Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » TUF10:10 - Bra beach!

TUF10:10 - Bra beach!

I ett tidigare inlägg konstaterade jag att Dana inte böjer sig för att hajpa skit. Han skulle kunna vara med i TV-shop och utan skam försöka övertyga tittarna om att Singers nya skrivmaskin har många fördelar gentemot en persondator. Man tycker ju att han om någon, vid det här laget borde veta vad som är en bra respektive dålig fight, men lik förbannat så ser man honom exalterad när två långsamma, utmattade amatörfighters försöker slå varandra. Lik förbannat hör man honom säga: “These guys are bringing it on” när två sega, slutkörda tattare står och gör bort sig inför resten av MMA-världen.

Jag vet inte huruvida Dana har sett någon match i beachvolleyboll eller inte. Kanske är han väl insatt i sporten och har beachvolley.com som bokmärke i sin mobiltelefon, men troligast är har han sett ett gäng väldeffade tjejtjusare leka volleyboll på plajan och trott att det var OS-final. Detta ska dock inte spela någon roll när det gäller Dana, då han bevisligen inte har någon stolthet och att han därför, under denna säsongs “coaches challenge” kunde säga: “This was actually a really good volleyball game!”. Jag har, i egenskap av lång, spelat en hel del beachvolleyboll och jag har sett en hel del beachvolleyboll och jag anser mig kunna bedöma vad som är bra respektive dålig beachvolleyboll. Detta var inte really good volleyboll. Det kanske var en spännande match, men det behöver absolut inte betyda att det var bra, lika lite som det är bra MMA-fight bara för att den är spännande.

På tal om spännande - fighten i detta avsnitt var inte speciellt spännande, men den var ur Schaubs hänseende väl genomförd. Han tröttade ut den trubbige brottaren och avslutade sedan övertygande med en rak höger. Jag funderar dock hur många gånger domaren måste säga “Let go of the fence” innan den varnade blir av med ett poäng? - han hade trots allt stor fördel av sina alltför frekvent utnyttjade småfusk. Om man vinner matchen på KO spelar det liten roll att man blivit varnad, men det ökar just chansen att vinna på KO om man “fuskar” utan konsekvenser.

Undra förresten om Danas tal till killarna var riktat mot någon speciell? - om någon kände sig utpekad? - om precis alla visste precis vem som åsyftades? - om det egentligen var ett överflödigt tal att hålla inför helgrupp? - eller om Dana bara älskar att hålla det där talet?

Nu ska jag inte gnälla på Dana, men blir lätt hänt så här i väntan på bra MMA.

Vilken matchup kommer erbjuda den största behållningen mån tro?

23 Responses to “TUF10:10 - Bra beach!”

 1. Sarp skrev:

  Det var genomgående dåligt. Alltså inlägget. Att hänga upp sig på att Dana gillade volleybollmatchen, att sedan klanka på honom mer för att han höll ett tal i slutet är tröttsamt. Det är fan TV, vad förväntar sig folk?

  Jag gillar Dana och tycker han _är_ UFC. Och utan UFC vilket MMA-värld skulle vi leva i då?

  Fundera, om Dana försvinner, vem kan ta hans plats och göra ett lika bra jobb? Du? Eller varför inte Strikerforces Scott och M1 Global med sina magnifika livesändningar.

 2. kalle skrev:

  Tycker all kritik känns obefogad, oavsett ifall du spelat/spelar eller inte, vem är du som kritiserar fyra ovana volleybollspelare? Klart som fan att fyra ovana volleyboll spelare spelar en tekniskt sätt urusel match, du vet det, jag vet det, tom. Dana vet det - Det betyder trots det att matchen i sig inte kan vara spännande att titta på, speciellt för inblandade där både prestige och pengar står på spel - what’s not to love?

  I övrigt tycker jag Dana har en poäng i det han säger, att lägga korten på bordet. Givetvis var kritiken riktad mot en person, det hymlade han knappt själv med, tror han tal snarare var ett tal á “ni som vill slåss, ni som verkligen vill slåss - visa att ni vill för nu finns det förmodligen en plats ledig”, så varför gnälla?

