Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » TUF10 - Avsnitt nio

TUF10 - Avsnitt nio

Nu börjar jag känna igen TUF!

Bortsett från förra veckans avsnitt och detta avsnitt har denna säsong varit en katastrof, men nu känns det som att det börjar hända grejer. I de tidigare avsnitten har vi inte fått se något kul utanför ringen och i ringen har det inte varit mycket mer spännande, men nu fick vi både se pranks och en bitvis underhållande fight. Vi fick se hur Rampage försökte provocera fram vrede hos Rashad genom att fylla hans bil med höns och vi fick se hur Justin Wren försökte köra över “Big Stomach” Nelson i den första kvartsfinalfighten.

Om det är något jag lärt mig här i livet så är det att den mest grundläggande förutsättningen bakom att lyckas är att försöka. Det är omöjligt att lyckas med något om man inte försöker - det är omöjligt att blunda om man inte försöker och det är omöjligt att lära sig baka vörtbröd om man inte försöker. Dock är det ju inte så att dessa försök på något vis garanterar framgång. Man kan säkert baka sig en skaplig vörtlimpa efter några försök, men man kan inte räkna med att själv producera hela julens bestånd och även om man skulle baka en riktigt smaskig vörtlimpa så är det inte säkert att familjen uppskattar den.

Rampage försökte provocera Rashad, men han lyckades inte. Rashad tyckte istället att det var väldigt underhållande att finna bilen full av höns, samt att jaga dessa runt parkeringen. - eller så insåg han vilken reaktion Rampage var ute efter och ansträngde sig för att beröva honom denna tillfredsställelse.

Justin försökte köra över Nelson, men han lyckades inte. I den första ronden lyckades han gång efter annan slå Nelson i ansiktet och han var nog inte jättelångt ifrån att fälla honom, men i den andra ronden hade han slut energi och slog istället väldigt hårda luftslag. Denna utmattning öppnade för Nelson att sparka honom på benen några gånger - vilket till slut ledde till en seger. Va? Machida - Shogun tänker någon.

Även fast Wren inte lyckades avsluta fighten och att han inte åstadkom speciellt mycket skada i den andra ronden, så försökte han ordentligt och enligt mig lyckades han köra över Nelson - i alla fall i den utsträckning att han hade gjort sig förtjänt av en tredje rond. Han bakade en jättesmaskig vörtlimpa som slängdes i soptunnan!

Nu ska jag inte glömma att uppmärksamma det ständigt återkommande esset i rockärmen hos produktionsteamet: “Ska Kimbo få hoppa in?” Mittrione är tydligen döende och inte alls speciellt taggad på att slåss, så vi ska nog inte ge upp hoppet ännu. Även fast det känns som en metkrok konstruerad av produktionsteamet så är det inte första gången Dana nekat en kille som inte visar att han verkligen vill och om han verkligen har något ytterligare fel på hjärnan så är nog sannolikheten ganska stor. Tänk! Kanske var inte Dana full av skit ändå?

18 Responses to “TUF10 - Avsnitt nio”

 1. Johnny skrev:

  NO WAY att Nelson tog hem första ronden. Helt sjukt.

 2. Alex skrev:

  asså jag säger bara Roy Nelson, vilken jävla sopa! det enda han gjorde var att slänga sin jävla vänsterjabb och avfyra några leg kicks. sen går han runt och tror att han är världsbäst och bjöd på en underhållande match, BAH! han bjöd inte på ett skit. den enda som gjorde det var Justin.

 3. Farujah skrev:

  återigen en tråkig fight……..

