TUFfa tider…

Att använda en Per Gessle titel som rubrik borde leda till någon form av bestraffning. Att dessutom använda en där  musikens motsvarighet till Ljungberg tror han kan anamma reggaens baktakt skapar en lätt rodnad i mitt ansikte. Men efter ett par veckors bloggfrånvaro pga sluttentor kändes rubriken passande.

I denna veckas del gick mannen vars namn jag fortfarande inte orkar lära mig att stava till äntligen sin första match. Jag har hela tiden tänkt att det var ungefär vid denna tid jag skulle ta mig an utmaningen att lära hans namn då jag från allra första början varit övertygad om att detta är denna säsongs slutsegrare. Efter ha sett hans match mot Kingsbury är jag inte fullt så övertygad. Tittar vi på matchsammandraget såg han relativt dominant ut men anstränger vi vårt minne lite så ser vi en fighter med vidöppen guard som mest påminner om en klassisk grottmänniska. Dock en grottmänniska som inte behöver klubba ner sin fru för att förlusta sig på henne i sin grotta utan en man fullt kapabel till att submitta till sig lite pleasure, det kan räcka lång i denna mini turnering…

Förra veckan log jag åt att vi fick på svart och vitt att Junie inte har någon som helst chans att vinna denna säsong. Phillipe Nover kommer att krossa alla vårs husvagnsgosse.

Det har inte bara varit Malmö Högskola som satt käppar i mitt bloggande utan precis som oftast är det någon man älskar som kan dolka upp de djupaste såren. Anderson matterfakking Silva, många av er har säkert lagt denna match bakom er för länge sedan men jag är ärlig när jag skriver att jag tänker fortfarande på Silvas underprestation ett par gånger i veckan. Han gjorde mig inte bara ledsen när han bestämde sig för att leka karate, utan precis som din gamla ungdomskärlek som låg med din polare gjorde han mig bitter, arg och skapade en lust att förkasta alla vackra minnen. Jag är sårad och förbannad, jag hoppas verkligen att min stora favorit kan sudda bort allt det fula inom en snar framtid.

Jag insåg hur mycket skada Silvas prestation hade gjort då en polare sa till mig att det var gala nu i helgen. Från att ha stenkoll trodde jag nu att UFC 91 först var om en vecka. Detta kunde vara ett legitimt misstag från min sida om det inte vore för att min vän tycker Rashad Evans är världens bästa fighter. En man som talar allt för gott om en man som gillar att slicka på sina egna bröst är inte en man som ska ha bättre koll på mma än jag.

När vi vidare diskuterade kvällens gala så var/är han helt säker på att Brock Lesnar kommer köra över Couture. Med stora ord målade han upp bilder om Tha Brocks otroliga fysik och hur den fd wrestlerns knytnäve faktiskt täcker uppemot 82 % av Randys ansikte. En halvtimme senare ska vi se Countdown tillsammans och då säger han -Vadå, är Randy Couture egentligen bra, jag har bara sett honom bli knockad av Chuck Lidell… Samtidigt som både jag och Countdown delen förklarar för honom att Couture är mer eller mindre än legend börjar jag se saker och ting med en annan ljussättning. Min väns tre favorit fighters är Bisping, Evans och just Brock Lesnar. Alla tre fighters är av den nya generationen, kanske framtiden. Bisping går för tillfället riktigt bra även om han aldrig kommer att rå på Silva, eller? Tanken på att Evans mycket möjligt inleder det nya året som mästare har jag redan börjat bekanta mig med för att jag inte ska behöva må allt för dåligt när Griffin ligger knockad i December. Inatt vill jag inte räkna ut Couture men varje gång jag blundar så ser jag tjuren komma rusande mot mig och chansen är stor att denna tjur tacklar Randy rakt in på ålderdomshemmet… Jag vet inte hur oddsen ser ut inför matchen men om Lesnar har höga odds så borde lite av csn satsas ikväll!

8 Responses to “TUFfa tider…”

 1. Emil skrev:

  Unibet.com har det saftiga 1.7 x pengarna på Jätten! :???:

 2. Mattias fd genialisk skrev:

  känns dödfött…

 3. Mike skrev:

  När är matchen mellan Coutoure o Lesnar?

 4. rasmus skrev:

  sänds 4 inatt på TV4Sport.

 5. jb skrev:

  det är lustigt att randy odds är högre, nog för att jag är förare av brocks bandvagn men ändå! hade jag bettat hade jag såklart bettat på randy

 6. jeNk skrev:

  Trodde jag aldrig skulle behöva se Gessle på min blogg…usch. :wink:

  För övrigt heter han KRZYSZTOF SOSZYNSKI!

 7. Achmid skrev:

  Tyckte hans standup påminde om Keith Jardine, kanske medvetet hur han flaxade med händerna för att locka in honom att byta lite slag.

 8. Alexander skrev:

  Mattias-Du kan väl inte mena allvar att du kallar någon som har Rashad Evans som favvo fighter för vän?

  För övrigt rolig läsning som alltid!

  Dessutom så hade vi fått se en (t)ko om inte Cote skadat sig, så var inte orolig, spindeln kommer säkert att brutalisera nästa motståndare i gammal klassisk stil.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235