Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Efter UFC 103 - Fullständiga resultat

Efter UFC 103 - Fullständiga resultat

UFC 103 var en riktigt underhållande gala med många avslut. Hela resultatet, information om vem som gick hem med en bonus samt en kort rapport hittar ni efter brytet.

På huvudkortet fick vi först se Tyson Griffin ta emot Hermes Franca med en ännu galnare frisyr än vanligt. De bytte slag stående där Grifin träffade bättre men Franca ändå hotade med sina tunga slag. Men i den andra ronden fick Griffin till slut utdelning och kunde sänka granitkäken Franca och avsluta med slag på marken. Sen forsatte galan med att Josh Koscheck slog ner en återvändande Frank Trigg tidigt i första ronden. Domaren bröt när Trigg tog emot flera slag på marken men denne hävdade efteråt att han var okej. Jag håller väl med om att han inte var utslagen men han försvarade sig inte som han borde och hade kunnat blivit riktigt illa träffad om Koscheck fått fortsätta.

Britten Paul Daley fick en trevlig debut mot Martin Kampmann och kunde en bit in i första ronden mata slag som han ville med dansken pressad mot buren vilket tvingade domaren att bryta. Innan dess hade de båda växlat slag där Kampmann blev lite oförsiktig och inte försökte på nedtagningar som hans tränare ropade. Mot Mirko Filipovic fick Junior dos Santos prova på att gå in i tredje ronden men det var för det mesta brassen som låg steget före när han pressade kroaten framför sig genom i stort sett hela matchen. Mirko träffade även han en del men fotarbetet och självförtroendet finns inte där längre. Och i den tredje ronden träffade Dos Santos med flera tunga knän mot kropp och huvud vilket fick Mirko att ge upp med hänvisning till att han inte kunde se.

I huvudmatchen behövde Vitor Belfort en slagserie för att sänka Rich Franklin. Efter en stunds avvaktande från de båda träffade Belfort med en jabb och ett slag bakom örat vilket sänkte Franklin och efter några slag på marken bröt domaren matchen.

Huvudkort
Vitor Belfort besegrade Rich Franklin via TKO i rond 1
Junior Dos Santos besegrade Mirko Filipovic via submission (muntlig) i rond 3
Paul Daley besegrade Martin Kampmann via TKO i rond 1
Josh Koscheck besegrade Frank Trigg via TKO i rond 1
Tyson Griffin besegrade Hermes Franca via KO i rond 2

Underkort
Efrain Escudero besegrade Cole Miller via TKO i rond 1
Tomasz Drwal besegrade Drew McFedries via sub i rond 2
Jim Miller besegrade Steve Lopez via TKO (skada) i rond 2
Nick Lentz besegrade Rafaello Oliveira via domslut
Rick Story besegrade Brian Foster via submission i rond 2
Eliot Marshall besegrade Jason Brilz via delat domslut
Vladimir Matyushenko besegrade Igor Pokrajac via domslut
Rafael Dos Anjos besegrade Rob Emerson via domslut

Bonusar
Galans match - Rick Story vs Brian Foster
Galans knockout - Vitor Belfort
Galans submission - Rick Story

Bonusarna var denna gång på 65 000 dollar. Vilket gör att galans vinnare helt klart är Rick Story som gick hem med 130 000 dollar utöver sin lön vilket lär vara betydligt mer än han dragit in under hela sin karriär.

24 Responses to “Efter UFC 103 - Fullständiga resultat”

 1. Alex skrev:

  Om någon skulle hitta en bild på Emerson ben dagen efter så skulle det vara väldigt kul att se det. Mer misshandlat ben har jag inte sett på länge :D

 2. Johan skrev:

  haha ja det där vänsterbenet tog lite stryk! Fan va glad jag blev över Vitors vinst.

  skulle vilja tillägga:
  Galans Frilla - Hermes Franca

 3. Joakim Borgudd skrev:

  Ja galans frilla var inte att leka med, Franca ser ut som en gammal tant i håret. Jag är väl mest ledsen över att Kampmann förlorade, men han är lite oförsiktig stående, såg så ut även mot Condit och det går inte mot en striker som Daley.

