UFC och den stora nyheten

Den stora nyheten Dana har gått och dragit på är att Lorenzo Fertitta nu på heltid ska ägna sig åt UFC. Innerst inne tror jag inte att Dana är så himla glad som han ger sken av. Visserligen kommer Lorenzo ta möten med sponsorer och andra affärsmän där man inte bör kalla folk för “asshole” och säga fuck för att framhäva sin poäng vilket kan vara bra för verksamheten. Men det innebär även att Dana får mindre att säga till om då allt inte längre behöver gå igenom honom. För oss, som fans, kan detta vara bra men det återstår att se. Men var detta verkligen en så pass stor nyhet att han behövde dra på det i två veckor?

Ett lyft för Dana?

3 Responses to “UFC och den stora nyheten”

  1. Joakim Borgudd skrev:

    Well, innebär väl antagligen att de kommer satsa mkt hårdare på UFC nu när det själva håller i trådarna..

  2. Johan Wicklén skrev:

    Fertitta lämnade ju tydligen ett sjukt framgångsrikt kasinoföretag, så det säger nog mer än vi tror - allt kommer att bli än mer professionellt. Men som inbitet MMA-fan kan man ju inte låta bli att bli lite besviken. Hade ju varit fett om UFC skulle expandera till månen eller om dom skulle börja med tag team-matcher eller människor mot tigrar.

  3. jeNk skrev:

    Kolla han WWF älskaren…(dubbelbottnat skämt!)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235