Uppesittarkväll med ett fånigt leende på läpparna…

I morse var jag helt säker på att jag inte skulle se tv4 sports livesändning men jag känner att det kommer bli en omöjlighet att vänta. Detta är ju att jämföra med en VM-final i fotboll och självklart hade jag suttit uppe då! Jag är egentligen inte orolig för några säskilda resultat idag eftersom jag faktiskt har hyfsat stor kärlek till kvällens fyra stora namn. Det som skulle göra mest ont är om Sokoudjou skulle få stryk då jag hoppas rätt mycket på honom. Finns två redan på förhand givna gåshuds tillfällen denna kväll -Staredown mellan Lidell och Silva och när Hughes äntrar arenan till en av country världens absolut fetaste låtar -a country boy can survive.

 11 timmar kvar…

10 Responses to “Uppesittarkväll med ett fånigt leende på läpparna…”

 1. Emil skrev:

  Ge oss lite tips på undercard matcherna. Måste ju betta!

 2. Geniet skrev:

  Sorry, såg det för sent. har lagt pengar på de flesta matcher. min skräll lapp är följande som vinnare -Hughes, Lidell, Sokoundjou…inga särskilt omöjliga matcher men att alla blir så här är väll inte jätte säkert :)

 3. Emil skrev:

  Oj, vi tippade ganska lika.
  Satte själv några hundralappar på hughes, silva, sokoundjou :)

 4. Simon skrev:

  Hej,

  Vart spelar ni? Verkar som att ni spelar nånstans där man kan betta tripplar. Låter kul.

 5. Emil skrev:

  Jag hade först tänk spela via unibet, men dem hade av någon underlig anledning spelstopp klockan 01.00 så det fick bli bet365 till slut. Hughes till 3.10 känns nästan som lite överodds eller? Visst jag _tror_ att GSP vinner men till 3.10 känns det spelvärt.

 6. Simon skrev:

  Kan man spela tripplar där?
  Man kunde göra det på Betson förr, men jag har inte hittat något ställe att spela tripplar, fyrlingar osv på mma. Är Unibet eller Bet365 ställen man kan göra det på?

 7. Emil skrev:

  Funkade på bet365 ja.

 8. Geniet skrev:

  emil:tog bort den andra meningen om det skulle vara någon som skulle kolla dessa kommentarer innan galan…håller spoilers tills måndag eller sen söndag, får se hur det blir

  Simon:på unibet kan du spela tripplar osv… bet365 verkar dock ge bättre odds, hade 2,75 på hughes

 9. emil j skrev:

  är det bara jag som vägrar kolla på tv4 sport under direktsända galor enbart på grund av paolo roberto och hans trötta kollega? jag blir galen av att lyssna på dom, känns okunniga, inte pålästa för fem öre, uttalar namn fel, och paolo som skriker för minsta lilla grej…

  tacka vet jag joe rogan och mike goldberg!

 10. Emil skrev:

  Sure thing Geniet, tänkte inte ens på det. :)

  Visst känns bröderna Roberto lite okunniga, men jag lyssnar hellre på dem än Rogen och Goldbergs patetiska flummskrik.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235