Ultimate Fight Night 11

Efter sju timmars restid var jag framme i Malmö. Hade countdown till UFC 76 på min ipod-video…god underhållning en liten stund på resan.

Efter en god middag med mamma och lite tv-tittande kunde jag inte hålla mig längre…jag har äntligen sett UFN 11. Håller definitivt med Skurtbert att jag är värd semestern…men som MMA-fantast är UFC underhållning på hög nivå som jag har svårt (läs:omöjligt) att vara utan. Jag hinner dock inte summera galan nu ikväll…men efter frukost kommer mina tankar. Sov gott!

3 Responses to “Ultimate Fight Night 11”

  1. skurtbert skrev:

    För er som ännu inte sett UFN 11 kan jag tala om att det är en riktigt underhållande gala. Flera fighters gjorde bättre ifrån sig än jag förväntat mig och om minnet inte sviker mig helt så gick ingen match till decision (detta brukar tyvärr ofta bero på ojämna matchningar, men det tycker jag inte var fallet denna gång!).

  2. skurtbert skrev:

    Borde inte Cris Leben få smeknamnet Cris “cry baby” Leben. Spelar ingen roll om han vinner, förlorar eller bara är full… han ska alltid gråta *suck* ;)

  3. jeNk skrev:

    Hahahaha! Från och med nu är det hans nya smeknamn…på denna bloggen i alla fall. Sen tycker jag i och för sig om män som kan visa känslor… :grin:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235