Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » TUF10:6 - Beta male

TUF10:6 - Beta male

Inför kvällens avsnitt var jag beredd på att reta mig på Rampage och hans oerhört respektlösa och pinsamma beteende, men nu när jag sett avsnittet känner jag att det blev för mycket. Jag säger bara: Rampage! - Vad säger ni?

Nu var det inte bara Rampage som bedrev en mobbningskampanj - de flesta i det där huset har nog gjort sig skyldiga till ett tiotal ursäkter och ett tjugotal Hail Mary. Både Darrill Schoonover och Zak Jensen har i huset blivit utsatta för respektlösa kommentarer och i kvällens avsnitt fick de båda mötas i en relativt underhållande, om än kort, fight. I Schoonovers fall kändes det som att denna fight var ett steg på vägen mot en dröm, men i Jensens fall betydde denna fight mer än så. Hans brott var att han var tystlåten, hans straff var utanförskap och trakasserier och hans enda väg till upprättelse var att vinna en fight - att vinna över initiativet till Team Rampage och därigenom vinna en plats i Team Rampage.

Nu blev det inte så att han vann fighten, men jag tror att han visade tillräckligt mycket hjärta för att bli accepterad i gruppen. Han hade ju trots allt inte Titties. Hans brott var ett beteende och det brottet kanske gick att sona. Värre är det för Schoonover som gjort den stora tabben att bli Rampage’s föremål för bekräftelse - att bli det medicinskåp ur vilken Rampage dricker sin dagliga kur mot respekt och självinsikt. Det är svårt att avsäga sig den rollen då makten, hur man än vrider på det, alltid ligger hos förtryckaren. I detta läge är offret maktlöst och vid varje försök till motstånd skyfflas ytterligare en spade stenkol in i kaminen.

Nu ska jag inte gräva ner mig i detta träsk ännu en gång. Det handlar faktiskt också om fighting. Schoonover besegrade alltså Jensen med en triangel choke en bit in i första ronden, efter en kortare slagväxling, lite greco-roman och lite G & P. Till en början såg Jensen ut att kunna ta sig ur den ännu inte alltför tighta choken, men han blev nog lite för bekväm då han upptäckte att han faktiskt fick hammerpuncha Schoonover i ansiktet relativt obestraffat.

Efter kvällens avsnitt består följande intryck: Jensen har eventuellt etablerat sig någorlunda i gruppen. Schoonover har fortfarande Titties. Rampage är fortfarande en osäker mobbare i konstant behov av bekräftelse- gärna på andras bekostnad och… Initiativet ligger fortfarande hos Team Rashad.

Inför nästa veckas avsnitt finns följande att se fram emot: Är Marcus Jones bra? Även fast detta avsnitt kändes någorlunda underhållande kan jag fortfarande inte känna mig gripen av denna säsong. Nu ska jag övergå till att läsa Dan Brown’s senaste bok The Lost Symbol. Där kan jag åtminstone vänta mig cliffhangers.

Förövrigt anser jag att det kändes lite dåligt att Tiki öppet visade sig ivrig över att Zak’s skada skulle hindra honom från att kunna fightas så att Kimbo skulle få en ny chans. Jag vill också att Kimbo ska få en chans till, men om jag hade varit coach hade jag suttit tyst och hoppats och sedan sett förvånad och något förtvivlad om någon av mina fighters fick förhinder - som när man spelar kubb med familjen och svärmor tvingas springa iväg och röra om i kitteln.

30 Responses to “TUF10:6 - Beta male”

 1. per skrev:

  Fan ta rampage, vilket elände

  Innan säsongen trodde jag ALDRIG att jag skulle säga detta, men jag håller på team Rashad…

 2. ErikD skrev:

  Seriöst, Hur i Hel*ete kan man fastna i den där triangeln, och hur i HEL*ETE kan man inte avsluta med den där triangeln

 3. Sven skrev:

  hejja rashad 6-0 nu :D trodde på rampage först också , sen kimbo men dem sjönk i mina ögon:P hoppas kimbo kan bevisa vad han går för..

  Jaja gj rashad , hoppas den är tysta nu i rampage teamet

 4. Bare skrev:

  Ey ey, don’t saying to me!

 5. Bare skrev:

  *say nothing to me! haha rashad asså..

 6. Karl-GSP skrev:

  Dom vinklar programet som fan för team Rashad - ” dom goda ” vinner. Det tjänar ufc att göra Rampage till en mobbare och göra Rashad till en god kille. imo.

 7. Fred skrev:

  de tog ungefär 20 sekunder för honom att få upp benet över ryggen för att komma i position… lovar att tilloch med en sengångare hade hunnit ut ur den knipan. Tycker båda skulle gått ut med minus i statestiken…

  Annars håller jag på Rampage. han har humor! skylten dom gjorde var skit kul!