  Samtidigt, vem fan är jag som gnäller? ;-)

 3. lars skrev:

  De flesta på sådana här sidor i sverige bara gnäller på allt som den dumma Dana White gör. Dana och UFC kan i de flestas ögon inte göra ngt bra. Men hur skulle det se ut utan dem?? Strikeforce har ju inget och jag kan inte se att scott coker eller vad han heter gör särskilt mkt för att skapa ngt intresse,mer än att han signade FEDOR.Dana och UFC äger.

 4. Robin skrev:

  Har absolut inget emot Dana. Kanske inte helt 100% i allt han gör men tycker han får ta mycket ebefogad skit.

 5. Dykarn skrev:

  Tror han menade att volleybollmatchen gick klart över förväntan i alla fall om man jämför med när Mir och Nogueira skulle skjuta straffar, vilket var snudd på absurt. :lol:

 6. evolute skrev:

  Jag störde mig också på att han tyckte volleybollmatchen var bra. Vem som helst med lite bollsinne som närvarat på en gymnastiklektion skulle piskat de där soporna. Det spelar ingen roll att de var dåliga men Dana behöver inte hypa upp det där tramset.

 7. Fred skrev:

  men för faan inte är de väl för vollyboll ni kollar på tuf???? :???:

  De får gärna vara både balett, vollyboll, shack, knyppling eller vad skit som helst bara matcherna håller som bra underhållning.

  Hade inte heller gjort något om de skickade alla deltagare på ett 2 månaders konditionsläger innan serien alternativt drar ner till 2×1min ronder(ironi…) så kanske någon orkar hålla tempo mer än 2 min i första ronden.

 8. per skrev:

  Det är inte mycket som går rampages väg den här säsongen!

  Ytterligare ett avsnitt där Mitrione klagar på sitt jävla huvud. In med Kimbo nu, så vi slipper se mitirone mer!

 9. Farujah skrev:

  Tycker det är synd att man bortser från alla andra fighters förrutom kimbo, jag menar, han har inget att komma med förrutom ett par hyffsade händer. Tycker man borde ge Demico Rogers en chans till.

 10. Peter skrev:

  Jag vill se kimbo slåss en gång till och se om han har nåt komma med stående, för jag tycker inte man fick se vad han gick för sist. och han skulle fått en rejäl match mot Mcsweenie.

 11. tojo skrev:

  Inte gnälla på Dana? Låt folk skapa sig en egen uppfattning om en fajt var bra eller inte. Skit i Dana.

  Låt mig vara en skvätt politiskt korrekt också, för den här bloggen håller [normalt sett] jävligt hög nivå kvalitetsmässigt. Tattare används nedsättande för resande som har det rätt tufft som det är, så om ni känner att det är OK så innebär det att även uttryck som blattar och niggers är okej från och med nu. :sad:

 12. Pegga skrev:

  fan va less jag är på att se fighter där båda snubbarna tar slut efter 2 min in i 1a ronden, ok att grabbarna är stora och mycket muskler betyder mycket mjölksyra..men va fan någon måtta får det allt va, ska man få kontrakt med UFC borde man ha bättre kondition än vad de flesta i serien har visat upp!!

  Tycker också Rashad bara blivit drygare ju längre serien hållt på, men att han är en bättre coach än Rampage kan jag köpa!!

  Synd att man inte får se de två göra upp i oktagonen, känns bara tråkigt att veta att det inte blir av och en del av hypen med serien försvinner..men förhopningsvis så blir den fighten av när Rampage lagt filmkarriären på hyllan!! :lol:

  Mycket gnäll som sagt..:mrgreen:

 13. acke skrev:

  http://www.spike.com/video/sneak-peek-best-for/3292529

  Whooooaaaaa, Big Baby är seriously PISSED OFF på Meathead!

