TUF8 - Junie (Video!)

Klippte ihop denna igår kväll…

30 Responses to “TUF8 - Junie (Video!)”

 1. yonsson skrev:

  Din slutkommentar summerar allt.

 2. Karl-GSP skrev:

  Ja om han nu försvinner från TUF. vet vi alla att han kan komma med i cirkusen på ELITEXC

  Rolig film så här på morgonen, uppskattas :)

 3. ekke skrev:

  Han är ju rätt bra på slåss av de man har sett.
  Men han beter sig ju som ett svin konstant o förstör för alla, så han hör inte hemma där tycker ja..

  samtidigt tror ja de blir svårt o “knocka han” ur tävlingen

 4. Anders skrev:

  klockren video, asså killen borde kickas från showen o ordnieras rejäla terapi samtal, fattar inte hur han kan fightas i buren o va ett sånt jävla okontrollerat mongo utanför? trodde att man var tvungen att ha ganska bra självkontroll gällande agressivitet o dylikt, men det stämmer tydligen inte, ska testa att bli riktigt jävla arg i min nästa match o om d inte funkar stämmer jag killen!:roll:

  nej men seriöst, jävligt tråkigt, men samtidigt det är lite underhållande, fast jag stör mig nästan ännu mer på hans teammates som inte håller tillbaka honom eller hindrar honom från att göra bort sig o dem som till o med trycker på hans knappar för att se hans reaktion….:???:

 5. Poyan skrev:

  Fin video!

  Angående hans lagkamrater, måste vara jävligt svårt att orka bry sig om en sån person. Alla som är där tävlar om att få ett av de två kontrakten som finns, hur många skulle lägga ner tid på att ta hand om ett psykfall som får kasta vinglas på andra?

  Frank Mir borde ha ett rejält snack med honom, tror inte Junie blir hemskickad av Dana.

 6. Alexander Öhrstrand skrev:

  Vi ska ha klart för oss att detta mycket väl kan vara regisserat. Producenterna kan ha sagt till honom att agera mer idiotiskt än vad han från börjam gjorde, “vält blomman oxå, kasta saker i polen osv” Dessutom kan de ha uppmuntrat han att dricka och sagt till de andra att låta han hållas för att på så sätt få bättre tv. Kan till och med ha funnits andra bättre fighters som inte kom med i showen för att de kanske inte var “underhållande” nog.

  Så fungerar tv världen grabbar.

 7. Anton skrev:

  Killen är rubbad helt klart. Men sevärd. Förra säsongen var ju hur tråkig som helst. Hoppas någon knockar honom ordentligt så han får sig en tankeställare. Vore inte kul att se honom som slutsegrare.

 8. Niclas skrev:

  All heder åt ditt engagemang att göra videon
  Samtidigt skulle jag vilja problematisera det hela. Uppmärksamhet och intresse som riktas till personer som beter sig idiotiskt är det som förstärker UFC:s och andra organisationer att se till att idiotiska beteenden förekommer. Jag vill att MMA skall bli respekterat - och det tror jag det flesta vill som besöker mmabloggen - men detta undermineras genom att uppmärksamhet och intresse riktas till dess motsats, som t.ex. MMAutövare som beter sig minst sagt respektlöst. Min uppmaning är att ta ansvar för MMA:s framtid, detta görs inte genom att göra och diskutera videos som detta - utan genom att ta avstånd, dvs ignorera från skit - oavsett hur stimulerande det är för stunden.

 9. K-man skrev:

  Kommer ihåg att Cote var lite som den här snubben i första säsongen.

 10. K-man skrev:

  Niclas du lyfter fram en bra synpunkt, tyvärr så funkar den inte rent rationellt.

  Syftet med alla sporter och tillhörande blog är att vara “infotainment” skulle jag vilja säga.

  Effekten av den här videon är faktiskt nyttig, den framställer och rapporterar om liraren på ett komiskt sätt, dock verkligt.

  Alla vill att MMA ska bli respekterat och som jag diskuterade i en annan tråd, att bästa fighters ska få bäst betalt etc men man kan bara göra det till en viss gräns.

  Att sätta ihop en liten videosnutt ger inte uppmärksamhet åt nån som inte förtjänar det. Trots allt…vi är alla tillräckligt medvetna om att ta en videosnutt för vad den är? Studens underhållning?

