UFC 93 klart

Nu har UFC presenterat hela sitt kort för UFC 93 som går i Dublin 17 januari. Huvudmatcherna går mellan Henderson och Franklin samt Shogun mot Coleman och utöver det ser vi på huvudkortet nytillskottet Dennis Kang mot Alan Belcher men sen blir det hela lite konstigt. Varför är inte matchen mellan Marcus Davis och Chris Lytle med på huvudkortet? Edit: Nu är listan ändrat på UFC.com och kortet ser ut som nedan.

Istället får vi se tysken Dennis Siver mot Nate Mohr samt Andre Gusmao mot Antonio Mendes. Någon som blev upphetsad av dom namnen? Det alla har gemensamt att de förlorade sin senaste match i UFC. Och ingen av dom hör i alla fall ännu till toppen av sina divisionen.

På underkortet har vi också en annan intressant match mellan veteranen Jeremy Horn och grapplingfenomenet Rousimar Palhares. Där får Horn se till att vara i form för att ha en chans att ändra på sin förlustsvit. Kolla in alla matcher här under.

Huvudkort
205 lbs.: Rich Franklin (24-3) vs Dan Henderson (23-7)
205 lbs.: Mauricio “Shogun” Rua (16-3) vs Mark Coleman (15-8)
185 lbs.: Denis Kang (31-10-1) vs Alan Belcher (13-5)
170 lbs.: Marcus Davis (15–4) vs Chris Lytle (26-16–5)
185 lbs.: Rousimar Palhares (8-2) vs Jeremy Horn (80-18-5)

Underkort
205 lbs.: Ivan Serati (10-2) vs Tomasz Drwal (14-2)
170 lbs.: Thomas Egan (3-0) vs John Hathaway (9-0)
205 lbs.: Andre Gusmao (5-1) vs Antonio Mendes (15–3)
155 lbs.: Nate Mohr (8-5) vs Dennis Siver (12-6)

11 Responses to “UFC 93 klart”

 1. pauno skrev:

  Att lägga Marcus Davis-matchen på underkortet kanske är för att försöka fylla arenan ganska tidigt, brukar inte se så kul ut med en nästan tom arena när dom visar nåt från underkortet.

  Antonio Mendes såg skaplig ut i sin standup mot Thiago Silva, fram till han hamnade under och åkte på brutal ground & pound.

 2. Joakim Borgudd skrev:

  antagligen har dom något sånt i planen, men är fortfarande ett skämt att ha davis vs lytle på underkortet.

 3. Johnny skrev:

  jag vill ha palhares på huvudkortet!

  tycker det är sjukt coolt att min pappa känner hans pappa ;D

 4. Morgall skrev:

  170 lbs.: Marcus Davis (15–4) vs Chris Lytle (26-16–5)
  185 lbs.: Rousimar Palhares (8-2) vs Jeremy Horn (80-18-5)

  att dom ska va i underkortet suger verkligen.. men det är väl att splitta matcherna så att underkortet ser snarlikt lika intressant ut.

 5. RT skrev:

  både lytle vs davis och palhares vs horn är på huvudkortet http://www.ufc.com/index.cfm?fa=EventDetail.FightCard&eid=1780

 6. greg skrev:

  Ja det får vi verkligen hoppas! Allt annat är ju JÄTTEkonstigt

 7. Joakim Borgudd skrev:

  haha, då måste dom ha ändrat sig precis, sådär såg inte listan ut för ett tag sedan, då var det som mmamania skrev!

  http://mmamania.com/2008/12/01/ufc-93-fight-card-bouts-confirmed-for-dublin-jan-17/

 8. skurtbert skrev:

  själv så sparrades jag men en på kortet i helgen :cool:

  gissa vem?

 9. Niclas skrev:

  kan någon hjälpa mig att förstå hur läktarna kan vara mer än halvtomma när underkortmatcherna går!!!???? Jag skulle inte vilja missa en nanosekund om jag väl hade glädjen att gå på en UFC “tillställning”. Vad tror ni???

  I övrigt känns inte Horn så intressant, har inte han passerad sin prime? Skulle hellre se Palhares mot en ny kompetent, hungrig motståndare.

  Jädrar vad Lytle fightas frekvent! Lite trist, för jag tycker det är roligare med variation, såtillvida vi inte talar om toppfighters såklart!

 10. David skrev:

  bra card!

 11. skurtbert skrev:

  det var f.ö. Thomas “The Tank” Egan som var i Sverige i helgen. Han är typ sjukt trevlig och jag hoppas verkligen han vinner. Han har sin bakgrund i BJJ men är bara blåbälte och har vunnit alla förutom hans två första på KO/TKO. De första vann han på submission. Enligt egen utsago är han första riktiga irländaren i UFC.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235