Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » TUF 8:4





TUF 8:4

“You took too much, too much” är en slående replik ur Fear and Loathing in Las Vegas då Hunter har fått i sig lite för mycket av innehållet från sin välpackade resväska. Nu sitter jag här en slö torsdag nersjunken i min soffa och känner hur repliken studsar runt mellan mina skallväggar. Jag bad om mer drama denna säsong och jag log som ett barn vid lösviktsgodiset när Junie entrade årets säsong. Om vi ska hålla fast vid den packade resväskan så kan vi kalla Junie för Ether och just känna att vi kanske fick i oss lite för mycket… Jag var rätt säker på att Junie skulle bli utkastad bara efter att ha sett trailern till denna veckas del och efter ha sett de första tjugo minuterna fanns det verkligen inget alternativ utan att sparka honom all världens väg.

En som inte tänkte låta sig bli undanskymd och bestulen på tid i rutan var Shane Nelson. Efter de första delarna hade han förstått vem det var som fick all uppmärksamhet i huset och ville ha sin beskärda del. Låt inte er luras av att unge herr Shane ser ut som en av de störiga kickersen utanför McDonalds på ert lokala citytorg, denna killen är smart! Han förstår snabbt att det inte ens är lönt att försöka överglänsa sin kusin från landet och kör en klassisk “if you can´t beat him, join him” manöver. När de påbörjar kvällens race slår det mig att kvällens dryck är vin och jag undrar vem av dem som har visat sin kultiverade sida ute i köket och vågat föreslå detta. De väljer dock att förtära drycken på samma sätt som deras personlighet -sluskigt! Innan BJ har lekt färdigt med Sherk är de båda fulla nog att påbörja kvällens eskapader… jag tänker inte lägga ner någon energi på att återberätta vad som händer mer än två viktiga grejer som växer sig fram som en självklarhet, snubben jag inte har lärt mig stava till kommer vinna årets säsong för lättatungviktare och Escudero kommer vinna mot Nelson om han får chansen…

Efter denna kväll kommer Dana, inte helt oväntat, till huset. Mer oväntat (eller inte) är att han efter ha sett Afflictions debut gala, lyssnat på japanska kommentatorer, förutsett att Kimbo skulle bli knockad av en halvtaskig fd TUFare och sett IFL gå i graven har pundat loss på sin makttripp till den grad att han nu talar som Don Corleone! I sitt huvud går han sedan in rollen så pass att han hela tiden hör den klassiska repliken -Im gonna make him an offer he can´t refuse… helt plötsligt byts him mot them och han har erbjudit två idioter att stanna kvar i huset… Min hjärna spyr och mitt hjärta jublar!

Shane Nelson får chansen att återta sin heder genom att bli tvingad till match, motståndaren blir ingen mindre än Escudero. Hur den matchen gick har jag indirekt redan skrivet, jag hade velat se en än mer dominant vinst för Escudero men samtidigt blev Nelson tillräckligt ägd om vi räknar med hur mycket han snackade innan matchen. Medan Nelson insett att han har gått på en mina och gjort bort sig tar Junie chansen att leka wrestling för att fortsätta gräva sin egna grav. Hoppas bara att den blir så pass djup att vi slipper höra på hans efterföljande standard gråt…

Nästa vecka kommer Anderson Silva på besök och att det röda laget blir favoriterna denna säsong känns än mer självklart!

21 Responses to “TUF 8:4”

 1. Morgall skrev:

  Tror Dana lät dem stanna kvar endast för att se om dem små råttorna kunde backa upp de säger. Däremot så var junie väldigt bra i sin senaste match då han dominerade, Han verkar ha cojones och händer, men hjärnan sviktar emellanåt..

  För övrigt tyckte jag Dana White lät mer som Lars Leijonborg, måste ha glömt läkerolen hemma.

 2. jonas skrev:

  Vad hände med Alexander? Är turnen slut eller har han bara blivit knockad på vägen? Jag vill ha mer!

 3. Ono skrev:

  Det är så tydligt att Dana ser att Junie är marknadsförbar för den typiska demografin som ser på UFC, dvs vita män från de röda staterna. Hade det varit någon annan som gjort det han gjorde hade dem åkt ut. Nu tänker ni ju, men Shane Nelson då, han åkte inte ut?

  Dana är ju inte helt dum, han vet att han inte kan bara kasta ut Nelson men för att bli av med honom tvingar han honom att gå match där Nog får välja och kan välja den som kommer ha lättast att besegra honom. För inte var Nelson värst? Varför var det inte Junie som sattes på the chopping block?

  Frågan är nu dock om Dana har något val efter vad pajasen gjorde efter matchen.

 4. deb skrev:

  “helt plötsligt byts him mot them och han har erbjudit två idioter att stanna kvar i huset… Min hjärna spyr och mitt hjärta jublar!”

  Haha! Han behöver hjälp men fan han måste få stanna! :D

 5. Leland skrev:

  Junie är en riktig dåre som sumpar chansen sådär två gånger. Jag tycker det var kul att kolla på hans match men han förtjänar inte att vara i UFC och han förtjänar inte att träna på klubb.. han är helt enkelt en skam för sporten.

 6. Håkan skrev:

  Riktigt bra skrivet! Tack för läsningen!

  Junie där verkar må riktigt, riktigt dåligt och kanske inte befinner sig i rätt miljö för att låta läka sina psykologiska ärr från barndomen!???

  Verkligen en skam för sporten och en sån person som MMA-världen verkligen inte behöver.

