Mir är självsäker

“Jag är 200 gånger mer atlet än honom. Jag kan hoppa högre, springa fortare, röra mig snabbare och hålla på längre - vad vi än gör som jag kan lika bra som honom kommer jag att krossa honom i”.

Det är vad Frank Mir sa inför coachernas utmaning i veckans avsnitt av TUF8. Frågan är om han vågar säga samma sak inför deras match på UFC 92 den 27 december. Och om ni undrar vad utmaningen var, så är svaret fotbollstraffar.

20 Responses to “Mir är självsäker”

 1. anonym skrev:

  Han gjorde ju bort sig helt totalt, då Nogueira aldrig spelat fotti enligt han, och han krossade Frank. ^_^

 2. jeNk skrev:

  Trodde inte det fanns brassar som vågade medge att de inte var duktiga på fotboll… ;)

 3. skurtbert skrev:

  Trodde Frank korssade Nog?

 4. Joakim Borgudd skrev:

  haha, alltså vilket jävla gnäll från mir, han lär ju ha märkt att nog inte var bra på fotboll, men att han själv bara var ännu sämre. sen snackar han skit om att det inte är så konstigt att man förlorar mot en brasse i fotboll som är deras sport men att han spöar nog i typ allt annat, där sjönk han rejält för mig..

 5. Alexander skrev:

  springa fortare och hoppa högre?!?! Det är MMA, inte friidrott.

 6. anonym skrev:

  Men Frank är en explosiv liten tjockis, medans nog är mr.maraton :D

 7. Torsten skrev:

  Frank Mir sjunker i mina ögon för varje gång han öppnar käften.

 8. greg skrev:

  jag är med torsten

 9. Håkan skrev:

  jag är med greg

 10. Niclas skrev:

  Jag är med er grabbar!
  Mir är inte självsäker, som rubriken antyder, han är pinsam och försöker bara kompensera för självosäkerhet.

  Nogge däremot är hur skön och cool som helst. Skall bli skönt att säga honom vinna och sedan höra Mirs pinsamma försvar efteråt, för ni tror väl inte han kommer erkänna att förlusten?

 11. Rebel-Ape skrev:

  Håller med alla ovanstående kommentarer angående Mir. Saken är efter hans vinst mot Lesnat har allt gått upp för honom, han fick tv tid hos MMA Live, där han växte mkt i mina ögon, sedan hamnade han i TUF mot självaste Nog, men efter dagens avsnitt måste jag säga att han är tillbaka till square one, om inte sämre. Att han tar fotbolls matchen så pass personligt och därmed börjar gnälla som ett barn går emot allt han har byggt upp under sina 4-5mån av fame ;)

 12. asmir skrev:

  såg att de visar the ultimate fighter 01.00 inatt tror det är dagens avsnitt

 13. Calle skrev:

  äh fan det e ju skönt med lite trashtalk innan match, det mentala spelet är ju inte helt oviktigt i dessa sammanhang. de är säkert såta vänner när kamerorna stängs av…:smile:

 14. Morgall skrev:

  Man får tänka på att de har sagt så mycket värre saker i andra matcher,och då är de ingen som säger något.. mycket av detta ingår i spelet.

 15. skurtbert skrev:

  Jo, de som tävlar i MMA är väldiga tävlingsmänniskor, de har stora egon och är helt övertygade om att de är bättre än alla andra… det är nödvändigt ont om man ska tävla i en sån här sport. Sen finns det ju folk som är ödmjuka och folk som helt saknar självcensur.

 16. Biffmedpommes skrev:

  Det är nog nödvändigt på elitnivå i de flesta sporter bertan.

 17. deb skrev:

  Dom bästa fighters är oftast väldigt ödmjuka (fedor, randy) för att dom är säkra i sig själva. Hoppas på nog vinner matchen mot mir.
  Efter senaste avsnittet påminde Mir om tönten i serien som sa sig att han inte kunde bli knockad vilket han sen blev och förnekade det. pinsamt

 18. heh skrev:

  Måste tyvärr säga att jag tycker kvalitéen på den här bloggen håller på att sjunka, iaf kommentarerna.

 19. Joakim Borgudd skrev:

  eh va, kvalitéen på bloggen? vi kan knappast styra vilka som skriver inlägg, men är det annat du tänker på? känns lite fel om du säger vi blir sämre och bara anger kommentarerna, utveckla gärna så att vi kan bli bättre!

 20. hybe skrev:

  hehe, Mirs självförtroende börjar ta fart igen!

  dock kommer det nog inte vara på samma nivå efter UFC92, men allt kan ju hända…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235