TUF10 - Avsnitt 10 (Video!)

10 Responses to “TUF10 - Avsnitt 10 (Video!)”

 1. acke skrev:

  Snabbspolade fighten 3xrealtid, var så jävla tråkigt.. sen bara BOOM! så låg Madsen på golvet! Brydde mig inte så mycket om vem som vann men det är skönt att slippa ännu en lay n pray wrestler. Striking och BJJ ftw.

 2. MMAFan skrev:

  Ett skämt att domaren inte gjorde nåt åt Schaubs fuskande med stängslet… Om han inte blir av med 1 poäng efter sådär lång tid så är det ju bara försöka med det hela tiden. Kimbo borde använt sig av samma “taktik” mot Nelson. :wink:

 3. Farujah skrev:

  MMAfan håller med dig helt Schaub borde helt klart ha fråntagits 1 poäng, var ju flera av Madsens nedtagningar som hindrades.

 4. Ludde skrev:

  Palla bry sej om det. Även om han skulle fått 1-2 poäng borttagna skulle han väll lik förbannat knockat honom?

 5. MMAFan skrev:

  Vadå palla bry sig? Om han inte fuskat med stängslet hade han knappast klarat sig så pass orörd på marken. Nu kom inte brottaren nånstans eftersom Schaub var där med händerna och slet sig ur position gång på gång. Pinsamt att domaren inte gör någonting. Man kanske ska satsa på ett par stenhårda sparkar mellan bena och sen dra en head-kick eftersom han kommer skydda sig lågt. Jag menar, det hade väl inte påverkat nåt? :roll:

 6. CocaCola skrev:

  36:30 in i fighten försöker svullobrottaren ta ner fuskaren men fuskarens hindrar nedtagningen genom att hålla i stängslet. Domaren sög!Båda fighters sög! Schaub vann på att fingra stängslet oftare än vad jag fingrat min kvinna den senaste månaden! (jag har varit trött pga av all träning)

 7. Farujah skrev:

  Schaub är inget att hänga i granen, hans standup är inte särskilt bra heller.

 8. Niclas 1 skrev:

  slippa ännu en lay n pray wrestler
  —håller med. Så skönt att han inte fick vinna genom förbaskad lay and pray.

  Varför inte låta det bli tillåtet att hålla i staketet???

 9. Shane skrev:

  Gör det till elstängsel så de får stötar ifall de tar tag i det!

 10. Brad Nowell skrev:

  Jag trodde Brendan Schaub var en av de bättre den här säsongen med en god chans att vinna hela alltet, men han var inte speciellt imponerande igår. Även om han vann på KO.

  @MMAFan
  Kan inte annat än hålla med. Pinsamt dålig domarinsats och självklart borde man bry sig om att han fuskar. Din taktik kanske någon borde prova på, haha.

  @Shane
  Hahaha, det är inte japansk wrestling vi snackar om här.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235