 7. Joakim skrev:

  Junie…jävla idiot! vill inte ha han i huset! ända jag vill se är att han får spö..ett dröm senario skulle ju va om han kaxade mot anderson silva och försöker nåt där!hahahahha..lång sökt, ja vet! men man kan ju alltid dag drömma:D

  speciellt efter matchen..ska han hoppa in i ringen och slåss!!?? och dagen efter han gjorde bort sig så ska han gråta och skylla på alkoholen..var han full vid matchen?? har jag missat något!? visa respekt!!

 8. jb skrev:

  grabben behöver ju hjälp

 9. Alexander skrev:

  Joakim, jag ska vara lite jobbig och på peka att man inte all tid måste sär skriva saker och ting. :wink:

  En rolig särskrivning jag läste i en kontaktannons en gång var: ” Svart hårig kvinna söker medelålders man för skogspromenader”.

  Jonas - ett nytt inlägg kommer snart, bara inväntar bilder från fotografen på Göteborgs Posten

 10. fb skrev:

  Jag hoppades som fan på att Big Nog skulle bunta ihop honom rejält när han hoppade in i Octagonen där på slutet. Nä men seriöst så bör de plocka bort han direkt. Hans psyke är obefintligt.

 11. Alexander Öhrstrand skrev:

  Hunter S Thompson är bäst. Dock gjorde jag misstaget att se filmen först och läsa boken sen, efter det var det omöjligt att inte läsa som om du hela tiden hörde Johnny Depps Hunter röst imitation. Bra film, bra bok. Ska läsa Where the buffalo roam nu, har höga förväntningar.

  Du skriver intressant Mattias, okonstlat, komiska undertoner och härliga liknelser, fortsätt med det. Skulle gärna se att du skrev ett inlägg om Brock vs Randy och Silva vs Cote, dina tankar kring dessa matcher.

 12. Djidji skrev:

  “Johnny Depps Hunter röst”? Missade jag någonting här? :razz:

  Junie är inte bara en skam för mma; han är en skam för hela mänskligheten.
  Först tänkte jag att killen helt enkelt är en idiot och låt gå för det, det finns idioter. Men efter det sista stuntet med att hoppa in i buren och innan det spy galla över allt och alla så inser jag att han måste spela för att stjäla åt sig kameratid. För kom igen, ingen kan vara en SÅN idiot.

 13. rasmus skrev:

  vilken idiot Junie är.. Om man jämför med säsong 1 så får han Chris Leben och framstå som en lugn,nykter,smart och emotionellt stabil kille.

  “Innan BJ har lekt färdigt med Sherk är de båda fulla nog att påbörja kvällens eskapader…”
  ännu en objektiv Sherk-kommentar ser jag…

 14. jeNk skrev:

  Hoppas att Junie får ännu ett ryck och försöker ge sig på Anderson Silva… :lol:

 15. Mattias fd genialisk skrev:

  om du väntar dig objektivitet i denna form av skrift och från mig kommer du få vänta i oändlighet…

 16. JW skrev:

  Krystof (stavas!?) kan vara den absolut coolaste fightern någonsin. Älskar att hitta på hyss, men som ändå inte tar skada. Killen har aldrig varit i en streetfight, och verkar faktiskt rätt smart. Han har det här lugnet över sig som jag vill minnas att Forrest och Stephan också hade, “låt barnen leka så vinner vi tävlingen istället”.

 17. ulla-carin skrev:

  Håller med Jonas. Var tog Alexander vägen? Var är du nu?

 18. Daniel Bodin skrev:

  Gillar också Kryztof, verkar vara en jävligt lugn och cool kille. Är väl den som har mest erfarenhet sen tidigare om jag inte minns fel.

  Någon som vet vad som egentligen hände med förra säsongens vinnare Amir, får han ngn match snart? Tyckte han var en riktigt skön kille, den ständige underdogen.

 19. Karl-GSP skrev:

  Junie är underhållning.Han är helt skadad, som en liten snorunge på mellanstadiet fast med farligare leksaker

  Alltså kan inte Dana låta han gå upp i match direkt mot 205:are? Sen skicka ut han. Vill gärna se lite mer av hans vrede i buren och gärna mot en kille som sänker han. Med hans drickande håller han inte speciellt länge? han är vild men alla som såg hans första match såg att han var förbannat trött efter alla hans slagkombinationer.

  Amir ska gå upp riktigt snart. Har för mig att ska upp i nr 90 ? Ska kolla upp det och återkomma. :roll:

 20. Karl-GSP skrev:

  Det var i UFC 91 som han skulle upp.

  “Amirs saga continues as he returns to the Octagon to take on unbeaten newcomer Nick Catone on the televised portion of UFC 91: Couture vs Lesnar”

  http://uk.ufc.com/index.cfm?fa=news.detail&gid=14798&pid=983

 21. Niclas skrev:

  En sak glöms bort: UFC är högst ansvariga för det inträffade, självklart ligger det i deras intresse att idiotier händer i såpan, det säljer! Det är ingen tillfällighet att idiotikonflikter sker, UFC skapar förutsättningar för detta. Varför annars, för att ta ett exempel, låta idrottarna ha tillgång till sprit överhuvudtaget? Varför låta så mycket programtid gå till idiotikonflikterna? mm,mm. Jag tappar respektiven för UFC i och med detta och tycker det är så synd att man söker kortsiktiga vinster, istället för att långsiktiga, vilket jag tror man skapar genom att MMA-idrottare beter sig som goda amasadörer för sporten (som många gör). När skit händer analyseras det bäst genom att besvara frågan: vem tjänar mest på detta? I detta fall är det inte bråkstakarna utan UFC…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235