  Har aldrig gillat Rashad och kommer aldrig gilla honom. han är ungefär lika underhållande som en skolkurator… alla ska ha lika och alla är lika värda. vilket kul program de hade blivit utan Rampage…

  Det som är mest synd är att vi inte får se Rampage täppa till Rashad på en stund, tror dock han kommer tillbaka och fixar matchen.

 8. jeNk skrev:

  Snigelsubmissions är senaste tungviktsmode…:lol:

 9. acke skrev:

  Skönt att se hur Rampage hanterade förlusten det här avsnittet iallafall; istället för att bli arg så visar han upp målningen och skämtar. Kanske han redan var säker på att Zak skulle förlora.. eller så hann Rampage hantera förlusten redan innan Zak förlorade, alla såg ju lååååångt innan matchen var över hur den skulle sluta. På den låååånga tiden hann nog Rampage bli sur, arg, och sen gå vidare.

  Kul iallafall hur UFC vinklar det hela negativt mot Rampage, och även kul hur kära Elias verkar ha svårt att kunna tänka på något annat än hur han verkligen ogillar Mr. Jackson och de assisterande coacherna.

  Något som verkligen inte var kul var att bevittna vuxenmobbing på hög nivå. Varför vill UFC visa upp det? Endast jobbigt att se på, inte det minsta intressant eller sevärt.

 10. Farujah skrev:

  Hahah när Rashad säger till Rampage “I’m gonna make you quit”, är ju frågan om han verkligen tror på det? Jag tror själv att han inte har en suck mot Rampage, Rashads striking är inte så jävla bra som många tror, tror inte heller att hans brottning är bättre. Om Rampage kunde hänga med Henderson hyffsat, så ser jag inga problem med att hantera rashads brottning.

  Vad beträffar Titties så var han helt värdelös, hans händer såväl hans submissions, tog väl 3 dagar att få in den där triangeln. Han kan ju droppa sin jävla tough guy act också, säger först till rampage “let’s do it bitch”, för att sedan stå kvar med svansen mellan benen. Den enda han kunde vinna mot här var just Zak, vars ynklighet inte går att beskriva med ord.

  Rampage vs Rashad kommer att bli av i vår.

 11. jacob skrev:

  Rampage är en jättebebis och inte särskilt rolig. Han har ju dessutom ingen kontroll utan håller ju på att bryta ihop så fort något vänds mot honom. Typiskt svag individ. Usel ledare, och gruppen blir därefter. Det är knappast någon som ger sporten något vidare anseende. Det är väl på sin plats att han gör barnsliga filmer innan han åker dit för hustrumisshandel och andra våldsbrott.

 12. Elias Messias skrev:

  Givetvis är allt vinklat, men det förändrar inte att Rampage säger och gör det han gör. Kanske går Rashad omkring hela dagarna och säger “ditt fula äckel” till Wes, men vi har endast den modifierade verkligheten att tillgå.

 13. julle skrev:

  Tiki är en tönt

 14. El Matador ! skrev:

  Ey allvarligt, jag får ångest att dom 2 inte ska fightas, allvarligt jag blir fan ledsen

 15. Johnny skrev:

  Rashad vinner nog över Rampage tack vare hans STORA övertag i intelligens. Machida, A.Silva och GSP fightas bra mycket smartare än deras konkurrenter och resultaten har kommit. Tiden när tjockhuvuden kommer in och köttar är förbi (med undantaget Brock Lesnar hehe).

 16. Dykarn skrev:

  Hahaha……underbar avslutning på artikeln! :smile:

 17. Pirreus skrev:

  Det där avslutet i dagens avsnitt var det absolut värsta jag sett. En sengångar triangel som var på gång i 3 minuter ska man definitivt kunna försvara, tror nästan folk utan någon som helst träning skulle ha tagit sig ut.

  Duschpojken hade bra takedowns men han hade ju ingen vilja överhuvudtaget. Om han hade tagit i lite mer hade han tagit sig ur triangeln och passerat guard och kunnat ligga i sidecontrol och vunnit fighten på att göra ingenting annat än att trycka sina titties på Titties.

  Jag höll på han tills jag såg hur lätt han gav upp, om han ska spola bort sina chanser som sperma i duschen hade dem hellre kunnat låta Kimbo fightas!

 18. ludde skrev:

  Jag tror faktiskt inte rampage har en suck mot rashad. Alla tror att rashad är dålig bara för att hans stil inte gick ihop med machidas. Har tbh inte varit spec imponerad av rampages performances sedan pride och ja, han förlorade mot henderson i mina ögon

 19. acke skrev:

  @ludde

  “Alla” tror att Rashad är dålig för att han knappt har mött några “top fighters”. Oavgjort mot Ortiz, så vann han mot Griffin och mot Lidell, men man kan knappast kalla Bisping och Bonnar för “top fighters” enligt mig. Även Griffin har ju den där vilda stilen som gör att han faktiskt inte heller är en av dom bästa, det är för mycket brawler över honom. Dock kan han ju skina rejält ibland, det erkänner jag.

