UFC 80 (Spoilers!)

Efter en tuff helg i Göteborg som kan sammanfattas med följande- halsbränna, lätt huvuvärk, förlust med tre poäng och ett trångt baksäte är jag nu tillbaks i min underbara soffa. Det närmsta jag kom MMA var en vakt på ett uteställe som hade en sprawl mössa och en kille som gav mig ett uppvaknade i form av en armbåge i matchen…

Jag började med att titta på Per Eklund. Eklund öppnade starkt och jag tyckte han såg säker ut på fötterna men att han slaviskt följde sin gameplan och försökte ta ner Stout i tid och otid. Har aldrig upplevt Stout som en stor kille mot Eklund såg han ut att vara x antal kilo tyngre. Jag tror och hoppas att Eklund får chansen att gå fler matcher i UFC.

Mina tankar gällande matcherna var till största del väldigt fel. Största besvikelsen var Gonzaga som jag knappt kände igen. Han såg väldigt blek ut. BJ Penn var grym men det var också Joe Stevenson, bra match! Jag måste säga att BJ såg väldigt väldigt trött ut efter matchen…men som skrivet -Han var grym! Det som glädjer mig mest var att jag hade fel gällande hur jag trodde galan skulle vara ur en nöjesaspekt, många knockar och roliga matcher!

Slutligen hoppas jag med hela mitt hjärta att BJ Penn kommer att förnedra Sean Sherk…

One Response to “UFC 80 (Spoilers!)”

  1. jeNk skrev:

    Den sista meningen borde nästan vara bloggens slogan…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235