Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » UFC 84 - Losers lounge (Spoilers!)

UFC 84 - Losers lounge (Spoilers!)

En mer fullständig analys med ytterligare funderingar om UFC 84 och dess svallvågor kommer förhoppningsvis imorgon…tills dess, god natt!

18 Responses to “UFC 84 - Losers lounge (Spoilers!)”

 1. Axel skrev:

  Fan vad trött jag blir på Jenna som bara ska stå där och lägga sig i. Sällan har väl strofen “Sug kuk och dö” varit mer passande.

  “I thought I reconised you” var ju annar höjdpunkten i intervjun.

 2. Snigelspår skrev:

  Tyckte hon gjorde ett förvånandsvärt samlat och vettigt intryck, ser ingen anledning till att hon inte kunde vara med i intervjun när den var av den typ som den nu var.

 3. Emil skrev:

  Är så förbannat less på Dana White så det står mig upp i halsen. Helvete, ta och betala fighters vad dem är värda.. Säga vad man vill om hur korrupt boxning är, men där tjänar iallafall stjärnorna pengar.

 4. Morgall skrev:

  jojo, men kanske va därför boxningen har runnit ner i sitt eget skit, på grund av girighet och pengar, Don king bland annat var en av dem som förstörde sporten till de negativa.

  Håller man fågeln för hårt, dör den, håller du fågeln för löst flyger den..Måste finnas balans i allt..Börjar man ge fighters lika mycket pengar som i boxningen, kanske sporten förändras till det negativa..Men givetvis ska man ge dem mer pengar än va det finns nu till deras fighters.

 5. Egil skrev:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ufc_84

  Vafan är det för jävla “löner” de får ? Skillnad på 290 000$ mellan Silva och Jardine ? Att Tito fick 210k$ låter väl lite väl betalt för att vara så illa omtyckt av presidenten ?

 6. Emil skrev:

  Morgall: På vilket sätt skulle det påverka boxningen eller MMA negativt att dem som faktiskt fightas får en större del av kakan?

  Vad är bäst, att en fighter får $50 miljoner eller att ett företag tar dem?

 7. Fassan skrev:

  Fattar inte hur detta med Tito kan vara en så stor issue.
  Han säljer sjukt mycket PPV, uppenbarligen vill många se honom fightas. Betala honom och tjäna ännu mer perngar än att låta ett annat företag göra den vinsten….

  Sen att folk klagar på att han gnäller. Kom igen vem tycker inte att dom förtjänar mer i lön?

 8. Morgall skrev:

  Skillnaden mellan Dana white och tex Don King, var att Don king tog pengarna och la dem i sin egen ficka, medans Dana har investerat rätt mycket pengar i UFC från nästan alla PPV, om man tar ufc 32 tex 2001, då praktiskt taget så låg UFC i konkurs, men fertitta bröderna tog över, och Dana white blev president, så för att de skulle fungera så la han de mesta pengar tillbaka i sporten.

  Sen får man oxå tänka på att boxningen har varit etablerat i över ett sekel, medans MMA fortfarande expanderas, man har allså inte råd att betala lika mycket som fighters får i boxning.Självklart ska fighters ha mer pengar, men inte i den utsträckningen ännu…De måste allså hinna etableras, och ju mer organisationer som konkurerrar med varandra desto mindre pengar blir de till fighters..Boxningen hade för många organisationer till slut, IBf, WBO, WBC., och de blev deras död..Folk blir förvirrade, för en är världsmästare där, den andra är mästare där etc etc,=Allså mindre pengar.

 9. Joakim skrev:

  Måste säga att jag håller med morgall till 100%. MMA:n har inte kommit så långt så att lönerna kan styra. Men visst så kanske man kan jämna ut lönerna och kanske dra ner på vissa och höja på andra fighters.
  Men får dom för mkt pengar så blir dom så jävliga själv kära och vägrar fightas om dom inte får miljoner…tack var t ex NHL, NBA osv klarar sig är pga att det bara finns en proffs liga det finns ingen konkurrans.

  Skulle jag få mellan 300 000 - 500 000 om året för att hålla på något jag brinenr för skulle jag vara tok lycklig.
  plus att få lite sponsor pengar…

 10. Kalle12 skrev:

  “…..ju mer organisationer som konkurerrar med varandra desto mindre pengar blir de till fighters….”

