UFN 13 - Efter galan (Spoilers!)

Håll till godo så länge det varar…

Kenny Florian vs Joe Lauzon

Nate Diaz vs Kurt Pellegrino

Matt Hamill vs Tim Boetsch

Gray Maynard vs Frank Edgar

James Irvin vs Houston Alexander

…men nu måste jag sova!

11 Responses to “UFN 13 - Efter galan (Spoilers!)”

 1. Anders skrev:

  Tungt, tungt att Boetsch förlorade. Härligt att Diaz vann som väntat och till och med skönt att Maynard vann över Edgar som är grymt överskattad på vissa håll. Höll på att glömma, otroligt trevligt att se Karo Parisyan förlora.
  Överlag bra gala, har inte sett undercardet än, men ser fram emot det också.

 2. Kalle skrev:

  Kände mig faktiskt väldigt opepp på hamill matchen men tyckte han imponerade, han har skaffat bättre striking som han visar att han kan använda och han är hård som inte går ner av vissa smällar. Men framför allt var det inte bara takedowns som var i hans gameplan denna gång..

 3. Morgall skrev:

  Fyfan vilken nasty cut hammill hade på läppen…aj aj aj

 4. Espen skrev:

  Florian - Lauzon va bra bout, Diaz bare visste at han hadde vunnet, og flipper finger til publikum! Legendarisk

 5. Geniet skrev:

  Diaz var kung…är otroligt lycklig att jag hade fel än en gång!

 6. Djidji skrev:

  De matcher som inte sändes - kommer de upp på bloggen möjligtvis? :oops:

 7. Rebel-Ape skrev:

  Ursakt aär tillbaks från resan men folket som tycks har anlänt hör i kommentar sektioner verkar inte ha någon insikt?? :???: för att säga att Diaz hade en väntad vinst är helt jävla mot oddsen, verkar som om folket här har hängt på TUF säsongerna och verkar inte ha någon kunskap hur bra Kurt har varit under åren. I mitt tycke så hade Diaz mer eller mindre tur i att få subm, men all ära till honom. Alla vi vet vem som dominerade matchen dock. Sen att Hamill vann var väntat och lauzon impade verkligen mot en underskattad lättviktare som Forian. Florian har bevias sen första säsongen att han är något att räkna med i 155 divisionen. Ni får inte glömma att han gick alla 5 ronderna mot sean sherk!

 8. Rebel-Ape skrev:

  Ursäkta för mina stavfel men mitt tangentbord måste bytas ut :???:

 9. Heffahuff. skrev:

  Rebel-Ape, precis som Nogueria då och han har ju lyckats rätt bra. Diaz är verkligen en trollkarl på mattan, lätt en av mina favoriter.

 10. Anders skrev:

  Visst, Kurt är bra men dock inte lika bra som Diaz.:wink:

 11. zigma skrev:

  Gillar inte karo men han blev domaren borde inte brytit matchen. Han var helt klart halvknockad men försvarade sig och var nästan helt återhämtad när matchen bröts. Om domaren haft samma regler i florian matchen hade den slutat mycket tidigare, men ufc ger som vanligt sina guldkalvar extra fördelar.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235