  Om man totalt bestämmer sig att ta den hårda vägen och sätta nolltolerans mot såna här diskussioner, kommer man faktiskt längre ifrån ämnet och problemen. Som att sopa undan nåt under mattan.

  Ironiskt nog, hade den här så pass bra effekt att den fick dig att säga något du inte skulle sagt annars inte sant?

  Hade inte videon provocerat såna som dig och mig, hade aldrig våra åsikter blivit sedda och lästa.

 11. Joakim skrev:

  klart dom vill ha drama och intriger med i säsongen, men jag tror inte dana white gillar honom alls.
  Där tror jag att KARL-GSP har rätt, tar inte UFC honom så kommer han att knyckas av ELITEXC och det vill inte Dana.

 12. Niclas skrev:

  K-man (får mig att tänka på K-pax, kanske har du sett den filmen?): håller med om att nolltolerans inte är speciellt funktionellt. Och denna video i sig är oförarglig. Problemen är “the big picture”: att skit kommer ges så länge skit säljer. Och tyvärr så håller UFC på med två saker: (1) långsiktig och seriös MMA-utveckling, men även (2) oseriös MMA associerad underhållning som långsiktigt underminerar sportens utveckling. Vilken normal människa kommer bli seriöst intresserad av MMA när de ser MMA-utövare bete sig som riktiga ligister, och farliga ligister dessutom eftersom de behärskar kampsport på hög nivå. Associationen mellan MMA/kampsport och kriminalitet stärks. Och ju mer vi visar intresse för ligistbeteenden kommer associationen inte brytas. Tänkt på att det räcker med att några få ligistbeteenden får uppmärksamhet för att den negativa bilden av MMA utövare skall stärkas.
  Du har rätt K-man, utan videon hade jag inte skrivit mitt inlägg - problemet är att mitt beteende (!) också stärker det jag tycker är ett av de största problemen MMA har.
  MMA kommer aldrig att bli accepterat som seriöst om “vi” å ena sidan kräver att journalister mm skall förstå att det är seriöst och å andra sidan låta idioter agera idiotiskt i t.ex. TUF, eller att muta MMA-utövare att inte ta ned motståndaren till marken (tänker såklart på Kimbofighten). Föresten Kimbocirkusen; vilket skämt, eller kommersiellt succe, förmodligen bara kortsiktigt för de som vill tjäna pengar här och nu, och för Kimbo såklart.

  Och angående att soppa under mattan, så gör man det snarare genom att visa uppmuntra idiotiska beteenden och se det som underhållning snarare än att medveten och strategiskt hantera det.

  Undrar om inte Pride gjort mer gott för MMA än UFC, eller?

 13. Leland skrev:

  Håller med Niclas till 110%

 14. Alexander Öhrstrand skrev:

  Niclas har bra åsikter, jag håller med. Inte bara här utan även de andra inläggen jag läst av honom. Jag efterlyser ett gästinlägg nån gång. Vad sägs?

 15. Emil skrev:

  Säga vad man vill. Denna säsong bjuder iallafall på lite lättsam underhållning. Förra säsongen var en riktig snoozefest både dramat och fightingen.
  Junie är en fullblodspsykopat. Han hör inte hemma i oktagonen, han borde ta hjälp av en psykolog osv osv.. blablabla. Anledningen att han inte sparkats från showen är att mr Dana Dollar ser en marknadsföringspotential utan dess like.

  Personligen gillar jag Junie. Duktig fighter och bjuder på fin tragikomik. Att det förmodligen förstör UFC’s anseende är en annan femma.

 16. Niclas skrev:

  Jag bryr mig inte om UFC:s anseende förstörs, men dock om/när anseendet för MMA (och annan kampsport) förstörs…!

  Jag kan gärna skriva en gästblogg om intresse finns, om/när jag tycker jag har något av intresse att skriva, när jag har tillräckligt med tid (vilket jag verkar ha om man beaktar hur ofta jag kollar in på denna blogg…!).

 17. Martin skrev:

  Den där Junie kan hoppa från närmsta bro..

 18. Niclas skrev:

  I övrigt: tack för trevlig respons Alexander och Leland

 19. Joakim skrev:

  Jag tror att UFC har gjort mest nytta för själva MMA sporten världen över, vi har dom att tacka för mycket.
  Dom vill komma ut med budskapet och diskuterar det mer än gärna med allmänheten.
  Men visst så vill dom tjäna så mkt pengar dom bara kan på vissa cirkus moment.

