Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » UFC 102 - Fullständiga resultat

UFC 102 - Fullständiga resultat

Matchresultaten och information om bonusar finns efter brytet.

Matchresultaten
Antonio Rodrigo Nogueira besegrade Randy Couture via enigt domslut
Thiago Silva besegrade Keith Jardine via KO
Jake Rosholt besegrade Chris Leben via Submission
Nate Marquardt besegrade Demian Maia via KO
Brandon Vera besegrade Krzysztof Soszynski via enigt domslut

Aaron Simpsonbesegrade Ed Herman via TKO (skada)
Gabriel Gonzaga besegrade Chris Tuchscherer via TKO
Mike Russow besegrade Justin McCully via enigt domslut
Todd Duffee besegrade Tim Hague via KO
Mark Munoz besegrade Nick Catone via oenigt domslut
Evan Dunham besegrade Marcus Aurelio via oenigt domslut

Galans match: Nogueira vs Couture

Galans submission: Jake Rosholt

Galans knockout: Nate Marquardt

Bonusen bestod denna gång av $60000. Kan även vara av intresse att veta att trots att denna gala var fylld av knockouts så behövde ingen fighter åka till sjukhuset.

26 Responses to “UFC 102 - Fullständiga resultat”

 1. Benke skrev:

  Väldigt bra gala måste jag säga. Det enda tråkiga var väl att Nate knockade Maia så snabbt. Hade velat se mer av den matchen.

  Surt för Duffee att fixa den snabbaste knocken i UFC:s historia utan att få bonusen. Kanske borde de ha delat ut två stycken bonusar.

  Behövde inte Ed Herman åka till sjukhus? Förr eller senare behöver han säkert det iallafall… de fixar väl inte knän på vårdcentralen?

 2. martin skrev:

  Todd Duffee

 3. patz skrev:

  Någon som hittat Gonzaga fighten någonstans?

 4. jöz skrev:

  skönt att se silva knocka jardine. förstod aldrig varför alla tipsare trodde på jardine (and his awkward style). det enda som någonsin talade för techno-viking var väl ungefär att han hade jackson i hörnan.

 5. Christian skrev:

  Skönt att Lesnars butt buddy fick en beating av Gonzaga.

 6. jeNk skrev:

  @Benke

  Det är vad Dana ska ha sagt på presskonferensen efter galan ( http://tinyurl.com/lyn4qw ). Det finns ju läkare på plats som kan göra bedömningar och kanske är det så att svullnaden i knäet måste gå ner och sen behövs det vidare vård.

 7. Limpan skrev:

  patz:

  Gonzaga-fighten finns på välsorterade trackers, bla FCZ.

 8. Robban skrev:

  Bra gala för och främst :) sen håller jag med att Maia - Marquardt kunde få ha varit lite längre. Men Maias stående kanske inte klarar sig mot sådant här motstånd. Ska han tävla mot toppen så måste han förbättra sitt stående helt klart. Visst man kan ha otur och “get caught” men jag har inga större förväntningar på honom förutom på marken då.

  Sen var det kul att få vinna 560:- på att Silva och Big Nog skulle vinna sina matcher. Onödigt bra odds på dom så ett stort tack till alla bookmakers (var i stort sett samma odds överallt).

 9. Viktor skrev:

  Är det ingen mer än mig som tycker att Yves Lavigne börjar bli en säkerhetsrisk. Det verkar som att han är livrädd för att bryta matcher för tidigt och istället låter de pågå på tok för länge. Först ignorerar han Lebens klappningar så att han somnar och sen låter han Ed Herman fortsätta trots att han har en skada som, om det vill sig illa, kan bli ordentligt allvarlig om han fortsätter. Det är ju inte direkt första gången som Lavigne visar prov på sånna här grejer.

 10. patz skrev:

  Tack Limpan, kände inte till den trackern, den fanns inte på xwt tidigare iaf.

 11. Torsten skrev:

  Och Wanderlei såg aningens olik sig ut :neutral:

 12. mma skrev:

  Det var idiotiskt att låta ed herman fortsätta, något av de sämsta besluten jag sett!

  Och att han inte ser att leben klappar när han står precis över är ett stort misstag i sig men att han inte förstår sporten bättre än att stoppa matchen själv är ännu värre. Det jag menar är att någon som kan sporten klart och tydligt ser att leben är påväg att svimma innan han klappar och att en domare själv ska bryta matchen där! Jag skiter i om han missade klappen i sig, han ska vara mer medveten så att han bryter själv i det läget… :evil:

 13. Leben är en hårding skrev:

  Leben är en hårding och jobbade på hemmaarena.

