Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » TUF 9:9

TUF 9:9

Känner att jag har varit hyfsat aktiv här på bloggen den senaste tiden, inte Borgudd/jeNk-aktiv men aktiv. När jag vaknar denna morgon och kommer till insikt med att jag inte ens har reflekterat över att del nio av TUF har kommit ut inser jag att min tid har varit både fylld och rusande denna vecka. Jag har hunnit halvsåga dream 9 (nej, det blir inget stort d då det enbart påminner mig om de patetiska jättarna), jag har aktivt försvarat mig i kommentatorfälten, skrivet ett teoriprov i golf (bollidrotternas thaiboxning, typ) och dessutom har denna termins avslutande uppsats färdigställts. Jag skulle kunna göra en Pierce med gott samvete och hoppa detta TUF inlägg men jag väljer istället att göra en Lester för att få era sympatier. Anta utmaningen för att sen bitcha som en liten flicka fram till att det hela är över.

Men vi börjar i andra änden, David Fakking Faulkner kom inte ihåg denna snubbens namn! För att uttrycka mig i sann Flavor Flav anda - “Don´t belive the hype“! Bisping har hajpat denna snubbe från dag ett. Jag kommer faktiskt inte ihåg hans första match men med ett minne med selektiva böjelser brukar jag glömma bort en hel massa onödiga grejer. När han äntligen entrar buren går han upprätt med en vackert vinklad haka och låg guard. Det ser förjävligt ut. Efter en halvrond börjar hans guard sjunka mot knäna och hans haka drömmer om att få agera genväg till John Blund. Precis som förra veckan har Bisping skickat upp en snubbe som uppenbarligen inte har lagt ner tillräckligt mycket tid på sin cardio sen han kom till huset. Amerikanerna har även denna vecka en fighter som trots detta faktum inte kan avgöra matchen. Lesters slag har lika mycket bit i sig som hans övre tandrad. Jag upprepar min mening från förra veckan men med ett nytt namn som huvudrolls innehavare -Frank Lester kommer inte vinna denna säsongen.

Att David ”vars namn vi alla ska glömma” Faulkner inte orkar ställa sig upp inför en sista tredje rond får mig att störa mig på snubben. När han sedan har energi att bära runt en tandlös snubbe i ringen, sitta och skratta i omklädningsrummet och berätta att han inte kunde fortsätta för att han var torr i halsen får mig att vilja se honom bli Jardine:ad (MMApedia: “en brutal knock på mindre än en minut där en Silva landar sista smällen samtidigt som han håller huvudet upprätt på den redan sovande för att på så sätt avsluta det på förtjänande maner”)

Nästa vecka börjar semifinalerna till dess vill jag poängtera att Shogun verkligen inte är värd en titelmatch!

20 Responses to “TUF 9:9”

 1. andreas skrev:

  du glömde skriva om vilken kaxig och dryg jävel michael “the cunt” bisping är…

 2. jeNk skrev:

  När ska det glödheta Jardine-hatet slockna? :lol:

 3. hadex skrev:

  Håller med andreas. Bisping en skitstövel och det blir bara värre och värre. Jag håller nog på engelsmännen i serien men hoppas faktiskt i dagsläget på att Henderson vinner stort mot bisping.

 4. acke skrev:

  Snälla nån, sluta gnälla över varje avsnitt från säsong 9! Fan värre gnäll och attityd än Pierce, njut av det roliga i avsnittet istället för att leta fel.
  T.ex. hur jävla skönt det kändes när Bisping (trots sitt jävla gnäll) var tvungen att byta träningstid, eller hur han fick sig själv att se ut som en 5-åring (både under argumentet om träningstiderna) och när han sprutade vatten i ansiktet på Darmaques, eller hur skönt det kändes när sönderhypade Dave (Bispings “golden boy”) förlorade viljan helt och fick Bisping att se ut som ett jävla fån. Åh, vilka underbart roliga minnen från avsnitt 9!

  Sammanfattning: Bisping är fjantig och dryg, och jag älskar när det går dåligt för honom, samt att dom här inläggen gällande säsong 9 inte håller måttet alls då dom nästan bara innehåller gnäll.

 5. Jonas skrev:

  golfen….bollidrottens thaiboxning????? :roll: :lol: :shock:

  snarare bollidrottens mest luderaktiga ursäkt till o benämnas sport :cool:

  peace :mrgreen:

 6. Mattias skrev:

  hehe, kolla bilden…en stilstudie av thaiclinch!

  Håller med om att det var en bra del, hade den inte framkallat gnäll hade det förmodligen varit en rätt kass del…

 7. greg skrev:

  Golf bollsportens motsvarighet till taido

 8. Mattias skrev:

  http://video.google.com/videoplay?docid=4964300025396041703 underbart!

 9. Rob skrev:

  var videon ett skämt eller? :roll:
  OT: acke, varför får man inte vara negativ när man skriver en kommentar? faktum kvarstår att kvalitén på årets upplaga av TUF verkligen är förbannat dålig…

 10. Mattias skrev:

  Videon var för mig och alla andra som inte kunde visualisera en uppvisning i taido…

 11. Jonas skrev:

  är jag den ända som saknar fylleslagsmål i TUF? :twisted:

  o ja, Bisping är en Bitch. :mrgreen:

 12. acke skrev:

  Rob: Antar att många kollar på TUF endast för att få se nya talanger göra sin grej, men för mig personligen så är TUF enbart underhållning och trots att fighterna självklart spelar roll och denna säsong inte håller högsta klass så betyder inte det att det inte är en underhållande säsong med vad man kan kalla för “bra avsnitt”. Jag antar att det har att göra med varför man kollar på TUF, och visst jag har väl förståelse för att skribenten känner besvikelse över avsnittet med tanke på fighten, men det finns flera sidor till det hela och en sån som jag tycker det är minst lika roligt att t.ex. se när två oduglingar på tennis får köra en match mot varandra.