  Dessutom som sagt imponerande av Belfort, blev lite orolig när han hade problem med vikten men farten fanns där i händerna. Och Cro Cop, vad ska man säga, som jag skrev inför så väntar han för länge på sina tekniker, fotarbetet och självförtroendet finns inte där riktigt.

 4. jöz skrev:

  Kampmann var ju som sagt inget vidare den här dagen. Däremot tror jag att en match (som White hintade om) mellan Swick och Daley kan bli rolig som få. Tror i och för sig att Swick tar det och får sin titelmatch, men väl där är ju vem som helst chanslös. Men, men. Swick har snabba händer och alla kan knockas.

  Belfort blev den tredje i ordningen att knocka Franklin. Vem sa att han var slut? Bra att det kommer folk som kan höja statusen i 185.

  Emersons ben, ja. På riktigt: UFC ska vara de allra bästa. Även om man inte är någon stjärna stående så måste man kunna checka/undvika en spark. Särskilt när den kommer på samma ställe gång på gång.

  Och så den där Frank Trigg. Kändes ju kanske inte superfarlig ens innan han gick i mattan. Fast enligt honom själv var han ju knappt träffad. Han lär inte få något bälte den här rundan heller.

 5. Mickey skrev:

  varför skriver du “brytet”?

 6. Ludde skrev:

  Riktigt bra gala enligt mej! Huvudkortsmatcherna gick exakt som jag trodde att dom skulle och blev nöjd=D

 7. Tom skrev:

  hoppades på trigg lite mest för att jag hatar koscheck, men visste väl egentligen hur de skulle gå.
  Trodde Kapman men hoppades på Daley, och kapman förlorade ju på sämst gameplan att stå upp med en sån kille går inte, han skulle tagit de till marken, hoppas att få se mer av Daley snart.
  Kul att griffin äntlig kunde få till nåtgot annat än en dec mot en så bra motståndare som franca.
  Men Drew du ahr ju galen KO power bland de bästa i mma men för helvete! träna på sub defence.
  Jim miller övertygade ju som ahn skulle.
  Efrain övertygade också med ett starkt agerande mot endå en så tuff första motståndare sen TUF tiden.
  Väldigt synd med Cro Cop hande hoppats på kickar från galns dagarna lite right leg hospital left leg semetary!,men ack inte hoppas som ni säger att börjar träna i staterna lite så kanske han kan ah en lite karriär kvar i buren.
  MEn bäst är ju Vitor, har vetat sen dom sa att matchen skulle bli av att Rich skulle förlora och Vitor skulle vissa fin gammal form, Rich har inte övertygat någonting sen han gick från 185, Wanderlie fighten skulle ahn ha förlorat och hendo fighten övertygande inte heller och vinsten mot Hamill den ska han ju bara ta för Rich är så pass bra och Hamill är så pass dåligt att allt anant skulle vara pinsamt. Men förstår inte varför Rich lämnar 185, 205 är och kommer aldrig bli lättare, Rcih ahr störst chans i 185 även om han får stryk av toppen där men de är bättre för han att gå tillbaka dit.
  Men Vitor kan bara längta till att få se han i 185 han kommer nog köra över många och ge ett bra tillskott till topp striden.

 8. Thommie skrev:

  Rättelse till Tom: Beslutet mot Wandy var korrekt. Han borde även ha fått beslutet mot Hendo. Så det så.

 9. john skrev:

  Kvällens besvikelse: Crocop.
  Kvällens fighter: Griffin. Satan så imponerad jag blev.

 10. jöz skrev:

  Varför sluta där? Var det inte nästan så Rich vann mot Belfort också?

