ICON - Baroni vs Hose

Huvudmatchen på ICON-galan “To Hell and back” var (inte video på matchen, bara promo)…

…och jag kan avslöja så mycket att det är en helt galen match. Jag kommer med kommentarer och summering av galan imorgon när jag hunnit se hela. Galan eftersänds/streamas fortfarande via Proelite för er som är eller blev sugna…

4 Responses to “ICON - Baroni vs Hose”

 1. Sugoi skrev:

  Galen var namnet!
  Stomps , soccer kicks, knän mot huvudet, Mark Coleman i ringhörnan =barn i ringen efter matchen (även om det inte var hans i det här fallet), vild pubik och ett stort stycke Rockykänsla.

  Skulle tro att alla som gått en match känner sig lite mör i kroppen dagen efter. Undrar just hur förloraren i den här matchen kände sig idag.

 2. Johan Wicklén skrev:

  Ja, jag håller med. Sjuk match. Stomps och soccer-kicks känns ju sådär.

 3. Alex skrev:

  Allt detta är ju tillåtet så varför inte använda det?

 4. Johan Wicklén skrev:

  Jaja, klart dom ska göra det. Regler är regler. Men jag är helt för att just stomps och soccerkicks inte ska vara tillåtna. Väldigt bra att japanerna har fattat det också.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235