Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Ursäkten framförd

Ursäkten framförd

För er som inte kan få nog av denna händelse så fortsätter Dana White att blotta strupen i en intervju med ESPN. En skribent för CBS Sports tar chansen att kalla Dana för “en hemsk människa som saknar grundläggande mänsklig respekt” och skribenten fortsätter med “Dana White är skräp, hans sport är skräp och alla som tittar på den är skräpsamlare.“. Det blir tydligt att för vissa så faller Danas skugga tungt över alla oss MMA-fans.

Ytterligare en konsekvens av denna händelse kommer eventuellt att bli att Dana kommer att sluta släppa sina vlogs och att han kommer undvika rampljuset hädanefter. Tycker att hans vlogs varit underhållande och att Dana är en karismatisk man som skapar intresse för sporten. Samtidigt har han förmodligen i många avseende varit en belastning för UFCs möjligheter till att växa till samma status som andra stora sporter. Sen är frågan om det verkligen är dit vi vill nå. Jag är kluven.

6 Responses to “Ursäkten framförd”

 1. David skrev:

  kluven var ordet. det har onekligen varit intressant med alla “bakom kullinserna” scener… men ja… är man inte smartare än sådär så får man faktiskt skylla sig själv.

 2. jb skrev:

  en journalist som uttrycker sig så hade aldrig talat väl om ufc ändå

  jag tror fortfarande att karaktären Dana är en fördel för ufc, tror det finns fler som gillar hans grej än vad det finns såna som ogillar det

 3. jeNk skrev:

  @jb

  Läste att 90% av kommentarerna har varit till stöd för Dana. Det säger mycket om stödet för Dana men också en hel del om folks inställning i frågan…

 4. juelz skrev:

  Jag tycker hela grejen är larvig och uppblåst. Självklart kommer alla anti-mma skribenter nu hoppa på tåget och försöka kasta så mycket skit det går nu, jag tror dock det kommer gå över efter ett tag. Jag hoppas att Dana inte slutar vlogga då jag tycker det är kul att se hur det går till bakom kulisserna. Sen tror jag också att Danas öppenhet och tillgänglighet har varit bra för UFC, varje gång han är med i en intervju eller liknande så får ju UFC exponering. Även fast man inte alltid håller med honom så vill man ju ofta höra vad han har att säga då man vet att han inte håller tillbaka heller. Självklart var det klantigt av honom att utrycka sig så som han gjorde men vi alla har väl sagt saker som vi kanske egentligen inte menar när man har varit ordenligt lack eller frustrerad över något.

 5. Joakim Borgudd skrev:

  Jag har inte läst precis allt om händelsen, men det är helt enkelt inte okej att en ansvarig person för en stor idrottsorganisation oavsett idrott säger såna sker, aldrig, oavsett tillfället. Genom hans uttalande stärker han ju bara den stereotypa bilden av machokulturen inom MMA-världen..

 6. juelz skrev:

  Jo jag håller med dig Borgudd, visst var det oerhört klantigt.
  Men jag tycker ändå att hela grejen har blivit ordenligt upplåst, Det var inte som att han satt och snackade om en homosexuell person och kallade han för faggot. Hela den snutten hade inget att göra med homosexualitet. Hade han sagt retard istället hade det ju inte blivit något tjafs alls. Men faggot nej sakta i backarna där gick han för långt. Retard är väl ett lika fult ord att använda då det också handlar om en folkgrupp, men det är ju accepterat att använda. Jag själv kan bli irriterad när folk snackar om fag hit och bögjävel dit för jag tycker det är så löjligt men jag tycker Dana har fått oförtjänt mycket skit. Hade han verkligen suttit och snackat skit om gays så skulle han haft skit men jag tycker inte han gjorde det nu. Men visst han var ju jävligt osmidig och klantig, Dem borde väl ha sett klippet innan dem la ut det på nätet och kanske tänkt till lite först.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235