TUF11 - Framtiden är här? *Uppdaterad med video*

I måndags var det dags för uttagningarna till elfte säsongen av TV-serien “The Ultimate Fighter” och MMA Junkie rapporterar att det var tre kända namn bland de 300 sökanden som stod ut.

Bobby Southworth visade sitt intresse för andra gången då han redan varit i TUF-huset en gång under första säsongen. Om jag inte missminner mig var han en av dem som deltog i mobbingen av Chris Leben och när han väl förlorade sin match och åkte ut ur tävlingen så var han minst sagt bitter och hade ett och annat att säga till Dana White. Southworth är 40 år gammal och trots att han hann hålla i ett Strikeforce-bälte så tror jag att hans chanser är väldigt begränsade att få komma med.

Organisationshoppare Nick “The Goat” Thompson visade också sitt intresse och trots att det inte gått så bra för honom den senaste tiden (2-3 i de senaste fem matcherna) så gick han obesegrad under 12 matcher åren 2006 till 2008 med en vinst mot bland annat Eddie Alvarez. Thompson har tidigare haft en vända i UFC med en vinst mot Wisniewski och därefter en förlust mot Parisyan och det tror jag inte är någon nackdel alls och jag hoppas få se honom i TUF-huset.

Det tredje kända ansiktet ska ha varit Logan “The Pink Pounder” Clark som gjorde ett framträdande i UFC och därefter tre i WEC. Svårt att bedöma hans chanser att komma med i serien, särskilt då hans senaste förlust, i en serie av tre förluster mot välmeriterade motståndare, kom mot Jason Guida som inte ens klarade invägningen vid TUF-uttagningarna.

*Uppdatering*
Nu har video från uttagningarna kommit.

21 Responses to “TUF11 - Framtiden är här? *Uppdaterad med video*”

 1. Shane skrev:

  Finns det något sätt att se uttagningarna?

 2. Brocowich skrev:

  Kan människor från hela världen söka till Tuf. Tänker så klart på svenskar, aldrig någon som sökt?

 3. danne skrev:

  Av namnen nämnda antar jag att det blir WW och LHW. Någon information om vilka som ska coacha? Är det något planerat tema?

  Om inte Dan henderson hade varit med i säsong 9, hade han kanske varit ett passande namn

 4. danne skrev:

  såg nu att det ska vara MW och LHW

 5. jeNk skrev:

  @Shane

  Följ länken till källan (MMA Junkie) så finns det lite fler bilder, men någon video från uttagningarna har jag inte sett att det ska finna ännu.

 6. Shane skrev:

  Ingen av bilderna var särskilt intressanta, men hoppas hursomhelst att season 11 blir bättre än den senaste…

  Enligt Dana har ju varenda season varit “the best season ever!”..

 7. lars skrev:

  Såg just på tuf 10 avs 7. De 2 var verkligen sjukt dåliga.

 8. Hadex skrev:

  “Nick “The Goat” Thompson visade också sitt intresse och trots att det inte gått så bra för honom den senaste tiden (2-3 i de senaste fem matcherna)….” Notera att de han förlorat mot under dessa matcher är riktigt bra killar och de tillhör toppen av WW utanför UFC. Så det är inte helt omöjligt att han kommer med och gör bra ifrån sig!

 9. evolute skrev:

  Kan de inte aktivt rekrytera några monsterbrottare som iaf har en bra bas?

  Shirvani Gadzikurbanovich Muradov: guld i fristil, 96 kg (211 lbs), OS 2008. Född 1985. Ryss.

  Bakhtiyar Akhmedov: silver i fristil 120 kg (265 lbs), OS 2008. Född 1987. Ryss.

  Adam Wheeler: brons i grekisk romersk 96 kg (211 lbs), OS 2008. Född 1981. Amerikan.

 10. mma skrev:

  @ evolute

  Frågan är om dessa tre vill ställa om till mma. Intresset ligger ju i brottning för dem och de är unga och riktigt duktiga! Alla behöver nödvändigtvis inte vilja gå till mma även om det känns som att alla borde vilja det :lol:

  Blir lite som att basket lag går och försöker “rekrytera” handboll spelare för att det finns likheter.

  Men visst, det skulle varit grymt! :grin:

 11. Benke skrev:

  Hmm… verkar som det blir en “vanlig” säsong nästa år. Jag vill ju gärna se Machida som coach, men det dröjer nog lite till (så han får träna engelska). Kan inte säga att jag är speciellt upphetsad inför TUF11… och Bobby Southworth liksom. Vill vi verkligen se honom i TUF igen?

 12. evolute skrev:

  @ mma

  Inte för att vara sån men… vad FAN har en rysk, georgisk, tadjikistansk, uzbekistansk, etc brottare för fantastisk framtid som de inte vill riskera genom att ställa upp i ett tv-program med miljoner tittare och nästan vara garanterade matcher i UFC? De som redan har tagit ett guld borde lägga ned amatörsportandet och bjuda oss på lite GnP.

  Vad sägs om en säsong kallad “USSR versus USA” med Dolph Lundgren/Fedor Emelianenko och Sylvester Stallone/Brock Lesnar som coacher? In med Brigitte Nielsen som ringtjej, tapetsera med sovjetiska och amerikanska propagandaaffischer och låt nationalismen och krigshetsandet flöda. Jag blir gråtmild och nostalgisk känner jag nu… Soyuz nerushimy respublik svobodnykh, splotila naveki velikaya Rus’!

 13. Elias Messias skrev:

  Bobby Southwort var både dålig och osympatisk första gången han var med. Nu lär han väl vara dålig, osympatiskt och gammal. Han var, tillsammans med Josh Koscheck, de som betedde sig riktigt uselt mod Leben och jag känner att jag har fått nog av mobbing-TV. Visst gjorde Junie Browning bort sig ordentligt, men han var inte ute efter att mobba andra deltagare - han var bara skadad.

 14. Liam skrev:

  Chris Leben. Ar det han med de grymma samuraj tatueringarna???

 15. tojo skrev:

  Kort bara, vad gjorde de med Leben? Han känns galen nog att göra en homeless psycho killer attack rakt i ögat på den som retas.

 16. Shane skrev:

  Håller med evolute om att de borde ta in brottare, och @mma , det är väl knappt några pengar överhuvudtaget i brottning?

 17. yonsson skrev:

  TUF 10 suger ju än så länge, så man får ju hoppas att TUF 11 blir bättre. Mycket sämre kan det ju inte bli. Rashad och Rampage måste ju ha världens längst förspel.

 18. Patrik skrev:

  Tojo de sprutade väl vatten på honom när han somnade på gräsmattan och southworth var “nära” att börja slåss med en full(?) leben

 19. acke skrev:

  @tojo

  Kommer inte ihåg allt nu men Leben var rätt så stöddig och snacka skit, sen så började han bryta ihop lite mer och mer och samtidigt så började Kosheck och Southworth jävlas med honom mer och mer. Vid ett tillfälle efter en väldigt jobbig kväll för Leben så gick Leben och la sig ute på gården för att han ville vara ifred, och då kom Kosheck och Southworth på den briljanta idén att spruta ner honom med trädgårdsslangen. Sen blev Southworth även lite för personlig mot Leben och snackade skit om Lebens farsa, om jag inte minns fel. Hela grejen var iallafall rätt jobbig att se.

 20. acke skrev:

  Patrik hann före. Kanske borde bli lite mer kortfattad.

 21. Brad Nowell skrev:

  @tojo

  Det hårdaste som han blev mest ledsen och arg över var att Southworth kallade Leben “you fatherless bastard” och iom att hans farsa hade gått bort tog det rätt hårt…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235