TUF10 - Avsnitt 6


14 Responses to “TUF10 - Avsnitt 6”

 1. Hulkster skrev:

  Detta är ju avsnitt 5… hrmpfff…

 2. erik skrev:

  En vecka sen bara.

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Varför så jävla noga? Ett avsnitt hit eller dit? :wink:
  Ett något obehagligt avsnitt tycker jag, vuxenmobbning på hög nivå är inte något jag gillar att titta på.

 4. Petter skrev:

  Obehagligt var precis vad jag tänkte oxå. Man blev illa till mods. Och Dana verkar tycka att det blev bra tv…

 5. erik skrev:

  Håller med, det var riktig vuxenmobbing. Jävligt pinsamma killar.

 6. Daniel (filmtips m.m) skrev:

  Idioter hela högen. Å längst fram står Rampage som den största. Fan vad lågt han har sjunkit, förstår varför han lämnat sporten då säkert insett hur dåligt han uppfört sig. Hans populäritet bara måste sjunka efter denna säsong.

 7. Farujah skrev:

  Schoonover var ju riktigt jävla dålig han också, den enda han kunde besegra i huset var ju Rampages sista val Jensen, som inte ens kunde ta sig ur en dålig triangel. Jag vet inte hur det är med er, men den där escapen är ju något av det tidigaste man lär sig.

  Schoonover ska spöa rampage? HAHAHAH lycka till säger jag bara, kan ju först lära sig boxning för hans händer var ju ta mig fan inte bra. Jag hoppas Rampage fortsätter att reta upp honom.

 8. Farujah skrev:

  Förresten, Rogers ska knocka Fedor efter 2:30 i första, någon som vill sätta emot?

  http://mma.fanhouse.com/2009/10/21/the-mma-hour-rogers-talks-fedor-johnson-sonnen-discuss-ufc-10/

 9. Jeanette AAsted skrev:

  Herregud vad ni gnäller!! Rampage är bara en dålig förlorare och retsticka som älskar när alla tar åt sej.

  Netta!

 10. Fabregas skrev:

  vf så jävla mycket reklam? med jämna mellanrum dessutom :mad:

 11. Dykarn skrev:

  Rampage är ju inte särskillt fyndig när han bara upprepar ordet “Titties” 145 gånger. Känns bara ofräscht. Inte ens folk i hans eget lag verkar ju tycka han är särskillt underhållande när han hackar på en och samma kille helt utan anledning.

 12. Benke skrev:

  Det här avsnittet blev lite väl mycket av mobbning… och tuttar. När det gäller Rampage så känns det som UFC så här i efterhand vill måla upp honom som ett riktigt svin… som hämnd för att han lämnade de i sticket. Det sägs säkerligen hur mycket dumt som helst som kan vinklas (läs Rashads idiotsnack med Tiki) och slåss upp. Visst är Rampage en retsticka, men jag har svårt att tro att det enda som sades i Zaks omklädningsrum inför fighten var “He’s got titties!”.

  Sen måste jag säga att det Schoonovers drinkande var anmärkningsvärt att se. Några riktiga bitch tits har han ju inte (är nog mest Rampages önsketänkande där), men däremot visade han ju upp riktiga alkoholisttakter. Vet inte ens om Leben eller Browning tog sig en morgonsup. Och mobbningen av “Linderman” var inget vidare att se. Wes Sims är man rejält trött på vid det här laget. Måste vi verkligen lida av honom en hel säsong bara för att han skulle vara i buren en minut och hamna på rygg? Det finns några få personer i huset som man har respekt för vid det här laget - Marcus Jones och Kimbo står ut som vettiga personer. Även James verkar vettig.

 13. fang skrev:

  Vuxenmobbning indeed… Rampage gick över gränsen både en och två gånger där.

  Innan den här säsongen av TUF så hade jag väldigt svårt för Rashad, men ju längre säsongen går desto mer växer min respekt för honom. Jag minns hur lycklig jag blev när Machida tog hans titel och samtidigt skickade honom till la la land. Hade nog känts lite annorlunda om det hade varit idag…

  Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det här men, jag hoppas (om nu matchen blir av) verkligen att Rashad spöar skiten ur Rampage!

 14. Shodan skrev:

  Och så sitter Dana och skrattar åt spektaklet, jävla idiot..

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235