  Jämför man det med Rampage så kanske man förstår varför väldigt många tror att han skulle vinna mot Rashad. Han vann mot Hendo, du kan säga vad du vill om det men han vann. Både i mina ögon och i domarens ögon. Och att du inte varit imponerad av honom sedan pride? HAH! Då förstår jag inte hur du kan ha blivit imponerad av någonting som Rashad har gjort? Rampage är 5-1 i UFC med en “excuseable” förlust mot Griffin, och 3 av dom fighterna har slutat med att Rampage knockat sin motståndare (även nära på Jardine ett par gånger i deras fight).

  Så nä jag håller inte med dig, istället så säger jag att jag tror inte Rashad skulle ha en suck mot Rampage.

 20. Farujah skrev:

  Ludde, i vilken av sina matcher mot högprofilerade motståndare har rashad imponerad? Han fick ett oavgjort till skänks mot Tito, var inte imponerande mot Liddell förrän han connectade med den där monsterhögern, och han förlorade faktiskt första 2 ronderna klart mot Forrest på UFC 92.

  Rampage å andra sidan, har mosat liddell 2 gånger, han vann ganska klart mot henderson enligt mig (det var en tight match, men jag tycker domslutet var rättvist), och blev enligt många rånad på domslutet mot Forrest. Därefter tokknockade han wanderlei och vann ett väldigt klart domslut mot Jardine (även om det finns ett antal tastar som hävdar att så inte var fallet).

 21. shad skrev:

  sluta bråka om vem som har gjort bäst från sig förut… de säger egentligen inte så mycke.. I början av 2008 hade Lyoto Machida ett rekord utan direkt imponerande namn(tänk på att BJ penn e lättviktare och franklin va relativt grön).. nu är alla övertygade om att han e näst intill oslagbar.. vilket han fan ta mig (nästan) är!

  vad som faktiskt är intressant, är att UFC har tack vare sjuuukt låg nivå på MMA:n, gjort om programmet till en löjlig show som handlar mer om hur den överlägset vokabulära rampage retar en halvfet kille till bristningsgränsen, medans hans fighters(som faktiskt inte gjort annat än att åka på stryk) står o skrattar och tycker han e otroligt rolig när han säger “titties” 1 miljon gånger…
  Skämtar dom me mig?! undra om Dana white är medveten om att det är den sämsta säsongen av TUF dom någonsin dragit ihop… eller skiter han i vilket med tanke på tittarrekordet, dvs money in the pocket..
  Även om rampage o Rashad tyvärr inte kommer göra upp i buren så e en sak jääävligt tydlig. Rashad e 100000 gånger bättre coach än rampage. Av de dom visat, vinklat eller ej, e han ju värdelös.. lätt sämst i TUF historia.. Han borde hålla sig uteslutande till fighting… och eventuellt lite dörrkrossning;)

 22. julle skrev:

  Jadu Farujah…. Om man har fått draw mot tito vunnit mot Forest vunnit mot liddell… det du säger saknar logik “han blev rånad på domslutet” Typ som att jag säger att Rashad blev rånad på domslutet mot Tito……. löjligt om du frågar mig att sitta och säga att Rashad skulle vara dålig och att Rampage skulle äga…

 23. Farujah skrev:

  Julle, det är ju inte alls samma sak? Tito vann matchen mot rashad i de flestas ögon, medan forrest fick ett billigt domslut till sig mot jackson. Rashad är inte dålig alls, men enligt mig så är han inte top5, finns många enligt mig som är bättre än honom.

 24. Benke skrev:

  Vet inte om någon uppfattade att Rampage imiterade Mr. T för ett ögonblick under programmet. Visste han redan då?

 25. Farujah skrev:

  Benke, den där har han gjort förut också =)

 26. acke skrev:

  På tal om A-team filmen så verkar det som att det är rätt så bra skådisar (Rampage är nog undantaget där), kanske blir en helt okej film :) Synd att jag är så pass ung att jag aldrig såg A-team, men kanske blir kul ändå.

 27. Miranda skrev:

  http://tiddies.ytmnd.com/

 28. Martin skrev:

  japp där det är mycket testosteron med sk mma fighter som dopar sig så blir det mycket vem som ska vara alfahanen…
  usch, o den värsta av alla är “n-word” rampage

 29. acke skrev:

  “o den värsta av alla är “n-word” rampage”

  skrev du inte samma sak förra veckan? antingen det eller så härmar du någon annan. i vilket fall som helst så va det tråkigt förra gången och ännu tråkigare den här gången. (nej, det blir ingen tredje gången gillt)

 30. Anders E skrev:

  shit är vissa av er kära i rampage eller? man kan debattera angående vem som skulle vinna av honom och rashad, men att försvara hans beteende…

  Jag diggade rampage som fan innan denna säsongen, men har tappat mycket respekt för honom, oavsett om dom vinklar jätte mycket så beter han sig mycket illa. Som fighter förtjänar han dock fortfarande respekt för det han gjort, men som coach är hans beteende oförlåtligt.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235