UFC 84 - Och priset går till… (Spoilers!)

Fight of the Night

Goran Reljic vs Wilson Gouveia: Med objektiva ögon så kanske denna match faktiskt var den bästa då den svängde ett par gånger innan den avslutades i den kroatiske nykomlingens fördel.

Knockout of the Night

Wanderlei Silva vs Keith Jardine: Om någon har ett bättre förslag så skulle jag vilja höra det. Jag var så fruktansvärt nervös innan denna match och allt släppte när Silva tog hem den. Silva kvar på 205 då med andra ord och jag hade som tur fel i min analys innan galan. Vad tror ni kommer ske nu för dessa två herrar?

Submission of the Night

Rousimar Palhares vs Ivan Salaverry: Också ett tveklöst beslut då det var en ren uppvisning, inte illa för en nykomling.

3 Responses to “UFC 84 - Och priset går till… (Spoilers!)”

 1. Oscar skrev:

  Sjuk knock av Silva :grin: Satt själv och var nervös innan denna match, grymt skön vinnst! Hoppas silva blir kvar i 205 ett tag nu!

 2. Mats skrev:

  Silvas knock innehöll ju så mycket känslor för oss fans, men ska man vara helt objektiv tycker jag att det finns argument för att Carwins knock definitivt kan konkurera. Det är alltid maffigt när tandskyddet flyger i en läcker bana dessutom.

 3. Malmöfighter skrev:

  Bra match av Silva, absolut, jag tycker inte man skall lägga han för långt ner i kedjan för att han skall få fightas några matcher och sedan få en titel match.
  Läskigt när Jardine ligger och krampar efter knocken men tack o lov så blev det bra. Jardine, ja jag vet inte om han är så bra som folk påstår, visst han har vunnit matcher, knockat folk, men han enligt min mening är väldigt ojämn.

  Som Oscar skrev så var jag själv väldigt nervös men jag misstänkte att Silvas camp läst på om Jardine och allt arbete innan knocken kom så läste Silva han väldigt bra.

  Skall Silva stanna kvar i den klassen, jag känner nog att han kan göra mer oreda i 185 klasssen, eftersom Silva är enligt min mening lite liten fighter för 205, men man får väl passa sig på vad man säger :roll: för vad som helst kan hända.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235