 14. Erik S skrev:

  “Lik förbannat hör man honom säga: “These guys are bringing it on” när två sega, slutkörda tattare står och gör bort sig inför resten av MMA-världen.”

  Varför använder krönikören begreppet “tattare” som ett pejorativ uttryck?

 15. Akira skrev:

  Misstänker att han inte avsedde “tattare” som ett nedsättande ord för s.k “resande”. Sluta gnäll.

 16. su23 skrev:

  actually a good volleyballgame behöver inte betyda bra…utan snarare underhållande..att han uppskattade den av olika skäl…
  nu är inte jag volleyballexpert utan lärare i engelska på gymnasienivå…

 17. MiR skrev:

  Är det här inlägget ett skämt ? Roligaste jag läst på länge, riktigt svensson-inlägg… tomte

 18. Benke skrev:

  De var ju klart bättre på volleyboll än Bisping och Hendo på tennis iallafall. Någon högre klass var det så klart inte, men kul att se tycker åtminstone jag.

  Sen måste jag hålla med om en sak och det är när det gäller Schaubs fuskande. Inte nog med att han grabbar buren vid lätt ett tiotal tillfällen. Han håller i Madsens shorts också. Det kan tyckas att det inte spelar någon roll för utgången, men vem vet? Kanske hade Madsen då haft mer energi, kanske hade han skadat Schaub mer på marken? Det får vi aldrig veta och domarinsatsen var en ren katastrof. När till och med Rashad säger som han gör (som Schaubs träningskamrat) så har det helt klart gått för långt. Kändes som medveten taktik snarare än missöden i stundens hetta från Schaubs sida.

  Tyckte det var en helt okej fight och Schaub ser ganska vass ut. Tror han får svårt om han möter någon som är så rutinerad som Nelson dock. Att folk gasar i TUF är inget konstigt egentligen, de spänner sig, går för hårt ut, och många är rätt orutinerade i dessa sammanhang. Sånt som händer tyvärr och speciellt i de tyngre viktklasserna, men det har ju hänt ofta även tidigare säsonger.

  Annars var väl det mest anmärkningsvärda att Kimbo var rädd för sprutor! :lol:

 19. Brad Nowell skrev:

  @Benke

  Njaaa… Måste nog säga att de var minst lika usla på beachvolleyboll som Hendo och Bisping var på tennis. Men det skulle nog alla som någonsin spelat volleyboll i en klubb tycka, haha. Håller dock med dig om fusket av Schaub och domarinsatsen. Riktigt uselt gjort!

 20. tojo skrev:

  Akira, skämtar du? Hur kan man INTE avse att använda ett nedsättande ord som tattare på ett nedsättande sätt? Din nigger (observera att jag inte använde nigger nedsättande, men det behöver jag visst inte ens skriva ut i din tankevärld, eller?).

  En kvalitetsblogg som denna bör ha respekt för andra och det borde varenda blatte (inte nedsättande) uppskatta.

  Fattar du nu så kan vi båda sluta gnälla.

 21. Elias Messias skrev:

  Jag vill be om ursäkt för att jag av bara farten aldrig reflekterade över att ordet tattare faktiskt har den innebörd ni påminner mig om. Den definition av ordet jag är uppvuxen med och som jag associerar ordet med är en helt annan, men självklart ska man inte använda nedsättande ord.

  Jag vill även förtydliga att jag inte har för avsikt att nedvärdera Dana eller gnälla på honom. Syftet var att överanalysera volleybollmatchen i brist på annat. Självklart menade han inte att det var en riktigt bra volleybollmatch ur elitvolleybollmått mätt, utan att det var en underhållande match, men han betonade ordet “volleyball game” så att det lät som att det faktiskt var just “bra volleyboll.”

 22. Niclas 1 skrev:

  Lite väl hård kritik riktat mot inlägget tycker jag :sad:

 23. tojo skrev:

  Jo, men Elias positiva bemötande av kritiken löser biffen. Väl rutet! :grin:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235