  Och ta inte in Pride i denna disskution..det är väl den mest korrupta kampsports organisation som någonsin existerat!

 20. Niclas skrev:

  mina kunskaper om Pride är bristfälliga, så jag är glad att jag uttryckte en fråga och inte ett påstående :wink:

  tycker som jag sagt tidigare att UFC gjort mycket gott, men att dom också gör annat. Pengar behöver inte stå i motsats till goda handlingar (god handling i detta sammanhang=handling som leder till en långsikti positiv utveckling av MMA-sporten). Men såklart kan de göra det…Jag har inga invändningar emot att organisationerna vill tjäna pengar (!) men ibland på det sätt som leder till en negativ utveckling av MMA-sporten

 21. jeNk skrev:

  Syftet med videon var att skapa debatt…vilken framgångssaga! ;)

  Jag tänker att i en dokusåpa om en annan sport, vilken som helst som vill vara seriös, så skulle en kille som Junie inte få någon plats. Det oroar mig. Vi är många med mig som talar varmt om MMA och vill att den ska accepteras som en legitim sport med välartade utövare. Se inte minst den hemsida UFC snickrat ihop för att få New York att tillåta MMA, till och med Jardine har på sig sina glasögon och ser gullig ut. Att de sen behåller Junie oroar mig åter igen. Junie behöver professionell hjälp, inte ett kontrakt med UFC. Han förstör för oss alla.

  Hör av dig Niclas med en idé om hur du kan tillföra MMAbloggen någonting…initiativ från alla läsare välkomnas!

 22. Alexander Öhrstrand skrev:

  Vad är det för hemsida, den vill jag se. Även om jag helst undgår att se Jardine överhuvudtaget.

 23. Patrik skrev:

  http://www.mmafacts.com/

 24. jeNk skrev:

  Borde ju ha länkat…tack Patrik!

 25. asmir skrev:

  tycker att han bör kallas för THE Junie :grin:

 26. skurtbert skrev:

  eller vaför inte Jun(k)ie…

 27. Joakim skrev:

  där håller jag med dig niclas.

 28. Juelz skrev:

  Hela TUF konceptet börjar ju bli ganska utjatat vid det här laget nu. Jag tror inte det hade förstört folks uppfattning om MMA och deras utövare speciellt mycket om Junie hade varit den första fyllkajan i TUF. Men det har i stort sätt funnits en sådan här idiot i alla säsonger och det tror jag förstör mer och här tycker jag UFC kan beskyllas till en viss del eftersom dem fortfarande tillåter alkohol i huset… Vad jag vet ska inte alkohol vara ett speciellt bra tillskott för en proffesionell atlet.

  Dessutom tror jag att när dem har sådana här idioter i programmet så lockar det nog fler som är likadana i sitt beteende att bli involverade i sporten som publik lr utövare det tror jag inte är speciellt positivt. Speciellt när dem här blir belönade med så mycket tv tid också. Jag hade gärna velat se lite mer förändring i showen t.ex TUF Brazil lr TUF Japan för att se hur det kan se ut i andra kulturer. Lite mer bakgrund om kampsort och deras stilar kanske och framförallt mer proffesionella medverkande.

  Krzystof är en tidig favorit för mig den här säsongen och visst finns det alltid sådana figurer i TUF också och dem går oftast långt och vinner men det är ändå sådana som Junie som får mest uppmärksamhet.

 29. Jacksatan skrev:

  Man kan inte vara sådär okontrollerad och ha lyckats träna sig så bra som han ändå är. Jag är helt övertygad om att 80% är “regisserat”. Det behöver inte vara av själva tv-teamet utan kanske bara av honom själv. Chris Leben gjorde sig ett ganska bra namn i första säsongen.

 30. Jacksatan skrev:

  JeNk du måste väl ändå skämta? Såna som Junie får alltid uppmärksamhet. Så fort en fotbollsspelare agerar lite “badboy” så blir det ett jävla pådrag och uppmärksamhet. Gascoigne eller Edmundo var ju utmärkta exempel på detta. Hade säkert fått utrymme om det varit en fotbollssåpa.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235