  Hm, nu när jag tänker efter så är ju detta trots allt en mmablogg… Så ja, självklart ska det klagas över kvalitén på mma. My bad, ber om ursäkt för det! Men skulle denna blogg istället vara om underhållning så finns det mycket i denna säsongs UF som är underhållande! =)

  Att Rampage förresten klarar av att vara kompis med Bisping har jag svårt att förstå. Go Rampage, men Bisping gillar vi inte……

 13. sebbe skrev:

  Kan inte ni som sett programmet länka en sida där man kan streama ifrån?

 14. jakob skrev:

  Helt rätt f.ö. att nästa år köra en renodlad(!?!) HW-tävling.
  Det behövs nya fräscha fighters till HW-divisionen bad.

  Årets TUF är utan tvekan den sämsta upplagan. Tror inte någon kommer utvecklas och kunna konkurrera i UFC i framtiden.

 15. Anders skrev:

  vafan det finns ju en farlig kille och det är ju han den lilla pittbullen till engelsman som tog ut den rödhårige amerikanen, han tycker åtminstone jag har sett bra ut hittils.

 16. remma skrev:

  Finns avsnittet här?

 17. Richard skrev:

  Håller med Anders, den enda som jag tycker verkar någorlunda vass är Ross Pearson, fast förhoppningarna var ju inte särskilt höga ens innan säsongen när man hörde att de skulle ta in Junies lillebror, som tur är försvann ju odågan fortare än kvickt.

 18. Tom Qvarfordt skrev:

  du verkar ju inte ha nån vidare koll, har väntat på David Faulkner sen hans första fight men är så jävla besviken så det finns inte.
  Men hade du kollat på figheter med han lite mer hade du nog fattat vad hans dåliga game beror på, för de första går han hulkar hela matchen för hans tandskydds problem, han mår illa och är spyfördig och de hjälper inte ens game i mma direkt. Dock tvillar jag på din förståelse för detta när du ens kan närma dig en sån skit sport som golf är. Men tillbaka til dave så såg man samma dåliga hulkande i hans kval match ända till hans första tackdown som han då i samband med, spottar ut sitt tandskydd och sedan 10 sek senare har vunnit på en kneebar, så glöm inte David för jag hoppas fortfarande att han ska fixa sitt jävla tandskydd, jobba lite kondis och komma in i UFC finns en del som jobbat sig in fast de åkt ut tidigt, checka Melvin Gulliard eller Keith Jardine.
  Och om de är nån som är Bitch så är de Demarcus/Tom

 19. Mattias skrev:

  Hans svagheter är alltså att han inte klarar av att ha tandskydd och hans kondition suger, jag vill även lägga till att han såg väldigt tveksam ut på fötterna. Men du menar att om vi bortser från detta och Faulkner lyckas få ner dig på marken och spotta ut sitt tandskydd så blir han farlig..

  Kul att du nämner mitt stora hatobjekt Keith Jardine som exempel, speciellt efter jag drivet med honom i texten, du måste varit väldigt adrenalin pumpad när jag gav mig på Mr Faulkner. Lyckas Faulkner någonsin smita in på ett huvudkort på en riktig UFC gala, inte Fight Night, så lovar jag att du och Faulkner ska tillägnas en stor ursäkt här på sidan.

 20. Tom Qvarfordt skrev:

  Svagheten på fötter skulle jag säga beror just på de som man och jag själv ser som ett konstigt fighter problem,just de med tandskyddet. Men jag tro på han i alla fall om han bara löser sina problem och får lite mer jävla fight spirit i sig men jag tro att de kommer när problemen försvinner.

  Andrenlinet pumpet berode mest på att jag kännde samam sak om Faulkner när jag såg matchen för att jag själv hade förhoppningarna om att han skulle bli vinnaren av TUF 9. Men så blev de ju inte och då var jag tvungen att försöka hitta vad som gick fel. Ja Kände att de passade lite att just ta upp Jardine för ditt hat mot han, men han är en skum fighter som är väldigt ojämn och ahr en knäpp still.
  Men känner att Faulkner kanske borde kunna ta sig in i alla fall om nu Jason Dent förövrigt för er som inte vet de redan har fått två fighter i UFC 63 och 68 mot mycke bra killar som Gleison Tibau och Roger Huerta, så hoppas jag på att Dave kan få sin chans när han fått lite mer kött på benen.

  Tänkte bara tilllägga att tror inte detta är den sämsta säsongen av TUF tror de borde vara TUF 6 där den enda i mina ögon bästa är Ben Saunders får väl se om han håller mot MIke Swick den 13 men de skulle inte förvåna mig om han vinner han ser grymt stark ut och självsäker, men Swick tränar ju som aldrig för.

  Och till sist hoppas verkligen Bisping knäar sönder Dan Hendersons ansikte, jag är trött på Handersons decission fighter. Visst att Bisping är barnslig och lite dryg ibland, men UFC behöver en dryg skön Engelsman jag har gillat han sen TUF 3, Brevbäraren som bytte karriär, GO UK GO Bisping

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235