TUF 7:9

Som efter en riktigt bra fest så känns allt lite avslaget just nu. UFC 84 levererade verkligen! Det var nog den bästa gala jag någonsin sett! BJ Penn dominerade och lekte. Sann lycka! När det var dags för Silva var jag verkligen rädd att han hade gått och blivet hollywood, skrattandes med bakåtvänd keps kändes inte som en yxmördare… Vilken knock! Tito såg rätt passiv ut och Machida var lika smart tråkig som alltid, fan att inte triangeln satt i slutet! Jag såg galans lönelista, de stora namnen fick vad de förtjänade men en del fighters däribland Jardine är verkligen på tok för underbetalda.

Silva´s 150 000 känns bra Jardine´s 10 000 känns pinsamt!

Vidare till veckans TUF del, det går verkligen Forrest väg! I denna del fick han ge bort två fighters, rent spontant så kändes det som att det var favoriterna som fick traska över till det blå laget. Den föreställningen krossade först Jesse Taylor genom att visa att man kan komma långt med klassisk “retard strength” och lekte hem två 10-8 ronder i mina ögon. Amir gick sedan upp mot Matt Brown, som känns lite för arg för min smak. Denna gången höll Brown´s cardio lite längre och matchen böljade fram och tillbaka med rätt sjyssta slag kombinationer. När Brown började segna av visade Amir kanske den sämsta fullmount jag sett för att sedan låsa en slowmotion triangel.

Idag är det Elite XC vilket lär förgylla morgondagen. Det nyaste är väll att Gina Carano misslyckades att väga in, matchen kommer dock gå ändå. Antar att Kimbo kommer att lyckas med ännu en snabb knock, denna gång mot ett hyfsat stort namn. Redan nu ryktas det att nästa fight blir mot Roy Nelson vilket skulle betyda att Kimbo får sin första riktiga utmaning…

5 Responses to “TUF 7:9”

 1. Geniet skrev:

  Självklart var vikt bommen inte en tillräckligt färsk nyhet såg jag såhär i efterhand…

 2. Fredde skrev:

  Roy Nelson, ja det blir ju en utmaning för gatuslagsmålslegenden. Nelson är inte dålig, varken på fötterna eller på marken (av det jag sett, följer inte ifl så bra). Och han har en stor mage som är jätterolig att titta på.

 3. Jacksatan skrev:

  Men de där lönerna är inte med bonusar och annat inräknat. Du vet inte hur Jardines kontrakt är utformat. Självklart får han mer än 10 000 dollar för den där matchen. Det där är som sagt bara den “officiella” siffran.

 4. alexander skrev:

  “retard strength” hahahahahaha, överfedt uttryck!

 5. BigRob skrev:

  Vad säger man om detta?

  Sean Sherk: $35.000
  Lyoto Machida: $100.000

  :???:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235