UFC 102 tar form

UFC har officiellt tillkännagivit att huvudmatchen vid UFC 102 blir Randy Couture vs Antonio Rodrigo Nogueira. De två herrarna är mycket respektfulla mot varandra (allt annat skulle kännas underligt faktiskt) och Nogueira uttrycker att han anser det är en ära att få gå match mot Randy och menar att man måste besegra en legendarisk fighter för att själv bli en legendarisk. Dessutom kommer Keith Jardine möta Thiago Silva.

UFC har ännu inte officiellt tillkännagivit några ytterligare matcher men enligt MMAMania kommer de övriga matcherna att vara:

Nate Marquardt vs Demian Maia
Chris Leben vs Jake Rosholt
Junior dos Santos vs Justin McCully
James Irvin vs Wilson Gouveia

16 Responses to “UFC 102 tar form”

 1. Daniel skrev:

  Har det redan gått 1 år för Leben?
  :neutral:

 2. maia skrev:

  WAR maia!

 3. Tobb3 skrev:

  Go Maia!:wink:

 4. Dippoinzaghi skrev:

  Leben fick 9 månader bara. Inte ett hel år tyvärr. Gillade Leben innan men dem som doppar sig borde få standard straff på ett år. Men jag ser verkligen fram emot den här galan. WAR Nogueira Jardine Maia. Ser mest fram emot Demian Maia mot Nate Marquardt. Riktigt grym fight tror jag att det kommer bli.

 5. Play skrev:

  Hoppas på big nog, jag tkr oxå om couture som fighter men jag tkr han borde lägga handskarna på hyllan och inse att hans karriär är över.. En vinst för big nog flyttar upp honom automatiskt till top3 som titelutmanare och det skulle bli mer intressant än att se Couture där. War Nog!

 6. Tom skrev:

  tråkigt att Jardine VS Silva är co main event, Marqurfordt VS Maia borde vara de, tycker de är en fight med två fighters som ligger högre upp i sin viktklass som som enligt mig borde avgöra vem som är näst på tur att få titelfighten efter om nu Bisping får den om han tar Hendo.

 7. Enrique skrev:

  fan inte Leben igen…..

 8. LittleBro skrev:

  It’s only been a few weeks since James Irvin tested positive for banned painkillers following his devastating knockout loss to reigning UFC middleweight champion Anderson Silva at UFC Fight Night 14 in July. The two kinds of drugs in his system - Oxymorphone, an opiate which is primarily used to alleviate severe pain and Methadone, which is alternatively used to treat recovering drug addicts - are pretty powerful stuff.

 9. maia skrev:

  Dippoinzaghi: doppar sig?:)

 10. Anders skrev:

  tycker snarare Nog är den som skall lägga handskarna på hyllan, han har ju fått aldelles för mycket trubbigt våld mot huvudet :neutral:

 11. niclas skrev:

  Nate Marquardt vs Demian Maia
  —riktigt intressant!! Bättre test för Maia än han tidigare fått. Får se om han hinner förbättra sin stand-up

 12. christian skrev:

  Håller helt klart med dig Anders. Ifall det är någon av dom som ska lägga handskarna på hyllan så är det ju inte Randy iallafall. Innan han fick stryk av Monstret så dominerade ju han båda sin matcher. Och innan nocken mot monstret så tycker jag att det var en jämn match, kanske till och med lite plus for randy, även ifall släggan kanske skulle komma förr eller senare.

  Tycker detta är en intressant gala.
  Vi har Marquardt mot Maia vilket blir intressant att se hur Maia klarar sig mot en top of the food chain striker i mellanvikt.
  Dos Santos har varit underhållande i alla sina matcher, Jardine mot Silva i ett stående krig ( bra matchup ) och den match jag ser mest fram emot är Randy mot Nogueira.

  Kändes som senast mot Mir så var det inte gamla Minutauro som fightades så jag undrar ifall det var någon skada eller liknande som han drogs med eller är han verkligen slut? Är ett stort fan av Randy så hoppas på en vinst här för att se vart det leder.

  Leben har jag alltid gillat och tyckte han såg riktigt bra ut mot Bisping, så även ifall dopingen svärtar ner honom (så jävla trist) så ser jag fram emot att se han igen.

 13. christian skrev:

  Och btw WAR Maia!! :shock:

 14. rasmus skrev:

  Irvin vs. Gouveia borde nog bli en stående klappa-käft-fest.

 15. Tobbe2 skrev:

  Ett stort minus för sporten MMA är att UFC inte tar dopingproblemen på större allvar (prata inte om Japan där det är ännu värre). Med de avstängningar som de kör med nu kan de lika gärna släppa dopingen fri så det blir lika för alla. 7-12 månaders avstängning är ett skämt i mina ögon, titta på cykelsporten och deras tidigare problem. I stort sett alla var dopade, MMA kan också hamna där om man inte skärper sig.

  Vad gäller Maias nästa utmaning är Nate riktigt tuff för honom, kan han hantera Nates storlek och styrka kommer Maia gå riktigt långt. Frågan är om Maia kan subba Nate från ryggen för det är där han kommer hamna efter några misslyckade nedtagningsförsök, eller??

 16. Tom skrev:

  Tro Nate kör stand up war och får inte Maia ner han eller inte kan uttnyttja om Nate skulle plocka ner han så blir de stora provblem för Maia. Får hoppas på att Nate har lite mer killer i sig om han väl börjar träffa lite som till skillnad mot Gouveia dock kanske Maia inte klara lika mycke stryk.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235