Sengoku 5 - Videos

Travis Wiuff vs Muhammed Lawal

Veteranen Wiuff mot killen som ersatte Roger Gracie i sista minuten. Det är Lawals debut i MMA, men han är i form. Han missade precis att kvalificera sig för OS i fristilsbrottning för USA och började då istället träna med Team Quest.

Xande Ribeiro vs Takashi Siguira, rond 1

rond 2

rond 3

6 Responses to “Sengoku 5 - Videos”

 1. Rebel-Ape skrev:

  Tyckte inte hans brottning var så speciellt bra, sen när han fick in smällen och valde att shoot for the takedown så såg det lite amatörmässigt. Sedan tyckte jag att domaren bröt matchen ngt för tidigt, han slag var inte så speciellt kraftfulla: Men tränar han på och går matcher o lär sig en bättre stand up och lär sig att använda sin brottning mer effektivt så kan han bli bra. Men det är mkt han ska jobba på innan han blir intressant :)

 2. Joakim Borgudd skrev:

  hans brottning kanske inte visade sig på just i denna match, men att han ändå vågade stå verkade lovande, och kom han nästan till OS i fristil för USA så är han ganska bra på att brottas…

 3. david skrev:

  “inte speciellt bra”, “amatörmässigt” och som grande finale “slagen var inte speciellt kraftiga”. Märkligt att du inte är där och slåss, mycket märkligt.

 4. Sebastian H skrev:

  Tyckte hans standup var mycket bra, om man ser till det faktum att han antagligen inte har lagt så mycket tid på den delen av sitt game!

 5. jb skrev:

  david:

  din åsikt är så tröttsam.. är man inte bättre själv ska man minsann inte klaga bla bla bla

 6. Johnny skrev:

  David:

  Vi jamfor inte fightersena med oss sjalva utan med andra fighters! Ratt sjalvklart…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235