Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » UFC kontrar Affliction?

UFC kontrar Affliction?

dNyligen har flera nyhetsidor med sherdog i spetsen skrivit att UFC kommer kontra Affliction med att arrangera en Ultimate fight night samma tid 19 juli. Till en början skrev man att huvudmatchen skulle vara Brandon Vera som gått ned till lätt tungvikt för att möta Wanderlei Silva. Men Wanderlei visade sig ha tackat nej eftersom det var för kort tid att förbereda sig på.

Istället presenterades att huvudmatchen kommer bli Anderson Silva i lätt tungvikt mot James Irvin. Och att Brandon Vera istället möter Reese Andy som sopat mattan i IFL, även det i lätt tungvikt. Inget av det här är ännu officiellt på UFC hemsida, men det lär bli officiellt snart. Galan kommer sändas live på Spike TV.

Summerat kan man väl säga att det blir intressant att se Silva i lätt tungvikt, men att jag gärna sett honom mot en mer teknisk fighter. Men samtidigt har Irvin tillräckligt med kraft i sina händer att hota vem som helst. Och jag vet inte när Silva senast mötte någon som var lika lång som han själv? Enligt Sherdog ska detta inte vara en permanent flytt utan Silva kommer fortsätta försvara sin titel i mellanvikt. Samtidigt tror jag absolut att Brandon Vera kan bli farlig i en lättare viktklass men att tungvikten nu känns om möjligt ännu tunnare än tidigare. Dessutom borde han ha bytt viktklass för länge sedan.

Intressant är också att läsa reaktionen från Affliction på mmania och de ytterligare matcher som det ryktas om återfinns här. Nu får vi bara hoppas på att det hela blir officiellt snarast.

10 Responses to “UFC kontrar Affliction?”

 1. rasmus skrev:

  Kommer bli en riktigt underhållande fight mellan Irvin-Silva,fast håller med om att de kunde slängt in en lite mer teknisk fighter.Ska bli skitkul och se Silva lite tyngre.

 2. alexander skrev:

  Ja shit! Fan vad kul. Undra om Silva klarar av att vara lika smidig och snabb med mer muskler? Irvin har bly i nävarna, men tror ändå på Silva.

 3. Henkepenke skrev:

  Tyckte de var tvär kass UFC att välja samma dag… tänk om de är samma tid?!?!?! Då blir de mycket o tänka på… “undra vem som vinner”

 4. Rebel-ape skrev:

  Ursäkta men detta låter som en påhittad story från en riktigt dålig mma källa. Om nu detta är sant att Silva kommer möta Irvin och gå upp en viktklass så är detta ett otroligt desperat förösk från Dana och resten. Man har juh hört alla absurda klagomål när UFC köpte ut PRIDE angående de idiotiska matchupsen som de hade i deras sista galor. Som t.ex Henderson Vs Silva, Gomi Vs Diaz.
  Dana har sagt sitt om hur PRIDE förstörde ngt de i flera år byggde upp, alltså Wanderlei Silvas era. Som sagt ser jag inte detta som ett bra drag, för samma anledning som Dana hade. Fansen hade velat se detta om det var mot Rampage eller ngn nuvarande UFC champ men mot Irvin? kom igen. Silva är nog mer värd än ngn annan i UFC just nu och det låter skumt att de riskerar hans storhet bara för att sätta upp en “bra” match för att rubba Afflicitons gala, som är sjukt mkt mer interssantare, hålelr ni inte med?

 5. Torsten skrev:

  skriv om Danas big announcement nudå:smile:

 6. Geniet skrev:

  Rebel-ape: Håller helt med! vilken jävla avtändning om Silva skulle bli knockad…

 7. skurtbert skrev:

  Jag håller med ovanstående. Jag tycker ändå det är lite coolt att Silva som är regerande champ tar en match med kort varsel och jag antar att han därför inte cuttar till 185 som vanligt. Bara det faktum att det finns en risk att han skulle kunna bli knockad är tillräckligt för att jag verkligen ska se fram emot matchen.

  Med tanke på Afflictions matcher så förstår jag att UFC darrar lite läpp. Hur man än vrider och vänder på det har de en otroligt stabil tungviktklass. Den helgens galor kommer bli en underbar sen födelsedagspresent till undertecknad! Jag hoppas verkligen att UFC:s utspel inte sätter för stora käppar i hjulen för Affliction!

 8. Rebel-ape skrev:

  Nu vart det officiellt i UFCs hemsida, riktigt korkat drag att matcha up Silva mot Irvin men Dana o grabbarna verkar rätt kaxiga för de hade nog inte satt up matchen så om de trodde att irvin verkligen hade en bra chans, and on the safe side så ere en non title fight ,men hypen försvinner ngt om han förlorar och sen all snack om efter att Silva har dominerat mellanviktklassen så ska han upp till lätt tungvikt är i fara efter en sån här förlust.

 9. Juelz skrev:

  Smart drag av UFC jag tror det här kommer påverka Affliction ordenligt. Hade jag varit affärsman hade jag gjort likadant men som ett mma-fan blir jag lite lack.
  Dana White snackar hela tiden om det bästa för sporten men han verkar ju inte förstå att fler galor av bra kvalité bara får sporten att växa. Jag ser hellre 3-4 galor i månaden med bra fighters än bara en UFC gala. Deras försök till monopol tycker jag mer förstör än hjälper sporten.

 10. Geniet skrev:

  Det enda bra som kommer ur detta är att Anderson Silva är en riktig mästare, han tar en match på kort varsel mot en, enligt mig, inte helt ofarlig motståndare. Det är en riktig mästare!

  Detta är egentligen rätt väg att gå rent sportsligt, bevisa sig innan man får gå titelmatch. I en PR värld och i fansens/mina ögon är det såklart häftigare att fått se honom mot Rampage direkt.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235