UFC droppar kontrakten för…

Det är i Ken Pavias rapportering om hans livsexperiment med Luke Cummo det framgår att två av hans klienter har blivit släppta från sina kontrakt med UFC…

Den ene är den bulgariske brottaren Jordan Radev som senaste förlorade mot BJJ-specialisten Dean Lister…en match som i huvudsak var stående! För mig var det ingen överaskning att läsa nyheten eftersom Radev varit mycket blek i sina insatser. Matchen mot Lister kanske fortfarande är färskt i minnet men Radevs första match i UFC gick såhär:

Men detta till trots är Radev redan anlitad att gå match på Cage Fighting Championship 3 i Australien…Ken Pavia måste vara en riktigt bra agent.

Den andre är (den av många hatade) TUF6-deltagaren Richie “Frissan” Hightower som förlorade mot Troy “Rudeboy” Mandaloniz i TUF6-finalen. Knappast någon överaskning heller…men åter igen verkar Pavia göra bra reklam för sig då han menar att han redan har ett kontrakt för tre fighter med en organisation som sänder på TV. Ren spekulation men…HDNet för keps-virtuosen?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235