TUF 8:5

Genom jeNk´s video så har Junie har fått sola sig i mmabloggens strålkastarljus under den gågna veckan. Frågan som diskuterades i efterhand var väll om han var förtjänt av sin solbränna. Detta svarade Ono på mellan raderna i sin krönika om askungesagor. Tänk er själva när countdown snubbarna får en chans att gestalta denna missanpassade figur. Kameran sveper över ett par nergågna husvagnar, solen reflekterar i krossade ölflaskor och barn med eminemblonderat hår slår varndra med taggbuskepinnar i en pool utan vatten. Detta kommer att sälja ppv´s och det kommer inte bara att sälja i USA utan här på mmabloggen kommer diskussionerna bli både heta och intensiva. Alexander kommer att med fina ord beskriva hur såpaskummet skapar en allt annat än ett polerat yttre av den sport han älskar. Nicklas kommer hota med bojkott vilket får Leland och Alexander att skrika -Ord upp!

Själv kommer jag att med hatkärlek fyllas av förväntan och beroende på motståndare bestämma för vad min mmabloggs text ska luta åt…hat eller kärlek. En match med Junie kommer att producera åsikter och känslor, oavsett om det är glädje eller illamående så kommer det att frambringa känslor hos oss alla. Detta är för mig långt mycket viktigare än att se Fedor spöa på en jätte. Förövrigt kommer Arlovski knocka gammel Fedor i första ronden…

Till gårdagens del, Junie får som väntat stå för showens innehåll de första femton minuterna. Dana White förklarar för oss varför vissa drägg får fler chanser än andra “…puh vilken tur att kommisionen inte är här idag…” Med detta så faller många pusselbitar på plats.

Resten av delen får han ingen uppmärksamhet då han förmodligen mest ligger inne på sitt rum med ett foto av sin familj uppradade framför “tha trailer”, först skrattar han lite lätt åt det faktum att konturerna av ett yngre barn utgör ett hål i ena väggen. Detta utbyts mot snyftningar när han kommer ihåg hur ont det gjorde när han plockade spågorna ur sin kropp.

Min polske favorit fortsätter med sina practical jokes. Jag vet att detta är uppskattat av många men jag börjar i denna del oroa mig lite. När han tar till sina “galna” skojerier så lyser han upp på ett nästintill skrämmande sätt. Han påminer om snubben som tog lite för mycket droger i puberteten och plötsligt var “age nothing but a number”. Men som skrivet, fortfarande en favorit.

Det är väll mer tveksamt om Nog skulle lista honom på sin “topp fem i huset” som han då och då kladdar ner ihop med Stankie. Istället hamnade hans skojeri på deras “What to fix list” och de begav sig till huset. I denna stund undrar jag om det skulle vara annorlunda om Junie hamnat i Nogueiras lag då han kunde fått den far han aldrig haft (Nej, det var inte hans pappa som slungade honom genom husvagns väggen utan det var lite klassisk moderskärlek). I alla fall, Nog och Stankie försöker få barnen att lova på heder och samvete att de ska sluta kissa i varandras sängar. Vinnie som är den största boven i dramat har dagen till ära även han färgat sitt hår ala eminem. Hur det blir med lovandet är väll sisådär och det är väll tveksamt om Nog fick något så pass starkt löfte att han i kommande del kan luta sig tillbaka på “lovat är lovat”.

Matchen: I min gamla favve film White man can´t jump skanderar Wesley Snipes att det är “to easy making you look bad” åt en av sina motståndare. Lite så kändes även matchen, Eliot Marshall fick Primm att se riktigt dålig ut.

Ber om ursäkt för ett par personliga påhopp men vet att ni kan ta det :)

Gällande Fedor matchen så tror jag på ännu en seger för den mest komplette och underhållande tungviktaren genom alla tider, Fedor! Att jag tidigare skrev om en Arlovski knock var enbart för att ni alla skulle kunna relatera till den känsla som jag tycker gör mma till den bästa sporten i världen… -Vad i helvete skriver han, han fattar nada! Vilken idiot, tur att han bytte namn från Geniet!!!

Som skrivet, oavsett om känslan ger illamående eller glädje, det är just den känslan som är essentiell när det väl kommer till match…

9 Responses to “TUF 8:5”

 1. alexander skrev:

  Gillar ditt sätt att skriva Mattias. Och angående att du “dissade” mig; nä, det tyckte jag inte. Var väl mer eller mindre så det kommer se ut. Och i annat fall så är det ju som man säger: -Alll publicitet är bra publicitet.

 2. Leland skrev:

  Ord upp på Alexander :smile:

 3. Jonas skrev:

  jisses. inte en chans att Fedor förlorar!

 4. Mattias fd genialisk skrev:

  Tack Jonas, ditt jisses bekräftar hela min poäng! Antar att du fick spel och inte klarade dig igenom hela texten ;)

 5. JiEss skrev:

  Håller med om att du har ett skönt sätt att skriva på Mattias.

  Angående Junie så känns det ibland lite väl manuskryddat, skulle det inte vara för att en sån där dåre drar tittare så skulle han ju ha varit ute för länge sedan. Killen skulle ju främst behöva en psykolog som benar ut ett och annat, i varje situation så pendlar han ju mellan att få ett utbrott eller att börja gråta. Men han spetsar ju showen och får folk att tycka något. Ska bli riktigt kul att se vad han går för i Octagonen.

 6. Anders skrev:

  Undrar om det i grund och botten kanske det är idioten Vinnie som har störst problem. Det syns bara inte lika tydligt. Junie kanske helt enkelt behöver medicin för sin ADHD så inte alla impulser han får tar över.

 7. Jonas skrev:

  fuck you got me Mattias! :twisted:

  :roll:

  snyggt :P

 8. Juelz skrev:

  Bra skrivet som vanligt.. Jag håller med om Krysztof det är nästan så att man blir lite orolig över hans kärlek till manliga underkläder. Det där klipulvret var väl lite att gå över gränsen ändå jag hade inte uppskattat det och Vinny måste väl vara den tråkigaste personen någonsin ? Snacka om att inte kunna ta ett skämt.

 9. Morgall skrev:

  Vinny vinner..

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235