 4. Fred skrev:

  hoppas faktiskt nelson kommer in i UFC. Då kan han få riktigt med stryk av någon som kan fightas… Men jag gissar på att Marcus tar ner honom på jorden och genom denna… Hoppas verkligen dom vinklat Nelson i programet men han verkar inte helt klok. Om han nu ska vara så jäkla bra som han säger så borde han börja leverera lite, kanske i vart fall försöka… måste gå på toa och spy lite nu…

 5. Sittarn skrev:

  Jag börjar ledsna på dessa tjockisar alltså. Är man helt slut efter en enda rond har man fan inget att göra i ringen öht.
  Känns som att enda anledningen till att dessa så kallade fighters är heavyweights är för att de är för lata för att hålla sig i light-hw, vilket de antagligen skulle vara närmare om de orkade träna lite cardio.

  Så ointressant som denna fight blev hade de lika gärna kunnat visa nästa fight i samma avsnitt.

 6. Joakim Borgudd skrev:

  Är det någon gång befogat med en tredje rond var det väl denna match.

 7. kalle skrev:

  ni vet att nelson ändå spöade mir i en sw match?
  vi snackar om en kille med duktig bjj, att stå är inte hans grej, han flåsade inte i slutet av matcherna mot varken kimbo eller justin vilket tyder på att han har bra bättre cardio than averagefattos i tuf.

  nu är jag långt ifrån ngt nelson fan, men han är en kompetent groundfighter

 8. Fred skrev:

  jo jag vet det. vet också att det var 2003… 6år och 10kg mage sedan. men visst kan han groundgame, hade bara vart på tiden att visat lite av det han visade den gången. Då var han väldigt bra, är han fortfarande de? men han är säkert väldigt inställd på att komma vidare, vinna till varje pris, efter som han med största sannolikhet är i slutet av sin karriär.

 9. Fred skrev:

  här är matchen.

  http://www.youtube.com/watch?v=2dj5xMeXybs

  samma mage? samma snabbhet? knappast…

 10. julle skrev:

  Haha hörde ni efter fighten när Roy snackade om hur han dominerade? fattar inte heller hur roy kunde få första ronden

 11. Vinnysimmo skrev:

  Tycker att matchen var, med denna seriens mått mätt, ovanligt bra.
  Jag tycker att Roy förtjända vinsten, och att han visade att han har helt ok standup även om det inte är hans grej.
  Nu hoppas jag att han vinner hela serien!

 12. Mr Myagi skrev:

  Bästa säsongen av TUF, klart mest underhållande av alla.
  Tycker ROY har förtjänat en titelmatch mot lesnar, han dominerar ju TUF 10.
  får hoppas på att carwin skadar sig så vi får se ROY bli CHAMP :)

 13. Kalle skrev:

  Ironin här är ju självklart att Nelson, med ölmage, hade betydligt bättre flås än sin till synes mer vältränade motståndare. Detta gäller även jämfört med rätt många av de andra tungviktarna den här säsongen som är sjukt vältränade men inte varit i närheten av att klara tre ronder i buren.

  Dissa Nelsons mage när han börjar förlora. Så länge han vinner är det inget att snacka om.

 14. acke skrev:

  Sarcasm much, Mr Myagi? :???:

 15. Martin S skrev:

  Säga vad man vill, men Roy måste ha ett av värdens längsta svarta bälten.

 16. Brad Nowell skrev:

  Jag tyckte faktiskt att matchen var helt ok (undehållningsmässigt alltså, teknik och cardio ska vi inte gå in på med de här fettona, haha) om man jämför med hur det har sett ut tidigare den här säsongen, men avsnittets höjdpunkt måste ändå vara kycklingarna och när Wes Sims frågade Matt Meathead Mitrione hur det gick hos gynekologen… :mrgreen:

  @acke
  Precis min tanke, hahaha :wink:

  @Martin S
  Hahahahaha! :grin:

 17. Mr Myagi skrev:

  @ acke ,
  inte alls, tror han skulle vinna på armbar, lesnar har ingen defence.
  fast jag skulle vilja att han mötte GSP på catch weight , där har vi en bra match, skulle betala 10 000 kr för att sen den, minst.

 18. Ludde skrev:

  HAHAHAHHA GSP PÅ CATCH WEIGHT HAHAHAHA den va rolig

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235