  Jag tycker iaf, domaren var usel som stod e just ovanför dem båda och endast såg på, utan att bryta matchen efter klapp. Det måste finnas en medvetenhet i domaren även att MMA utövare speciellt som Leben håller ut tills han somnar. Med tanke på hemmaarena så är det förståligt att vi väntar sekunden för långt innan vi klappar. Det kan också vara så att vi spänner hela halsen och kroppen för att förhindra att bli utstrypt och därför blir det svårare att klappa utan att ta mer stryk. Som situation såg ut så tror jag kanske på min teori, att skulle Leben klappa i det läget “mer tydligt” så måste han avspänna sig, och slappna av. Och det är och kan vara en nackdel när du ligger i underläge stryp-position, så jag tycker det är inte så underligt enligt mig att Leben somnade in, eftersom han blev tvungen att avspänna sig en aning för att klappa och han hade redan då legat ett tag i underläge.

  Well, de äre en teori.

 14. Johnsson skrev:

  Blir svårt att toppa denna galan. Huvudmatchen tycker jag var bland det bästa jag sett i Ufc och jag satt på helspänn hela matchen. Resten av matcherna var ju inte direkt dåliga dem heller. Trist att inte Maia - Marquart gick längre än vad den gjorde.

  Borde kicka Yves Lavinges, det är ju inte första gången han tabbar sig såhär.

 15. Dippoinzaghi skrev:

  Lätt top3 i år i alla fall. Riktigt bra gala som hade allt som en bra gala ska ha. Fast onödigt av Yves att låta Chris svimma. Man såg tidigt att det va kört. Men ska jag vara helt ärlig så innan reprisen kom upp så tyckte jag inte att leben gjorde en tydlig klappning faktiskt. Men det är bara en åsikt. Men visst borde han ha brutit redan innan Leben somna in

 16. skurtbert skrev:

  Angående dommaren:

  Leben lyckades ju inte klappa, han höjde handen i en viftning, men det ska väl inte räcka för att stoppa en fight? Dommaren bröt väldigt snabbt när Leben somnade in.

  Angående Herman så sa han upprepade gånger att han kunde slåss. Dommaren får väl lita på honom då. Han bröt ju matchen så snabbt som Herman visade att han inte alls kunde slåss med sitt knä.

  Ser ingenting att klaga på.

 17. eric skrev:

  duffee! brock jr? vilken kropp killen hade.

 18. calle skrev:

  så underbart att se att noggen är tillbaka :grin:

 19. julle skrev:

  Nogueira var verkligen tio gånger bättre än mot Mir. Riktigt _RIKTIGT_ bra huvudmatch dock undrar jag vad som händer för Randy nu

 20. Leben är en hårding skrev:

  Randy har nytt, kontrakt. Sex matcher tror jag det vart.

  Eh, inte illa för en gubbe närmare 50 år. Japp 46 år är Randy Couture. :shock:

 21. Tom skrev:

  Randy villken kille inte många som klara de han gjorde när man är 46, han har satt mallen för alla 40 åringar.

  den gala tycker jag också gav henderson wn liten smäll på käften, inte då för att Marquardt såg så bra ut. Utan för att han la ett fint argument mot hendersons bettende i UFC 100 mot Micheal Bisping. För alla som sa att de är så mycke a drenalin och liknande för att inte kontrolera sig själv för ett extra slag som Henderson gjorde ORDENTLIGT. Så vissade MArquardt motsattsen i mot Maia han hade full koll på att han var ute, tänkte slå ett till slag men avbröt till skilland mot Henderson som dundrade på av bara den. Tycker nate visade riktig sportmanship i den fighten.

 22. jeNk skrev:

  @Tom

  Marquardt växte helt klart i mina ögon, speciellt med tanke på att det inte var helt felfritt i matchen mot Wilson Gouveia…

 23. Tom skrev:

  tycker också att Nate hade dålig kapacitet att avsluta mot Gouveia men de syntes ju inte i denna match:lol:

 24. Anton skrev:

  Även jag imponerades av Marquardts kyla då han såg att Maia var i “lala-land”. Men i motsats Bisping och Henderson så är Maia känd som en person som inte vill göra illa sina motståndare utan vinna med så lite våldsutövning som möjligt. Det är ju motsägelsefullt i en sport som MMA men en vacker och gentlemannamässig filosofi. Det kan ha spelat en liten roll i denna fight.

  Vad gäller matchen mellan Henderson och Bisping så hade ju snacket och “beefen” byggts upp under några veckor i huset och matchen innehöll en hel del känslor och prestige. Min åsikt är att Hendersons sista slag var onödig men helt klart njutbar att se då jag inte är vidare förtjust i Bisping.

 25. Danne skrev:

  Äntligen är Minotauro tillbaka! Fan va gött!!!!!!!!!!!!!!!

 26. 035 skrev:

  Jag är rätt sugen på en rematch mellan Mir och Big Nog, inte för att den skulle påverka en ev. titelmatch, utan för att det skulle vara kul att se hur en frisk Nog skulle göra annorlunda denna gång.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235