 11. Tom skrev:

  jöz fårstår dig inte riktigt tok t7ko är inte en nära vinst dir, och håller inte med rich fick styrk av hendo och wandy utan tvekan, så håller aldrig med dig @Thommie om det

 12. juelz skrev:

  Tråkigt att se CroCop som han är nu, Han såg nästan rädd ut mot Dos Santos. Men jag tror att speciellt tungvikten har utvecklats dem senaste åren, Det finns mycket fler större atleter i divisionen nu än förr under Crocops glansdagar. En tungviktare i eliten såg ju inte så liten ut om han vägde runt 225-230 som man gör nu. Dem större killarna på den tiden var ju bara just det, stora, Inte så mycket skills. Typ Tim Sylvia.

  CroCop har dessutom tappat en del av sin speed tycker jag, Han var ruskigt snabb och pricksäker förr i tiden. Det är väldigt många av dem gamla stjärnorna som är inne på sina sista år nu känns det som, Men det är samtidigt kul för sporten att det kommer nya namn hela tiden. Jag tror Cigano kan bli mycket farlig i tungvikten.

 13. jöz skrev:

  Tom.
  mitt inlägg var en replik till thommie, men ett annat inlägg kom emellan. och ja, det var ironi. Tröttnar på folk som “rättar” andras åsikter. Därav en korthuggen formulering.

 14. Tom skrev:

  okej då är jag mig ironi är ju rätt svår använt inom text liksom då man inte kan antyda de i tonläge, men förstår vad du menar och du ger ju svar på tal åt mig så tackar:lol:

 15. eric skrev:

  DOS SANTOS är grym! han har mycket potential och är redan nu riktigt farlig, ser lite ut som nog stående fast med mer kraft i nävarna. och belfort kan bli så grym i mw, satan alltså. men tror ni det blir anderson silva direkt? eller varför inte chans på revanch mot hendo?

 16. jöz skrev:

  eric.
  http://sherdogblog.craveonline.com/blog/2009-09-20
  Verkar som om belfort kan få Silva direkt. Inte omöjligt i alla fall. Känns kanske lite konstigt att kasta in honom så direkt, men men. Kan ju bli underhållande.

 17. Joakim Borgudd skrev:

  Ja det verkar som sagt som att Belfort får Silva direkt i nästa, kan bli riktigt spännande. Men hade som sagt varit kul att se honom mot någon mer före, men UFC vågar nog inte chansa med det för att då gå miste om supermatchen mellan Belfort och Silva som lätt kan säljas in…

 18. Ludde skrev:

  Så jävla word @ john! Griffin va sjukt imponerande.
  Och på tal om belfort silva så tror jag han kan ha sjukt stor chans iom att han körde över franklin minst lika hårt som silva.

 19. fras skrev:

  tyckte belforts tre sista slag satt klockrent i bakhuvudet på stackars franklin… inte helt ok…

 20. Skalman skrev:

  Hoppas bara Belfort kan cutta till 185 då. han verkade ju ha problem med att klara catchvikten

 21. debb skrev:

  han slår ju mot sidan av huvudet sen däckar frankin ihop och vänder på huvudet medan han matar, omöjligt att inte råka slå ett slag i bakhuvudet då…

 22. debb skrev:

  belfort i 185, han har ju klarat de i matcherna före så..

 23. JG skrev:

  3 contenders till silva alltså. Med stor sannorlikt får vi se en av dem (skulle gissa på hendo faktiskt, iom att han saknar kontrakt just nu och dana faktiskt sagt att han är nästa) mot silva och de andra två mot varandra för att avgöra vem som möter vinnaren av silva och hendo. Marquart mot belfort skulle nog bli en riktig höjdarmatch så det ser jag gärna.

 24. jöz skrev:

  JG.
  Sedan får vi ju se hur formen är på Okami när han går upp mot Sonnen. En Okami i god form är också att räkna med i toppen. Och så Maia strax bakom.
  Trots att mästaren är överlägsen så här långt finns en del kvalité i 185-leden

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235