  Nja, är det inte snarare så att företagen (t.ex UFC) har lättare att lägga det i egen ficka om konkurrensen inte är hård?

  Konkurrensen ska ju finnas till för att pressa upp lönerna på fighterserna, så att de som betalar dem mest får ha dem i sina organisationer..

 11. alexander skrev:

  Många fighters får 10 000 dollar för en fight i ufc, de kanske får två, tre fighter på ett år där. Lägg till skderisken och den tid och ansträngning som ligger i att vara en fighter + tränare som ska betalas, matkostnader som är högre osv, så hamnar du på en minimum/låg lön. Det handlar om att White är en utsugare som utnyttjar människor och promotar och hyllar de fighters han säger har heder för att de “will fight you for free” och att det skulle vara märket av en “riktig” fighter. Vilket är löjligt. Zlatan älskar fotboll, men tror du han spelar gratis!
  Jim Carrey sa det bäst, när han svarade på frågan om han själv tyckte han hade för hög lön.
  “Bolaget tjänar ju en miljard på att ha med mig i filmen, då tycker jag bara det är mer än rättvist att jag får 100 miljoner. Jag tänker ju inte bli utnyttjad.
  Mer power till the working man!

 12. alexander skrev:

  Såg precis presskonferansen efter ufc 84. Dana säger till Tito att andra fighters inte känner att de vill ha en fair cut, de är bara ute efter att vara fighters och bevisa att de är bäst. Vad han eg säger med det är: Slåss du, så tjänar jag. Som slavarna i colleseum, som hororna på gatan. Usch vad jag hatar Dana just nu. Måste läsa biblen eller nått nu, så jag inte lägger mig till sömns med hat i mitt bröst.
  En allsvensk fotbollsspelare snittar ju för fan 60 papp/mån. Allsvenskan!

 13. Christiano Crempoa Rodrigues skrev:

  Ovs om han ger för låga löner till vissa fighters så gör han nånting rätt. Han har fått företaget att växa markant under de närmsta 10 åren.

  Fighters kommer att komma och gå men inget är viktigare än själva företaget.

 14. Malmöfighter skrev:

  Det måste finnas en anledning till att Dana White är som han är gällande pengar och de tävlandes löner.
  UFC har blivit ett stort märke i USA samt i övriga världen,
  jag tror Dana inte vill att det skenar iväg med löjliga summor i fight pengar osv. Klart man som fighter vill ha bra betalt men samtidigt så vet alla om att det blir inga överdriva summor, ändå har UFC fighters, varför ?
  Jo därför man vet att man når ut till väldigt mycket folk via PPV och att det är en ära.

  Jag köper inte riktigt att dom säger att det det är dåligt betalt, om du som fighter får kontrakt med UFC så får du en summa pengar, sedan får du pengar för varje match, många får sponsorer som hjälper dom med diverse saker osv. Växer du sedan som fighter och börjar klättra ja då blir det % på PPV osv. Du äter sover skiter UFC, det är din dröm, du ägnar allt åt bara fighting, var skall du göra av alla pengar du tjänar ?? :wink: Dags att ge grabbarna lite råd om sparande så kommer man inte klaga om dåligt betalt.

 15. Kalle12 skrev:

  Att som Antonio Mendes, tjäna 24 158 kr i matchen i UFC 84 är inte ok. Att det är löneskillnader är ju självklart, men att ha löneskillnader som sträcker sig mellan 24 158kr och 1.5 miljoner (som BJ Penn fick för besväret) är ju bara löjligt..

 16. Tobbe skrev:

  Där har du hela poängen Kalle12. Folk flöjtar iväg.
  1,5 milj är inget att klaga på. Men 24 158 kr för att bli utslagen är väl knappast en rättvis lön. Många av dessa lågavlönade fighters har det nog inte så jättelätt med sponsorer osv.

 17. Kalle12 skrev:

  Ne, exakt… Tycker det är jävligt kul att det blivit 16 st kommentarer i det här inlägget. Hur många läsare dagligen har MMAbloggen?

 18. jeNk skrev:

  Ungefär 450 unika besök per dag har vi i dagsläget…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235