:a och 2:a välja. Detta skulle man ju kunna tycka är lite förlegat men samtidigt vet jag att det samma kommer ske om tre timmar när det är dags att spela helplan på kvällens träning.

Junie utnämner sig till den enda roliga snubben i huset, super sig full och snackar lite skit och gör självklart bort sig. Det känns lite som ett avsnitt av My name is Earl tills snubben börjar gråta, då är det bara patetiskt. Efter att JT blev utkastad inför TUF finalen förra säsongen med motiveringen att han inte var mentalt redo så borde Junie sitta på ett tåg med en enkel biljett, nerflottad av friterade kycklingvingar, med slutdestinationen -The trailer park. Detta verkar bli en bra säsong…

Nog kör en hemma kväll med grabbarna och Junie uttrycker det som -very gay. I nästa ruta syns en leende coach med drömmande ögon när han med len röst beskriver Bader-Thats my golden boy… Redigering kan vara en biatch, liksom återskapande skriftliga gestaltningar…

Dagens match var mellan två brottare, Bader mot Lawlor. Dana förutspådde att brottarbakgrunden skulle resultera i en match på fötterna. Delvis hade han rätt men framförallt handlade om ren dominans. Bader kändes övelägsen och kanske ligger det mer i uttrycket -Golden boy än att Nog har en mancrush…

Nästa vecka ska förmodligen Junie bli utkastad efter att gått husvagnsgalen i en lyxvilla…sånt funkar inte. Hoppas dock på en andra chans.

9 Responses to “TUF 8:3”

 1. jeNk skrev:

  Jag tror Junie skulle behöva lite tid med “Team Care Bear” istället…

 2. Claes Nyborg skrev:

  Härligt skrivet! :mrgreen: Jenk: Mja, Junie behöver förmodligen en trygg miljö

 3. Johan Wicklén skrev:

  Hallå! Stankie då, vilken jävla krutgubbe. Respekt till Noggen för det valet!

 4. Roger skrev:

  Grymt skrivet!

 5. PontusW skrev:

  Jag är ganska ointresserad an fightersen i huset, Noguiera är däremot säsongens stora behållning. Man kan tycka att hans idéer om att bygga ett lag och lagkänsla osv är trams men jag gillar det och jag gillar honom. Han är en auktoritet och helt bekväm i sin roll som ledare vilket inte riktigt Mir verkar vara.

 6. alexander skrev:

  Du ska inte känna skam Mattias för att du inte skrivit på ett tag, ingen av oss tycker att du är en svikare eller dyl, tycker endast det är kul att återigen läsa dina inlägg, och då bryr jag mig ändå inte ett skvatt om tuf.
  keep on rockin in the free world!

 7. Johnneey skrev:

  Nogueira gör helt rätt! Precis som Mourinho (fotbollscoach dah haha) så bygger han upp ett personligt förhållande till varje fighter som gör att de presterar det lilla extra för att inte göra laget eller tränaren besvikna!

 8. PontusW skrev:

  Visst är MMA en oerhört utlämnande, individuell sport, men att ha ett lag/grupp omkring sig som man känner stöd ifrån kan aldrig vara av ondo… eller?

 9. Daniel Bodin skrev:

  Noguiera<3

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235